2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben gurbetteyim onlar memlekette ama söluycem araştırılsın
Bunun hastane ya da doktor ihmaliyle hiç alakası yok. Benim kardeşim de sezeryanla ve vakumla doğmuş. Üstelik 4 gün küvezde yatmış. Bebeğin doğum esnasında makattanmı geleceği hazneye mi gireceği hiçbirşey önceden belli olmuyor malesef. Taa ki doğum başlayınca eğer ters giderse hemen sezeryana alıyorlar. Bunu dda doktorun önceden tahmin etmesi mümkün değil. Ha eğer çocuk hazneye girdiğinde doktor halen normal doğurtmaya çalışsaydı da anneye ya da bebeğe zarar gelseydi o zaman bu doktorun hatası olurdu. Görevini yapmış... Rabbim bebeğe sağlık anneye güç versin. Geçmiş olsun.

Herkese günaydın kafanıza hiç bir şey takmayın kızlar 2hamileliğimde dünyayı kendime ziyan ettim bunda yapmıycam diyorum ama insanız yinede bazılarını takıyoruz genç kız olursun niye evlenmiyor derler evlenirsin çocuk yapmıyor yaparsın ikinciyi yap ben üçü yapacam diye bazıları çok bozulmuş doğuran ben bakan ben kime neysr ah ki ne ah Allahım sabırrr sadece

Teşekkürler böle bilmiyordum olabiliyormuş demekki

Gunes kremi Solenta Pregna kullaniyorum. Cok memnunum. Baslarda cildim lekelenmeye baslamisti, hemen bu kreme dondum ve su an lekelenmenin onune gecti. ☺
[/QUOTE]
Kızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Bende haftaya gidicem tam 7 haftalık olucak ilki boş gebelikti inanılmaz korkuyırum.Dua edin nolur.Doktora gitmeye korkuyırum resmen.Birde ne yiyip içiyosunuz

Anlamıyorum ben de insanları kim olursan ol anası babası değilsen yorum yapma dimi ama..
Bizede diyorlar daha erkendi daha borçlarınız vardı daha şöyle böyle...
E aldıralım o zaman ? Tövbe tövbe ..
Sanki bir sene daha beklesek borçlar bitecek ev araba iş yeri sahibi olucaz !
Ay döktüm içimi sayende arkadaşım . Takılmamak gerek gerçekten böyle insanlara ..

gözün aydın...9. hafta görüntüsü nasıldı cnm...şekillenmişmiydi baya bende yarın sabah gidicem ya kurtlandım iyice
8+4 suan geride saniyodum gununde cikti yani kafasi kollari net masaallah bacaklari ben secemedimde doktor goruyodu . annesinin kuzusu

Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
Ben vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…