2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
7 canım bir hafta geriden geliyor kafama taktım neden ki bişey olur mu
Canım birsey olmaz canini sikma .
benim önceki ikiz gebeligimde, biri bi hafta geriden geliyordu ama saglikliydilar yine.doktor bu konuda olumsuz birsey dememiş ti. Ben Erken dogum yapmıştım da o rahimle alakalıydi.

Keseyi gördün mü canım kaç mm di ?
Sanırım bende ya 3 ya 4 haftalığım
Sat kaç bide?
22 haziran son adet daha dr gitmedim henüz erken bi adetim geçsin testim çift çizgi baya da koyu ama yinede kan vermek için bile erken bence

kızlar 5+2 haftalık hamileyim bende afedersiniz biraz iltihaplı akıntım var bu şimdi kahverengine döndü sizce normal mi çok açık bir renk
Kahverengi akıntı normal deniliyr. Ancak iltihaplı akıntın varsa hrmen doktora git enfeksiyon falan varsa ilaç kullanırsın. Yoksa brbeğe zararı oluyor diye biliyotum.

Canım birsey olmaz canini sikma .
benim önceki ikiz gebeligimde, biri bi hafta geriden geliyordu ama saglikliydilar yine.doktor bu konuda olumsuz birsey dememiş ti. Ben Erken dogum yapmıştım da o rahimle alakalıydi.
İnşallah canım

Reactions: Eva
Kızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
beni de tam tersi, çok sıcak basıyor bazen. herkeste farklı etkiler gösteriyor gebelik canım ☺

Herkese merhaba
Biz de kalp atışını gördük ama sesini bir dahakine dinleyelim, herşey yolunda, sağlıklı görünüyor şimdilik dedi. Çok şükür
Lakin benim midem çok kötü. Yemek yiyemiyorum, en ufak birşey yapsam nefes nefese kalıyorum, tansiyonun 9/10- 5/6 gibi seyrediyor. O yüzden de yerimden kalkacak mecalim yok. Bulantı için tavsiyeleriniz var mı? Çünkü önceden iyi gelen herşey midemi bulandırıyor

Canım devlette sıra bulmak çok zor inşallah denk gelir de alırız , bir şansımı deneyeyim

Canım benim sat 22 mayis doktor bebeğe göre satımi 6 hazirana çekti dusun ne kadar geriden geliyo bebek çok sağlıklı gec döllenme olmus dedi
İlk gebeliğimde benim de öyle olmuştu adet olmadan gebe kalmışım doktor benimde sat değiştirmişti hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür

Ben kaç gün oldu randevu alalı ama 31 temmuza verdiler. Bi An once tahlillerimi yapsaydimda bi sıkıntı var mı ogrenseydim.
İnşallah verirsin canım da bir sıkıntı olmaz, ben galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum afedersiniz akıntı geliyor, Salı günü randevum var inşallah bir sorun olmaz.

Yemek işine hic takılma bende iki gündür daha aciktigimi hissediyorum hic yiyemedim hatta uzun süre yemek bide normal de istahliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…