2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ya maşallah sizeeeee ne güzel haber bu kaygı korku sevinç karışıktır şimdi duygular ama kendini rahatlatacak şeyler düşün. Bebişler her hissimizi algılıyor şimdi. Oy severim ben onları yaaa

Reactions: Eva
GösterirSe tabi Hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz sizden fark etmez cinsiyet sağlıklı olsun yeter☺
Bi de orası var tabi :) Gösterir diye umuyorum :) dktorum benim doğum günüme randevu verdi. Eğer gösterirse doğum günüm de aldığım en güzel hediye olcak inş :)

Hadi gözünüz aydın..

Reactions: Eva
Çok sevindim canım. Ne mutlu sana. Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin.

Aynen canım ya iki çocuk büyüttüm gurbette bir başıma ve hiç birşey anlamadım şimdi şükür büyüdüler herşeyde özlem var sizene dimi kayın validem eşime bu devirde iyi cesaret demiş diğer ikisindede psikolojimi çok bozmuştu ah bir bana dese diycepimi biliyorum ama takmayacam konuşsun dursun

Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
Canım doktorun gösterdiği bölgeye dik bir şekilde tutarak yavaş yavaş enjekte et sonra pamukla biraz bastır o bölgeye. Ben o şekilde yapıyorum sıkıntı yaşamıyorum

Canım ya takma kafana. Ben çalışıyorum. 2. Çocuğumda başladım ve bir yaşındaydı ilk işe girdiğimde. Tabi doğal olarak annem ve kayınvalidem bakıyorlar kuzularıma. Büyük kızımda 4 yaşındaydı. Birgün misafirlikteyken (kayınvalidemin daha bebekten haberiyok bu arada.) diğerleri artık büyüdü bir tane daha yap dediklerinde. Cvbı çocukmu büyütüyor tabi yapar ne varki dedi. Sanki 24 saat benim çocuklarıma bakıyormuş gibi. Bende hala söylemiyorum hamile olduğumucanım ne zaman isterse ozaman söylerim. Nasıl sinir ediyorlar insanı. Bende tabiki yapıcam. ben doğurdum sen annelik yaptın ya. bunuda hem doğrurum hem annelik Yaparım merak etme. İştende ayrılırım. Oğlunda 7-24 çalışsın dedim Ek iş falan bulsun beni ilgilendirmez dedim. Ay nasıl içime işlemiş. Çok uzun yazdım kusura bakmayın

Güzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dün ilk defa doktorum vurdu göstermek için sabah baktım morarmış. Bu işi morarma olmadan nasıl yapabilirim tecrübesi olanlar yazabilir mi
valla benimde il zamanlar vurduğum çok morarıyordu şimdi daha iyi Elhamdülillah ama genede morarıyor birde benim vurduğum yerlerden kan fışkırıyor damara geliyor galiba
Kızlar bu iğne çok yakıyor yaaaaaa
yaksında şifa olsun bebelerimize ne yapalım dayanacağız ben akşam vuramadım iğnemi korkudan canım acımaya başladı ama yapacak birşey yok eşime dedim cesaret edemiyorum sen vururmusun o vurdu saolsun bugün sabah 40 ıncı iğnemi vurdum daha upuzun yolum var
Ben vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor
bacım benim morarıyordu ilk zamanlar şimdi daha iyi çok şükür birde ben çok kiloluyum ondan mı öyle morarıyor acaba 95 kilo hamile kaldım doğuma 120 kilo girerim artık

Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşındayım 5+6 haftalık hamileyim. Hamileliğimi 3.5 haftalıktan tesadüfü rutin kontrolümde öğrendim. 4. Hafta doktora gittim, keseyi görmek için vajinal ultrasonla baktı ve bana rahim perdesi olduğunu söyledi. Düşük olabilir, olmazsa bile erken doğum olabilir deyip progeston ve aspirin başlattı. Sonrasında 2 doktora daha gittim ve böyle bir teşhis konulmasının çok erken olduğunu söyleyip, progestana başladıysan devam et, aspirini bırak dediler. Şimdi emin olamıyorum yani bu vajinal ultrasonla belli olur mu teşhis için erken mi bilemiyorum. Bir de 5. Haftada koyu sarı akıntım olunca düşük tehdidi diye düşünüp iyice gerildim. Size doktor teşhisi nasıl koydu ve sarı akıntı normal mi lütfen yardım edin. Ona göre teşhisi koyan dra gitmeye devam edeceğim ya da diğerlerine geçeceğim...

Yok kan fışkırmadı allahtan .. bebeğim için değer tabiki annelik bunu gerektirir.

İyi demişsin böyle kaynanaları parçalayasım geliypr

Ayyy canım sende benim gibi dertlisin bu konuda ne halleri varsa görsünlr eşim tek erkek çocyğu 13yıl hep gurbetteydim yaklasık 2yıl önce onun yüzünden ankaradaki kurulu düzenimi sosyal çeremi bırakıp sivasa döndüm yine boi tabiki istenmedim oldu bitti kadının derdi aslında ben sadece ama Allaha havale ediyorum kurban olayım demeyle analık olmuyor hayat herkesi iyilerle karşılaştırsın şurda konuşmak hiç tanımadığın insanlarls muhabbet etmek nasıl iyi geliyor insana

yani şöyle bir bilgi verebilirim, ilk görmeye gittigimde bana dr perde gibi birşey var ama rahminin şeklide kalp şeklinde olabilir perdeye tutunduysa düşebilir çünkü tam rahim duvarı değil neticede orası...ama bir ilaç fln demedi..sonra ki gittiğimde perde fln yok herşey normal dedi...yoksa niye var dıosun seninkinde perde varsa öbür dr larda görebilirdi niye birşey demediler...tam nereye tutunduğu buyuyunce cıkıo ortaya

Ben de izledim yaptım. Bakalım yarın sabah belli olur. Anlatabilir mısın nasıl vurduğunu ve nereye tam olarak canim
Göbek deliğinin dört parmak yanını ölçüyorum etimi iki parmağımın arasına alıp iğneyi yavaş yavaş batırıyorum aynı yavaşlıkta da şırıngayı boşaltıyorum iğneyi çıkardıktan sonra iyice kolanyalı pamukla ovuyorum bastırarak.Bu morarmayı engelliyor

Evet tanımadığın bir insanla dertleşmek en iyisi canım. Benimde eşim tek erkek. Sözde çok seviyorlar evlatlarını. Ve çalışmam gerektiği için ihtiyacımız olduğu için çalışıyorum. Yoksa eşimde bende istemiyoruz çocuklarımızı emanet edipte annelerinden 8-9 saat ayrı kalmalarını. Ama hayat şartları. Tek kişinin çalışmasıylada olmuyor.Bir anneye analıkmı yapıyorsun gibi en ağır hitam edişlere rağmen sabrediyoruz evlatlarımız için.Rabbim onlara merhamet bizim durumumuzda olanlarada sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…