Yok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?
Benim testlerim de ankaraya gitti. 15-20 gün içinde çıkar dedi doktorum. Bekliyorum
Birde yüzeysel normal tahlilimde toxoplasma 1.75 çıkmış.. Ankaraya giden detaylı tahlil oluyor. Günde 3 defa antibiyotik verdi doktorum. Her ihtimsle ksarşı. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız
Benim testlerim de ankaraya gitti. 15-20 gün içinde çıkar dedi doktorum. Bekliyorum
Birde yüzeysel normal tahlilimde toxoplasma 1.75 çıkmış.. Ankaraya giden detaylı tahlil oluyor. Günde 3 defa antibiyotik verdi doktorum. Her ihtimsle ksarşı. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız
7. Haftada beta mi takip ediliyormuş ?? Bu ne bicim doktor! canim benim çok şükür bebegin cok iyi korkmussun ama daha çok ağlama bebeğin etkilenir çok geçmiş olsunnn
Önce normal tahlil istedi , Cmv , rubella , toxo vs hepsi var. Toxo da 1.75 referans dışı çıkınca avidite istedi canm. Bu da bayağı geç geliyormuş. İlaç içmekten mide bulantılarım arttı benim. Siz multi vitamine başladınızz mı?
Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi
Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi
Canım bu testler i doktor mu istedi ben saglık ocagındaki aile hekimine gebelikte yapılan testler i istiyorum dedm cuma günü de yapıldı onlar var mıdır o tahlıllerın icinde