2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, 30 Mayıs idi sat ım hayırlısıyla Mart annesi olcam :) paylaşımları bol tutalım. Kalp atışını duydum miğdem de fena idi ama bütün duruldu, sizde durumlar nasıl. Bir de gebelik takvimini nasıl ekliyoruz

Benimde ilk kez adetimden 6 gecikti (6gün şuan). Testlerde silik cizgi var ama tam kırmızı deyil. Bir kaç gün sonra yenidən test yapıcam . İnşAllah hamileyimdir ❤❤❤❤

bugun bende oyle sandim ama doktor yardimcisi kiz ben giyinirken oralarda birşeyler yapti

Seninde hayırlı olsun.
12.07.2019 BETA-HCG 83,88
16.07.2019 BETA-HCG 259,4
18.07.2019 BETA-HCG 382,7
19.07.2019 BETA-HCG 568,63
Değerlerim bu şekilde idi bir daha yaptırmadım test doktora gitmeden önce bir daha yaptıracağım. Ilerleme normal mi sizce? Doktor sıkıntı yok dedi ama korkuyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantısı yok bende henüz. Senin değerlerin nasıldı?

Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolunda tahlil sonuçlarımı da çok beğendi kalp atışını da duyduk keseyi zaten daha önce de görmüştük benim oğluşlarla gittim hadi inşallah bu sefer kız olur 2 oğlandan sonra dedi doktor hayırlısı Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin herkesin güzel haberlerini duymak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…