- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Çok şükür canimm cok sagol. Allah hepimize saglikla yavrulamiza kavusmamizi nasip etsin insallahGozun aydin cok sevindim :)
Görürsün insallahh canimkızlarr bendim de çarşamba gunu kontrolum var. inşallah gorurum pıt pıtları
Önceki randevum perşembeydi 6+0 iken ozaman tek kese ve yolk kesesi gorunmustu..
heycanla bekliyorum bakalım
Üzülme, bazı insanlar tatil yapmadan yeni çalışma dönemine hazır hissedemiyor. Kişisel algılama. Kadınlar hamile kaldığı anda anne oluyor. Erkekler bebek dünyaya geldikten sonra baba olmayı öğreniyorBiraz farklı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim. Hamile olduğumu öğrenince bizim tatil planları alt üst oldu. Eşim ama tatil yapmak istediğini biraz hava değişimi yaşamak istediğini söyleyip ablası sahil yerinde oturuyor yalniz yaşıyor yanına gidip kalmak istediğini söyledi. Bana birlikte gitsek dura dura gideriz dedi ama ben bu kadar zor hamile kalıp bide riske atmak istemedim. Ki evde kedisi var birde. Oda beni bırakıp dün oraya gitti ki gitme lütfen dedim yalnız kalmak istemiyorum arabayı da alacaksın ben ne yapacam burda tek başıma dedim. Buraya taşınali 2 sene oldu ama çevre edinemedim maalesef bişey olsa arayacak kimsem bile yok. Ona rağmen gitti bugünde bu saate kadar aramadı demin aramış yanlışlıkla nasılsın ablacım dedi bana bende sinirlendim sabahtan beri aramamışsın arayıp ablacım diyorsun bide bana konuşmak istemiyorum seninle şuan çok sinirliyim deyip kapattım. Benim kafamda zaten milyonlarca soru var sıkıntılı mi olacak diye bişey olacak mi diye üzerine böyle bir durumda yalnız kalmak çok koydu. Resmen içim sıkılıyor. Off öyle işte sizinle paylaşmak istedim. Haksız mıyım ama ya 1 sene de tatil yapma yani. Kendimi çok önemsiz ve değersiz hissettim
Aminnn canımHadi gözün aydın senin de canımm amin aminn insallah saglikla aliriz kucagimiza
amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleriGörürsün insallahh canimAllahim saglikla tamamlamayi nasip etsin cumlemize şu süreci inşallah
İlk gebeliğimde tüp bebek diye mutfağa bile yürümeye çekiniyordum. Arkadaşlarım hiçbirşeyden geri kalmadan hamilelik yaşadılar. Şimdi yine tüp bebek ama ikinci olduğu için sanırım daha rahatım. Küçük bir kanama alanım oluşmuş. Doktor tatile gidebilirsin sadece yorulma. Havuza girme ve yolculukta 2 saatte bir mola ver dedi. Günde 2 saate yakın denize giriyorum. Bunun sadece 30 dakıkası altıf yüzüyorum.Merhaba hamile kalmadan önce biz de bayramda tatil planı yapmıştık geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve gitmek de istiyorum yarın doktora soracağım sakıncası var mı diye. Siz ne kadar tatil yapacaksınız doktorunuza sordunuz mu
Gaziantepe eylülde mi gelecektin ?Afyondayim canim Elçim Bayrak hocaya gittim
Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim değerim 21600 çıktı kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi ben kan sonucumu sonra aldım o an doktora soramadım anormal bir durum mu var ben gibi olan var mı acaba?
Ohh güzel değişiklikler bizede örnek olsun :) kahvaltı bende yapmaya çalışıyorum 2 küçük kutu süt içiyorum çalışıyorum ise götürüyorum. Çiğ kuruyemiş aldım ceviz vs hepsi karışık. Geçen göbisime hindistan cevizi yağı kullandım.Duzenli kahvalti en buyuk degisikligimyumurta, ayva, su hayatima gunluk eklentilerim oldu artik... onceki hamileligimde bulantim cok olunca su bile icemeyip, bi suru kilo vermistim, bu sefer istahim gayet acik. fantezi camasirlarimin yerini pamuklu ve duz olanlar almaya basladi. krem kullanan arkadaslarim bile son haftalarinda catladiklari icin krem dusunmuyorum acikcasi. Sabun, dus jeli zaten hayatimda hep parabensiz fln olanlardan kullaniyordum o yuzden degistirmem gerekmedi canim.
Sende durum nasil ?
gözün aydın canım ❤ geç dollenme mi olmuştu ki cnm 1 hafta geriden gelmişKızlar çok şükür bebeğimizi gördük kalp sesini dinledik. Çok güzel bi duyguymuş. Allah her bekleyene nasip etsin insallah. 7+0 diye gitmistim 6+0 dedi doktor. Her şey yolunda dedi 2 hafta sonraya gelişimi görmek için gün verdi
Evet biz bunu daha önce düşünüp konuşmuştuk. Bitince ekleyeceğizBunu ilk sayfaya alsa ya konu sahibi?
Canm korku var içimde yaa..4+6 da kese gördük geçen hafta çarşamba günü...bidaha ayın 6 sında çağırdı..acaba herşey yolunda mı meraktan çatlayacaımSen kacinci haftandasin canim biraz zor geciyor heyecandan ama geciyor ya
Bol bol su içmeye gayret et ve hurma da çok iyi geliyor canım
Gölbaşı uzak bize bide eşimde muayenelere gelmek istiyor o yüzden cumarteside çalışan bir doktor olmalı.. teşekkür ederim canım yinedeben golbasi dev hast cem hocaya gidiyorum cnm ilkinde prof a gittim doguma da ank uni cebeci tip fak girdim ama normal dogum old icin girmiyor prof simdi de proflar hic bakmiyormus ozel muayenehanesinde bakiyorlar ben de bu dr a gidiyorum herkes memnun bende memnunum simdilik
Kavun ye bol bol. Bana o iyi gelmişti.
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al bebisini. Darisi bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah . Seninle hemen hemen aynı tarihler . Biliyorum herkesin hamileliği farklı ama şu aralar belirtilerin neler canımKızlar çok şükür bebeğimizi gördük kalp sesini dinledik. Çok güzel bi duyguymuş. Allah her bekleyene nasip etsin insallah. 7+0 diye gitmistim 6+0 dedi doktor. Her şey yolunda dedi 2 hafta sonraya gelişimi görmek için gün verdi
Düzelteyim canım... sitede kendisi yapıyor bazen@Aomine Daiki canım benım nicki dogru yazmışsın ama ustune tıklayınca ''sunny'' adlı uye çıkıyo yanlış etiket olmuş.
Hic bi problem olmadi. 39+2de dogdu, dogum kilosu boyu gayet normaldi. Zaten multivitaminlerin normalde de vucuda etki etmesi ancak 3 ay duzenli kullanimdan sonra başlıyor, biz o vitamini alsak da almasak da cocuk bizim depolardan somuruyor. Aldigimiz vitamin ancak bizim bosalan depolari doldurmaya yariyor.Naaıl peki her gün kullanmana rağmen kilosunda falan bir peoblem oldu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?