• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Eklentiler

• IMG_20190722_140608.webp
    IMG_20190722_140608.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Sabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan bakti :KK43: esimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar :KK43:
Nasıl doktor oluyo bunlar yaa?

Kac gunde cikti canim bu sonuclar? Masallah her sey guzel gidiyor💗
Canım cuma günü yaptım işte hem beta hemde bu testleri bugun de sonuc aldım ama cumartesi günü kese İcin gittim kücük olmasına ragmen göründü cok saskınım Rabbım ne eylerse güzel eyliyo cok sükür 🙏

Canım cuma günü yaptım işte hem beta hemde bu testleri bugun de sonuc aldım ama cumartesi günü kese İcin gittim kücük olmasına ragmen göründü cok saskınım Rabbım ne eylerse güzel eyliyo cok sükür 🙏
Maşallah cok guzell💗 benim testler afyondan ankaraya gittigi icin uzun surebilirmis cikmasi😒

Back
X