2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Naaıl peki her gün kullanmana rağmen kilosunda falan bir peoblem oldu mu canım?

Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayai nasip etsin canim insallah.Korkmayacagim diye söz verdim.kendime

Ben yavaş yavaş değiştirmeye başladım. Diş macunumu mesela dikkat etmiyordum hangisi elime denk gelirse onu aloyordum. Şimdi parabensiz falan doğal olduğu belirtilen bir diş macunu aldım. Şampuanımı değiştirdim. Güneş kremi kullanmazdım artık sabahları evden çıkmadan sürmeye başladım. Bu kremide doğal olduğu söylenen bir markayı terxih ettim. İç çamaşırı zatwn uzun zamandır pamuklu tercih ediyorum. Ancak sütyen almak iatiyorum göğüslerim büyüdü ve beni rahatsız etmeye başladı. Uugun bir sütyen almam lazım sanırım

Ben bir heves tüm vücudumda kullanmak için earth mama organik çatlak losyonu aldım. Henüz 2 kere sürdüm inşallah düzenli sürmeye başlayacağım.

Canım 70. Hamile olmaya talibim sat 09.06.2019 tahmini doğum tarihi 16.09.2020 yaş :28 ilk çocuk. öğretmenim kilo malesef75bi beceremedim şunu ya inşallah görürsün tabloyu yapan arkadaş

Duzenli kahvalti en buyuk degisikligim yumurta, ayva, su hayatima gunluk eklentilerim oldu artik... onceki hamileligimde bulantim cok olunca su bile icemeyip, bi suru kilo vermistim, bu sefer istahim gayet acik. fantezi camasirlarimin yerini pamuklu ve duz olanlar almaya basladi. krem kullanan arkadaslarim bile son haftalarinda catladiklari icin krem dusunmuyorum acikcasi. Sabun, dus jeli zaten hayatimda hep parabensiz fln olanlardan kullaniyordum o yuzden degistirmem gerekmedi canim.
Sende durum nasil ?

Eline saglik canim cok güzel olmuş

Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?
Canim cok da bildigimden degil ama degerin fazla gibi acikcasi. Acaba ikizlerin mi olacak?? Yoksa hatali rakam mi yazdin farketmeden ?
Bence onemli nokta su, eger doktoruna soru bile soramiyorsan, o doktordan gerekli elektrigi alamamissin ya da o verememis olabilir. Degistir gitsin bence zaten en bastan.

Kavun ye bol bol. Bana o iyi gelmişti.

@Aomine Daiki canım benım nicki dogru yazmışsın ama ustune tıklayınca ''sunny'' adlı uye çıkıyo yanlış etiket olmuş.

Doktorum kese göründüğü için önemli olmadığını söylüyor ama içim rahat etmiyor değerim doğru 6. Haftadayım baktırdığımda 5+1dim

Doktorum kese göründüğü için önemli olmadığını söylüyor ama içim rahat etmiyor değerim doğru 6. Haftadayım baktırdığımda 5+1dim
Evet kese göründüğü için dış gebelik falan olma ihtimali kalmadı.. herkesin değeri farklı canım..tebrik ederim. Artık düşünme bence rahatla

kızlarr bendim de çarşamba gunu kontrolum var. inşallah gorurum pıt pıtları
Önceki randevum perşembeydi 6+0 iken ozaman tek kese ve yolk kesesi gorunmustu..
heycanla bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…