2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah cok guzell benim testler afyondan ankaraya gittigi icin uzun surebilirmis cikmasi
Benim testlerim de ankaraya gitti. 15-20 gün içinde çıkar dedi doktorum. Bekliyorum
Birde yüzeysel normal tahlilimde toxoplasma 1.75 çıkmış.. Ankaraya giden detaylı tahlil oluyor. Günde 3 defa antibiyotik verdi doktorum. Her ihtimsle ksarşı. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız

Canim kesenin içinde beyazlik var farkettin mi o bebisin büyük ihtimalle dedi ki doktor sana bişey

İnsallah canim. Benimki detayli degil olağan. Insallah detayli istemesine gerek kalmaz. Avidite mi istedi senden sonra? Antibiyotik iyi olmus baslaman. Hayirli sonuclar alalim insallah

İnsallah canim. Benimki detayli degil olağan. Insallah detayli istemesine gerek kalmaz. Avidite mi istedi senden sonra? Antibiyotik iyi olmus baslaman. Hayirli sonuclar alalim insallah
Önce normal tahlil istedi , Cmv , rubella , toxo vs hepsi var. Toxo da 1.75 referans dışı çıkınca avidite istedi canm. Bu da bayağı geç geliyormuş. İlaç içmekten mide bulantılarım arttı benim. Siz multi vitamine başladınızz mı?

Kizlar cok sagolun evime geldim daha yeni elhamdulillah bebek iyi dedi doktor . rabbim kimseye yasatmasn bizedr bidaha yasatmasn evlatlarmizi bizlere bagislasn rabbim
Ben tup bebek yaptim bide oncesinde ameliyatlar ve verem atlattim onca emek verdik yolun sonuna geldik heralde diye cok korktuk ama elhamdulillah rabbim bize bagisladi

çok şükür canım geçmiş olsun.

Cok merak etmistim seni cok sevindim canim gozunuz aydin Rabbim bi daha yasatmasin insallah saglikla al kucagina minigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…