2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah canım ayy ne güzell senin sat ne zamandı canım

Kızlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.
Benim sat 18 haziran. 18 haziranda bhcg baktırdım 830 çıktı.
1 hafta sonraya gel kese bakalım demişti doktor. Ama ben perşembeyi bekleyemedim bugün gittim.
Minicik kesemizi gördük çok şükür
Doktor birde tekrar tekrar baktı iki kesemi acaba diye ama sonuçta tek kesede karar kıldı. Haftaya tekrar gel kesenin gelişimine bakalım ama kalp atışı henüz göremeyiz dedi.. Çok mutluyum

Bana decavite yazmış doktor folik asit tek başına yetmez dedi. Bende daha sonra başlamayı düşünüyorum

Çok sevindim canım..Benim sat ta 18 haziran.. bhcg tarihin yanlış galiba canım.. bende nasipse cuma günü gideceğim kese görmeye inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışını

Canm bnde ücüzler e hamileyim erken dgum olmassa hayirlisi ilet 15mart 2020 dgum ypicm hyrlisi ile

Bana decavite yazmış doktor folik asit tek başına yetmez dedi. Bende daha sonra başlamayı düşünüyorum
Evet canm folik asit tek başına yetmez dedi. B12 , omega , B vitaminleri vs hepsi var içinde. Ama ilaç büyük o yüzdenmidem bulanıyo içemiyorum.

Arkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını ????

Alıntı

İlk defa duyuyorum. Tabiki takılması lazım. Belki siz içeri girmeden değişmiştir takmışlardır

normalde tek Kullanımlık poşet gibi birsey var onu kullanıyor benim doktorum en son gittiğimde dikkat ettim bende

muhtemel dog tarihi aynı olunca 14 haziran sandım cnm ☺ bebek için ne zamana cagirdi?benim perşembe günü randevum var ama çok erken değil mi görünür mü?
ben hftaya perşembe gidicem canım.Görünür canım bence 6. Haftaya girmiş olucaksın doktora gittiğinde belki bi ihtimal kalp atışlarını bile duyarsın

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…