- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
gerekiyor eğer risk varsa önlem alır çünküMerhaba
Hafif ve açık kahverengi akintim olmuş. Birkaç saat yolculuk yapmıştım. Şimdi farkettim. Kasiklarimda da yine hafif bir ağrı hissediyorum. Doktora gitmem gerekir mi bu durumda?
İnşallah canım ayy ne güzellEvet canım keseyi gördük ama bebeği göremedik biraz erken dedi doktor vajinal muayene ile görürüz ama gerek yok dedi.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı. Güzel haberleri verirsin inşllah bize
Bana decavite yazmış doktor folik asit tek başına yetmez dedi. Bende daha sonra başlamayı düşünüyorumBenim folik asit vs normal ama multivitamin verdi. O da hamileliğin genelde 6. ayından sonra kullanılıyormuş. Eczacı vs çok erken başlamışsın dedi. Çocuk çok iri olur dediler güldüler hatta :) o yüzden kullanmaya başlaayan var mı soruyroum.
Çok sevindim canım..Benim sat ta 18 haziran.. bhcg tarihin yanlış galiba canım.. bende nasipse cuma günü gideceğim kese görmeyeKızlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.
Benim sat 18 haziran. 18 haziranda bhcg baktırdım 830 çıktı.
1 hafta sonraya gel kese bakalım demişti doktor. Ama ben perşembeyi bekleyemedim bugün gittim.
Minicik kesemizi gördük çok şükür
Doktor birde tekrar tekrar baktı iki kesemi acaba diye ama sonuçta tek kesede karar kıldı. Haftaya tekrar gel kesenin gelişimine bakalım ama kalp atışı henüz göremeyiz dedi.. Çok mutluyum
Canm bnde ücüzler e hamileyim erken dgum olmassa hayirlisi ilet 15mart 2020 dgum ypicm hyrlisi ileMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
muhtemel dog tarihi aynı olunca 14 haziran sandım cnm ☺ bebek için ne zamana cagirdi?benim perşembe günü randevum var ama çok erken değil mi görünür mü?5+4 te göründü kese sat 12 hazirandı
Aslında evde olsam şimdiye çoktan gitmiştim ama tatile geldik. Otele yeni girdik ki farkettim. Nerde ne var hiç bilmiyoruz bu civarda. Umarım önemli birşey yokturgerekiyor eğer risk varsa önlem alır çünkü
Evet canm folik asit tek başına yetmez dedi. B12 , omega , B vitaminleri vs hepsi var içinde. Ama ilaç büyük o yüzdenmidem bulanıyo içemiyorum.Bana decavite yazmış doktor folik asit tek başına yetmez dedi. Bende daha sonra başlamayı düşünüyorum
Cok sukur canimmm icim cok rahatladi. Sezeryan olcak ikimizin de dimidogum tarihimiz ayni şükürler olsun bende dinledim bugun
Hayirli olsun cnm hoşgeldin ilk çogul hamilemiz sensin galiba ☺ nasıl bi duygu ucuzlerr hamile olmakCanm bnde ücüzler e hamileyim erken dgum olmassa hayirlisi ilet 15mart 2020 dgum ypicm hyrlisi ile
Maşallah. Sağlıkla kulağınıza alırsınız inşallahCanm bnde ücüzler e hamileyim erken dgum olmassa hayirlisi ilet 15mart 2020 dgum ypicm hyrlisi ile
İlk defa duyuyorum. Tabiki takılması lazım. Belki siz içeri girmeden değişmiştir takmışlardırArkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını????
Alıntı
normalde tek Kullanımlık poşet gibi birsey var onu kullanıyor benim doktorum en son gittiğimde dikkat ettim bendeArkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını????
Alıntı
Guzel haberlerini bekliyorum cnmBende 3 yıl boyunca yasmin kullandım. inslh canım guzel olur herşey. persembe doktora gitcem bakalım
Gözün aydı kaç mg lık verdi ben 200 lük sabah akşam içiyorumkizlar ben bebisin kalbini duydum kendini de gordum cok sukur dr ilaci mg ini yukseltti raporluyum su an az da olsa icime su serpildi
ben hftaya perşembe gidicem canım.Görünür canım bence 6. Haftaya girmiş olucaksın doktora gittiğinde belki bi ihtimal kalp atışlarını bile duyarsınmuhtemel dog tarihi aynı olunca 14 haziran sandım cnm ☺ bebek için ne zamana cagirdi?benim perşembe günü randevum var ama çok erken değil mi görünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?