2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah ol derse olur saglikla da dogarlar bugun bi ark in tupleri bagli iken bile hamile old ogrendim sasirdim iste Allah ne buyuk yoktan boyle var ediyor Onun gucu her seye yetiyor
Vay be! Bunu da doğurduktan sonra eşimi yanıma yaklaştırmaya korkarım. Iki tane yeter bana. Bütün korunma yöntemleri boşsa en iyisi kocalarla ev arkadaşı modunda yaşamak

Hayirli aksamlar kızlar şimdi sonuçlarıma baktım köyü renk yazılanlar sanırım iyi değil
Anti rubella igg 34 pozitif
Anti cmv İgg 37 pozitif
Hct 33.8
daha da var ama bunlar dikkatimi çekti iyi değil sanki
sanırım idrar tahlili de temiz degil

Igg ler pozitif olacak zaten canım endişelenme igm ler önemli

Kizlar suan sanki agzimda oluk oluk kan varmis gibi hissediyorum yogun bir tat var agzimda bakiyorm hicbisey yok . neden olabilir boyle bisey cok ilginc geldi

onlarda negatif
lökosit 29
eritrosit 12 idrar tahlilim sanırım enfeksiyon var zaten yanma da oluyordu
kan değerlerim de düşük
Igg pozitif igm negatif olmalı zaten canım benimde kan değerlerim düşük 3. Aydan sonra kan ilacına başlayacağız nasılsa folik asidi bırakıp onu da takma kafana .
Yanma varsa suyu az iciyorsundur hamislerin en az 3 litre içmesi lazım

Reactions: Eva

İggler pozitif olunca bağışıklığın olduğu anlamına geliyor canım. İgmlerin de negatif olması gerekiyor bunlar korkutmasın seni. Ama enfeksiyon için bi konuş doktorla ihmal etme. Bende de vardı tek kullanımlık bi toz verdi rahatladım

Reactions: Eva
İnşallah canm inşallah benimde sabah
benim kanamam cok oldu dr odasina girmeden hic umit yoktu icimde dedim o kanamalarla normal gebelik olamaz dualar okudum ve o sesi duydum mutlu oldum ustelik 2 . hamileligim old halde insan bi tuhaf oluyor ,babami yakin zamanda kaybettim bu gebelik plansizdi dedim babamin yasini unutturur ani sekilde öldü kalp krizi yikildik en azindan biraz dikkatimiz bebege yoneldi ,Allah bize bi teselli verdi sende icini ferah tut hep iyi dusun iyi olsun
[/QUOTE]
Başın sağolsun canm çok üzüldüm..çok saol desteğin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…