Yok canım 4 yıllık evliym ben 2016 yılında bi kaybım var karnımda öldü yani sükür olmama gibi durumum yok ama benım tek hayalım anne olmak o yuzden ole yazdım
Çok geçmiş olsun Allah inşallah bu bebeğinize sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın. karındaki bu durumlar kendini nasıl belli ediyor acaba. bisonraki randevum 21 ağustos çok uzun zaman var
Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi
Çok geçmiş olsun Allah inşallah bu bebeğinize sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın. karındaki bu durumlar kendini nasıl belli ediyor acaba. bisonraki randevum 21 ağustos çok uzun zaman var
canım ben de de durumlar aynı koku hassaasiyeti açısından özellikle de... zencefil limon çayı içiyorum mide bulantıma iyi geliyor kendini aç bırakma az az sık sık ye ki halsizlik olmasın ben yapıyorum faydasını da görüyorum. ceviz fındık vs yiyorum ara öğünlerde 1 adet yeşil elma yersen o da mideni rahatlatacak ve vitamin açısından oldukça zengin tavsiye ederim.
Tamam dinliycem seni canim midem cok kotu birsey atiyorim 5 dk sonra tekrar yabmaya basliyor tiksiniyorim herseyden halsizlikte var tum gun devam eder mi anlayamadim agladim valla bugun ama hamdolsun halimizr bin kerw
Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi
Önce normal tahlil istedi , Cmv , rubella , toxo vs hepsi var. Toxo da 1.75 referans dışı çıkınca avidite istedi canm. Bu da bayağı geç geliyormuş. İlaç içmekten mide bulantılarım arttı benim. Siz multi vitamine başladınızz mı?
Tamam dinliycem seni canim midem cok kotu birsey atiyorim 5 dk sonra tekrar yabmaya basliyor tiksiniyorim herseyden halsizlikte var tum gun devam eder mi anlayamadim agladim valla bugun ama hamdolsun halimizr bin kerw
Benim folik asit vs normal ama multivitamin verdi. O da hamileliğin genelde 6. ayından sonra kullanılıyormuş. Eczacı vs çok erken başlamışsın dedi. Çocuk çok iri olur dediler güldüler hatta :) o yüzden kullanmaya başlaayan var mı soruyroum.
Merhaba
Hafif ve açık kahverengi akintim olmuş. Birkaç saat yolculuk yapmıştım. Şimdi farkettim. Kasiklarimda da yine hafif bir ağrı hissediyorum. Doktora gitmem gerekir mi bu durumda?
Evet canım keseyi gördük ama bebeği göremedik biraz erken dedi doktor vajinal muayene ile görürüz ama gerek yok dedi.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı. Güzel haberleri verirsin inşllah bize