2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlarr bendim de çarşamba gunu kontrolum var. inşallah gorurum pıt pıtları
Önceki randevum perşembeydi 6+0 iken ozaman tek kese ve yolk kesesi gorunmustu..
heycanla bekliyorum bakalım
Görürsün insallahh canim Allahim saglikla tamamlamayi nasip etsin cumlemize şu süreci inşallah

Üzülme, bazı insanlar tatil yapmadan yeni çalışma dönemine hazır hissedemiyor. Kişisel algılama. Kadınlar hamile kaldığı anda anne oluyor. Erkekler bebek dünyaya geldikten sonra baba olmayı öğreniyor

Kızlar acil yardimiziniza ihtiyacım var. Çabuk karar vermem gerekiyor. Hamile kalmadan evvel tatil için rezervasyon yapmıştık. Fakat bugün doktora sorduğumda tavsiye etmediğini gitmemem gerektiğini söyledi. Gitmesemde rezervasyon yanacak. Özünde düşük tehlike yok çok şükür. Doktor gene de size bırakıyorum dedi . sizce ne yapmalıyım ?
[/QUOTE]
Haftaya doktor randevum var önceki gidişimde tatil işini sorduğumda bi bakalim bir sonraki randevunda dedi onu bekliyorum çok şükür benim de düşük tehlikem kanamam yok ama bakalim ne diyecek haftaya

İlk gebeliğimde tüp bebek diye mutfağa bile yürümeye çekiniyordum. Arkadaşlarım hiçbirşeyden geri kalmadan hamilelik yaşadılar. Şimdi yine tüp bebek ama ikinci olduğu için sanırım daha rahatım. Küçük bir kanama alanım oluşmuş. Doktor tatile gidebilirsin sadece yorulma. Havuza girme ve yolculukta 2 saatte bir mola ver dedi. Günde 2 saate yakın denize giriyorum. Bunun sadece 30 dakıkası altıf yüzüyorum.

Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?
Ohh güzel değişiklikler bizede örnek olsun :) kahvaltı bende yapmaya çalışıyorum 2 küçük kutu süt içiyorum çalışıyorum ise götürüyorum. Çiğ kuruyemiş aldım ceviz vs hepsi karışık. Geçen göbisime hindistan cevizi yağı kullandım.
Iç çamaşırında yuksek belli almam lazım pamuklu çok ama yarıda kaliyo :) şampuanda bitsin artık market ürünlerini bırakiyim diyorum markaya karar veremedim

Arkadaşlar hamilelikte yüz lekelenmeleri çok oluyor. Hamileler için temiz içerikli güneş kremleri var. Mutlaka edinmek lazım. Ben solenta pregna kullanıyorum

gözün aydın canım ❤ geç dollenme mi olmuştu ki cnm 1 hafta geriden gelmiş

#tatil
Yakında tatile gidip gelmiş biri olarak görüşümü paylasayim. Oğlumu her yıl mutlaka bir otel tatiline götürürüz. Bu yıl da önceden planlanmış bir tatil vardı. Doktor bana suya girmeyi onermedigini açıkça söyledi. Kısacası oğlum üzülmesin diye gittim. Gittigim ilk gün beklenmeyen kahverengi akıntı olunca iki gün serinleyemeden o sezlong sizin bu masa benim dolandim durdum. Odada kalıp dinlenemedim. Kontrol eden doktor iki gün tekrarlamazsa yarim saat denize girebilirsin dedi. Sonraki gunler ben de toplam 3 kere denize girdim. Yuzmedim. Sadece serinledim. Çünkü nefes almayla ilgili bir problem yaşıyorum birkaç haftadir. Yemekler çok kötü geldi, az yedim ama davul gibi gerildim, girdiğim her ortamin berbat bir kokusu vardı, sıcak bunalttı, klima baş ağrısı yaptı. Kısacası kendi adıma gitmemiş olmayi yeğlerdim ama oğlumun keyif alması bana yetti diyebilirim. Ben 1buçuk saat falan bir yol gittim. Yol konusunda doktora birşey sormamistim o yüzden...
#kontrol
Kontrollere giden ve güzel haberlerle gelen tüm annelere de bebeklere de keselere de kocaman birer maşallah

Gölbaşı uzak bize bide eşimde muayenelere gelmek istiyor o yüzden cumarteside çalışan bir doktor olmalı.. teşekkür ederim canım yinede

Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al bebisini. Darisi bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah . Seninle hemen hemen aynı tarihler . Biliyorum herkesin hamileliği farklı ama şu aralar belirtilerin neler canım

Naaıl peki her gün kullanmana rağmen kilosunda falan bir peoblem oldu mu canım?
Hic bi problem olmadi. 39+2de dogdu, dogum kilosu boyu gayet normaldi. Zaten multivitaminlerin normalde de vucuda etki etmesi ancak 3 ay duzenli kullanimdan sonra başlıyor, biz o vitamini alsak da almasak da cocuk bizim depolardan somuruyor. Aldigimiz vitamin ancak bizim bosalan depolari doldurmaya yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…