2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canım 4 yıllık evliym ben 2016 yılında bi kaybım var karnımda öldü yani sükür olmama gibi durumum yok ama benım tek hayalım anne olmak o yuzden ole yazdım
Çok geçmiş olsun Allah inşallah bu bebeğinize sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın. karındaki bu durumlar kendini nasıl belli ediyor acaba. bisonraki randevum 21 ağustos çok uzun zaman var

Cok sukur canim☺ bol bol dinlen çok dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun Allah inşallah bu bebeğinize sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın. karındaki bu durumlar kendini nasıl belli ediyor acaba. bisonraki randevum 21 ağustos çok uzun zaman var
Amin canım Rabbım kmseye evlat acısı yaşatmasın pıhtılaşma cıktı bende günlük kan sulandırıcı igne kullanıyorum

Tamam dinliycem seni canim midem cok kotu birsey atiyorim 5 dk sonra tekrar yabmaya basliyor tiksiniyorim herseyden halsizlikte var tum gun devam eder mi anlayamadim agladim valla bugun ama hamdolsun halimizr bin kerw

gecmis olsun. Allah hepimizinkini bize bağışlasin saglikla kavusalim

bana sadece vifolic die biilaç verdi. birde idrar tahlilinde lokosit çıktı onun içinde propolis verdi başka bişey kullanmıyorum

Tamam dinliycem seni canim midem cok kotu birsey atiyorim 5 dk sonra tekrar yabmaya basliyor tiksiniyorim herseyden halsizlikte var tum gun devam eder mi anlayamadim agladim valla bugun ama hamdolsun halimizr bin kerw
Bende hicbisey yok ne bulanti ne tiksinti vs. 6+0 im suan normali

bana sadece vifolic die biilaç verdi. birde idrar tahlilinde lokosit çıktı onun içinde propolis verdi başka bişey kullanmıyorum
Benim folik asit vs normal ama multivitamin verdi. O da hamileliğin genelde 6. ayından sonra kullanılıyormuş. Eczacı vs çok erken başlamışsın dedi. Çocuk çok iri olur dediler güldüler hatta :) o yüzden kullanmaya başlaayan var mı soruyroum.

Kızlar ufacık elektrik çarpması yaşadım bebeğime birşey olur mu ki

Merhaba
Hafif ve açık kahverengi akintim olmuş. Birkaç saat yolculuk yapmıştım. Şimdi farkettim. Kasiklarimda da yine hafif bir ağrı hissediyorum. Doktora gitmem gerekir mi bu durumda?

canım keseyi görebildinizmi.. Bebekte görünüyormu bende bu cuma gideceğim nasipse
Evet canım keseyi gördük ama bebeği göremedik biraz erken dedi doktor vajinal muayene ile görürüz ama gerek yok dedi.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı. Güzel haberleri verirsin inşllah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…