Bunun hastane ya da doktor ihmaliyle hiç alakası yok. Benim kardeşim de sezeryanla ve vakumla doğmuş. Üstelik 4 gün küvezde yatmış. Bebeğin doğum esnasında makattanmı geleceği hazneye mi gireceği hiçbirşey önceden belli olmuyor malesef. Taa ki doğum başlayınca eğer ters giderse hemen sezeryana alıyorlar. Bunu dda doktorun önceden tahmin etmesi mümkün değil. Ha eğer çocuk hazneye girdiğinde doktor halen normal doğurtmaya çalışsaydı da anneye ya da bebeğe zarar gelseydi o zaman bu doktorun hatası olurdu. Görevini yapmış... Rabbim bebeğe sağlık anneye güç versin. Geçmiş olsun.Ben gurbetteyim onlar memlekette ama söluycem araştırılsın
Günaydın ,Kızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün bebişlerKızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Sat neydi canım senin. Beraber gibiyiz sankimuhtemelen ilk doğuran da ben olacağım
Teşekkürler böle bilmiyordum olabiliyormuş demekkiBunun hastane ya da doktor ihmaliyle hiç alakası yok. Benim kardeşim de sezeryanla ve vakumla doğmuş. Üstelik 4 gün küvezde yatmış. Bebeğin doğum esnasında makattanmı geleceği hazneye mi gireceği hiçbirşey önceden belli olmuyor malesef. Taa ki doğum başlayınca eğer ters giderse hemen sezeryana alıyorlar. Bunu dda doktorun önceden tahmin etmesi mümkün değil. Ha eğer çocuk hazneye girdiğinde doktor halen normal doğurtmaya çalışsaydı da anneye ya da bebeğe zarar gelseydi o zaman bu doktorun hatası olurdu. Görevini yapmış... Rabbim bebeğe sağlık anneye güç versin. Geçmiş olsun.
O kadar çok ürün kullandım ki.hem de bu uğurda dünya paralar harcadım bi geçiyor bi tekrarlıyor.Tabi güneşte çok etkiliyor bunu.sağol canım yarın bakıp alayım dediklarinden.inşallah kalp atışını duyarsam hamilelikte kullanılan güneş kremlerinden çatlak kremlerinden de alcam.
Bende haftaya gidicem tam 7 haftalık olucak ilki boş gebelikti inanılmaz korkuyırum.Dua edin nolur.Doktora gitmeye korkuyırum resmen.Birde ne yiyip içiyosunuzKızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
benim cinsiyet tahminim 20 ağustos kontrolüm yani :) tahmini doğum tarihi de 01.03.2020İlk cinsiyet tahmini sizden gelecek çok heyecanli☺
Ben hiç uyuyamıyorum ya. Sürekli bir rahatsızlık hissi. Sabahta erkenden gözlerim açılıyor. Bu göbüşler büyüyünce nasıl olucak bakalımBende aynen sabah 7 de uyandım. Ama deliksiz uyuyorum sanırım o yüzden
Anlamıyorum ben de insanları kim olursan ol anası babası değilsen yorum yapma dimi ama..Herkese günaydın kafanıza hiç bir şey takmayın kızlar 2hamileliğimde dünyayı kendime ziyan ettim bunda yapmıycam diyorum ama insanız yinede bazılarını takıyoruz genç kız olursun niye evlenmiyor derler evlenirsin çocuk yapmıyor yaparsın ikinciyi yap ben üçü yapacam diye bazıları çok bozulmuş doğuran ben bakan ben kime neysr ah ki ne ah Allahım sabırrr sadece
gözün aydın...9. hafta görüntüsü nasıldı cnm...şekillenmişmiydi bayaHayirli sabahlar kizlar. Bende sabah sabah gidip minigimi gorup geldimm elhamdulillah iyiydi kendileri :)
8+4 suan geride saniyodum gununde cikti yani kafasi kollari net masaallah bacaklari ben secemedimde doktor goruyodu . annesinin kuzusugözün aydın...9. hafta görüntüsü nasıldı cnm...şekillenmişmiydi bayabende yarın sabah gidicem ya kurtlandım iyice
Masallah canim darisi basimiza cok stresli bekleyis benim icin ve haftaya persembe randevum gecmiyor zamanKızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Canım çok sevindim darısı bana inşallahKızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Ben vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyorKan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
Gözünaydın canımHayirli sabahlar kizlar. Bende sabah sabah gidip minigimi gorup geldimm elhamdulillah iyiydi kendileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?