2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
darisi basima canim, ben de senin gibi 6+2de bebisi göremedim. kalp atisi icin randevum bu cuma, 7+2 olacak. insallah bu sefer görürüz. muhtemelen benim de haftasi ufak cikabilir, keseyi de gec gördük zaten.
sonrasinda doktorum da izne gidecek, ondan sonra da ben gidecegim. bi sonraki randevum taa 9 eylüle. kalp atisini duysam da rahat rahat huzurla bi tatile gidebilsem

Bu arada karından ultrasonla mı bakıldı

Bende gitmeyi dusunuyorum denize yol 3 saate yakin suruyir. Bu haftasonu gidecektik hamilelikten dolayi erteledik sizin gibi carsamba doktra ben de soracagim

Bende gitmeyi dusunuyorum denize yol 3 saate yakin suruyir. Bu haftasonu gidecektik hamilelikten dolayi erteledik sizin gibi carsamba doktra ben de soracagim
Ben dün döndüm tatilden dra sormuştum gitmeden denizi tercih et çocuk havuzuna kesinlikle girme bol bol güneşlen bol su iç dedi. 3,5 saatlik yol gittik orada da her gün yüzdüm gezdik turlara katıldık şükür her şey yolundaydı. Sürekli başımı koruyup su içmeye özen gösterdim iyi geldi bana bulantılarımı bile az hissettim. Şimdi evdeyim bulantı zorluyor maalesef

Rabbim sağlıklı versin canm benim çok sevindim darısı başımıza günler geçmiyor sankii

Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?

Konuyu biraz değiştirip farklı birşey sormak istiyorum sizler hayatında değişiklikler yapanlarınız var mı? Mesela şampan sabun değişimi gibi, iç çamaşırı alımı gibi yiyecek seçimi gibi tabii bir de kremler

28
05.06.2019
10.03.2020
2.bebek
Izmir
46kilo

Harika haber

Bunu ilk sayfaya alsa ya konu sahibi?

Bunu ogrendigim iyi oldu canm. Bende denize gudecegim yumurtalik marasdan 3 saate yakin. Bir sorun olmamis bak cok guzel. Iyide gelmis

Yarın bir sende sorarsın doktoruna canım. Allahın izniyle birşey olmaz kendimizi zorlamazsak. Ben çok pimpirikli davranmıyorum açıkcası. Rabbim bana nasip edecek ise bu bebeği her türlü gelir yani. Ruh sağlığı bedenden daha önemli bence :)

Ayyy Bnde bunu düşündüm dün duş da . Henüz bir değişiklik yapmadım fakat göğüslerim çok fazla şiştiği için krem sürmeye başladım nemlendirme için. Eczaneden karışım mi yaptırsak çatlamamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…