2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim ellerine saglik cok guzel olmus. Ancak ben, 1 bebegimi kaybettim. 2 degil. Onemli bi ayrinti degil ama nasilsa duzeltecegin bi seyler olursa o arada bunu da soliyim dedim.
yok canım şimdi bu senin kaçıncı bebeğin olack onu yazıyoruz 1 . bebeğin olacak ozaman tamm canım

KIZLAR ANKARADAKİ ARKADAŞLAR GİTTİĞİNİZ DOKTORLARI PAYLAŞIRMISINIZ.. bEN HALA BULAMADIMDA GİDECEK DOKTOR
ben golbasi dev hast cem hocaya gidiyorum cnm ilkinde prof a gittim doguma da ank uni cebeci tip fak girdim ama normal dogum old icin girmiyor prof simdi de proflar hic bakmiyormus ozel muayenehanesinde bakiyorlar ben de bu dr a gidiyorum herkes memnun bende memnunum simdilik

40 31/05/2019 06/03/2019 2. bebek Ankara 62 kilo

bir de 35 oz 2 defa yazılmış canım

tekrar teşekkürler eline sağlık

1 hafta deniz tatili yapacağım haftaya gideceğiz. Sonraki hafta bayramda da kayınvalidemlerde olacağız. Doktoruma sordum ve onun dışında araştırdım bir sakınca gözükmüyor. Çok şükür düşük riskim yok. Tabi riskim olmaması rahatlatmıyor. Kendimi yormadan ve zorlamadan denize girebileceğimi söyledi. Havuz yasak. Öğlenleri güneşte durmayacağım ve güneş kremi kullanacağım. Bu şekilde bir sakınca olmayacağını söyledi. Birde uzun yolda 2-3 saatte bir falan mola verip yürüyüş yapmam gerekiyormuş. Bizim zaten gideceğimiz yer 8 saatlik ancak yol üstünde kayınvalidemlere uğrayıp dinleceğiz. Ertesi gün sabah tekrar 3 saatlik yol devam edeceğiz. İnşallah bir sıkıntı olmaz ama bana iyi geleceğini düşünüyorum. Çünkü geeçekten çok bunaldım deniz kenarı istiyorum.

Kızlar acil yardimiziniza ihtiyacım var. Çabuk karar vermem gerekiyor. Hamile kalmadan evvel tatil için rezervasyon yapmıştık. Fakat bugün doktora sorduğumda tavsiye etmediğini gitmemem gerektiğini söyledi. Gitmesemde rezervasyon yanacak. Özünde düşük tehlike yok çok şükür. Doktor gene de size bırakıyorum dedi . sizce ne yapmalıyım ?

Ben de aynı şekilde işten güçten çok bunaldım ve tatil kafa ve vücut olarak beni çok rahatlatacak eşim biraz zor olur mu diye beni endişelendirdi yarın kontrolüm var inşallah hayırlı sonuçlar alırsam gebeliğim de bi kesinleşirse biz de gideriz sanırım

Ben de gideceğim bu Cumartesi dikkat edersen hiç birsey olmaz canım

[/QUOTE]
Canım bide ilk bebegim benim

Merhabalar hanımlar. Tatil konusunda navizane deneyimlermi paylaşmak isteirm belki fikir olur

Tüp bebek ile 2. Bebeğimize kavuşuyoruz kısmetse. 7-8 başarısız denememiz de oldu. Farklı doktor ve hastanelerle çalıştık. Sonuçta tüm doktorların söylediği şey transfer günü hariç her zaman yolculuk yapabilirsin oldu. Ki normal yolla gebe kalamadığımız için riskli gebelik sayılıyor bizimki. İlk kızımda da 7 haftalıkken 10 saat uçuş yapmıştım, şimdi de 8 haftalıkken yapcağım aynı uçuşu. Geçen haftalarda da arabayla bikaç saatlik yola gidip tatil yaptık. Havuz yasak ama temiz ise denize girebiliyoruz enfeksiyon riskine karşı. Size özel bir hassas durum yoksa ya da doktorunuz aksini önermedikçe tatilden mahrum kalmayın derim. Çünkü stres şu süreçte en büyük düşmanımız. Aşırı strese sokacaksa tiryakilerin bir miktar sigara içmesine bile izin veriliyor hamilelikte, düşünün ne kadar önemli olduğunu.
Umarım rahat, huzurlu geçer, tadınız çıkarırız naz aylarımızın

ben kizima hamileyken ilk günden itibaren elevit kullandim. bu sefer yurtdisindayim, yine baska bir multivitamin aldim onu kullaniyorum. zaten calisiyorum, cok düzenli beslendigim söylenemez. sebze de sevmiyorum bari cocuk aldigim vitaminden beslensin biraz

Ayyy çok sevindim senden haber bekliyodum bayadır yazmayınca da korktum çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.İnşallah bnde güzel haberlerle gelirim

Ayy çok güzel inşallah yarın ben de görürüm çok sevindim sizin adınıza

Hadi gözün aydın canım , hayırlı uğurlu olsun :) Hangi doktora gittin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…