gozunuz aydin canim ☺iki günde mi 4698 é çıktıMerhabalar 4. Cü tüp bebek denemesiyle hamile kaldım pazartesi dr gidicem kese için kalp atışını duyarmıyım
Betalarım ilk 298 ikinci 679 19 günde yaptırdım yükseldimi diye merak ettim4698 çıktı transferim 29 hazirandı iki tane koyuldu ikiz olma ihtimali varmı Allah nasip ederse inş mart annesiyim Allah herkese sağlıkla almayı nasip etsin
hangi ulke bu bizde gidelimKizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?
Cok sevindim gozun aydin benimde tup bebek. Rabbim emeklerimizin karsiligini verdi elhamdulillah bizlere bagislasn evlatlarimizi. Ikiz olma ihtimalinide bilemedim canim hayirlisi olsun insaallahMerhabalar 4. Cü tüp bebek denemesiyle hamile kaldım pazartesi dr gidicem kese için kalp atışını duyarmıyım
Betalarım ilk 298 ikinci 679 19 günde yaptırdım yükseldimi diye merak ettim4698 çıktı transferim 29 hazirandı iki tane koyuldu ikiz olma ihtimali varmı Allah nasip ederse inş mart annesiyim Allah herkese sağlıkla almayı nasip etsin
Gozunaydin hayirli olsn canim amin insaallah hepimizin minigi hayirla gelsinYine yeniden Mart Annesi
2016 Mart Annesiydim 8 Martta doğdu kızım
2018 Ocak Annesi oldum 6 Ocakta doğdu oğlum
Veeeee şimdi yine inşaAllah Mart annesi olacağım
Hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Oyle bisey olsa ozel hastaneler biter devlet batar canim . malesef yanlis bilgiKizlar devlet hastanesinde doğum yaparsanız devlet ekstra para ödüyor gibi birşey duydum 8 Bin TL civarinda.
Bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederimGozunaydin hayirli olsn canim amin insaallah hepimizin minigi hayirla gelsin
Tamm canım teşekkür ederimEvet misafir hasta olarak gidebilirsin
Ay inşallah bizde duyarız bizimde randevumuz Salı günüKızlaaar kalp atışını duyduk şükür
İnşallah canımAy inşallah bizde duyarız bizimde randevumuz Salı günü
Antibiyotik veriyorlar canım bende olmadı ama olan arkadaşlarım vardıGünaydın kızlar
Perşembe günü doktora sonuçlarımı göstermeye gitmiştim her şey yolunda bir sorun yok demişti sadece idrar kültür testi sonuçlanmamıştı şimdi internetten baktım .Streptococcus agalactiae üredi. kolonizasyon yazıyor .Gebe kadınların dörtte birinde oluyormuş internetten yaptıgım araştırmaya göre iyi bir şey de değil gibi sezaryenle doğum yapmaları gerekir.Çocuğa Doğumla geçme ihtimali vs diyor çok moralim bozuldu ya sizin idrar kültür testlerinizde hiç böyle bir şey yazan var mı ,bu konuda bilgisi olan var mı cevap yazarsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için ,tehlikeli bir durum muymuş acaba neden oluyormuş bir bilgin var mı ? Arkadaşların Doğum yaptı mı hamileler mi ?Antibiyotik veriyorlar canım bende olmadı ama olan arkadaşlarım vardı
Günaydın nerede yaptırdın? Özel mi?Günaydın kızlar
Perşembe günü doktora sonuçlarımı göstermeye gitmiştim her şey yolunda bir sorun yok demişti sadece idrar kültür testi sonuçlanmamıştı şimdi internetten baktım .Streptococcus agalactiae üredi. kolonizasyon yazıyor .Gebe kadınların dörtte birinde oluyormuş internetten yaptıgım araştırmaya göre iyi bir şey de değil gibi sezaryenle doğum yapmaları gerekir.Çocuğa Doğumla geçme ihtimali vs diyor çok moralim bozuldu ya sizin idrar kültür testlerinizde hiç böyle bir şey yazan var mı ,bu konuda bilgisi olan var mı cevap yazarsanız çok sevinirim.
Haydarpaşa numune hastanesinin polikliniğinde devlet hastanesiGünaydın nerede yaptırdın? Özel mi?
Neden sordun? Sizin bir bilginiz var mıHaydarpaşa numune hastanesinin polikliniğinde devlet hastanesi
Hmm iyi özelse tekrar edersen iyi olur dicektim sen yazınca baktım gebelerde oluyormuş normalde vajinada bulunuyormuş ve evet sezaryen diyor, ama çözülürse antibiyotikle falan sıkıntı olmaz sanıyorum benim idrarda üreme olmadı yazıyor..Haydarpaşa numune hastanesinin polikliniğinde devlet hastanesi
7 gün sonra çıktıgozunuz aydin canim ☺iki günde mi 4698 é çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?