Galiba benimde 2 hafta geriden canım hesabım tutarsa bakalimBenimde bir hafta geriden geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba benimde 2 hafta geriden canım hesabım tutarsa bakalimBenimde bir hafta geriden geliyor![]()
Var canım GS yazan kısımPerşembe günü gittim canım doktora 5+4 dedi kese kaç mm bilmiyorum ki verdiği ultrason fotoğrafında var mıdır acaba
Vardır canım at resmi sen bakalımPerşembe günü gittim canım doktora 5+4 dedi kese kaç mm bilmiyorum ki verdiği ultrason fotoğrafında var mıdır acaba
Günde kaç kere içeceksin cnmins cnm
iccem cnm
Aynen su anda benim 8 haftalik falan olmam.lazım henüz 7yi doldurmadimSende bendensin demekbenim sat 12 haziran bakalım bizde ne olacak
22 mayıs mi senin baya çok ya![]()
GS yazan kısım 1.49cm yazıyor olması gerekenden fazla mı yani anlayamadımVar canım GS yazan kısım
Evet canim bunlar. Cok guzel cikmis sonuclarin masallah darisi basima
Vardır canım at resmi sen bakalım
Nasıl doktor oluyo bunlar yaa?Sabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar![]()
Saol canım cuma günü betam 3064,24 müs cumartesi olsa olsa 3900 küsür olsa kesem bence gayet iyi göründü cok sükür MasAllahEvet canim bunlar. Cok guzel cikmis sonuclarin masallah darisi basima![]()
Kac gunde cikti canim bu sonuclar? Masallah her sey guzel gidiyorSaol canım cuma günü betam 3064,24 müs cumartesi olsa olsa 3900 küsür olsa kesem bence gayet iyi göründü cok sükür MasAllah![]()
![]()
Canım cuma günü yaptım işte hem beta hemde bu testleri bugun de sonuc aldım ama cumartesi günü kese İcin gittim kücük olmasına ragmen göründü cok saskınım Rabbım ne eylerse güzel eyliyo cok sükürKac gunde cikti canim bu sonuclar? Masallah her sey guzel gidiyor![]()
Maşallah cok guzellCanım cuma günü yaptım işte hem beta hemde bu testleri bugun de sonuc aldım ama cumartesi günü kese İcin gittim kücük olmasına ragmen göründü cok saskınım Rabbım ne eylerse güzel eyliyo cok sükür![]()
Niye öle senın kiMaşallah cok guzellbenim testler afyondan ankaraya gittigi icin uzun surebilirmis cikmasi
![]()
Cunku burada yapilmiyormus devlette o yuzden ozel araciligiyla yaptirdim sans bu ya isteNiye öle senın ki![]()
Evet 14 milim oluyor doktor anormal bi durumdan bahsetmedi ama korktum şimdi1.49 yazan işte ama tam anlamdım valla 14 milim mi oluyo o benım ki. 0.64 milim di
Korkma canım ya ben bilmym milim seylerini korkma sakınEvet 14 milim oluyor doktor anormal bi durumdan bahsetmedi ama korktum şimdi![]()
Anladım canım şans işteCunku burada yapilmiyormus devlette o yuzden ozel araciligiyla yaptirdim sans bu ya iste![]()