2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor
Ben de izledim yaptım. Bakalım yarın sabah belli olur. Anlatabilir mısın nasıl vurduğunu ve nereye tam olarak canim

Ben vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor
Doktorum şu şekilde vurdu dün. Göbeğime yandan vurdu ama hiç tutmadan. Ben bugün elimle tuttum karnımdan o şekilde dik vurdum . Sen nasıl vuruyorsun canim

Kızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
sahane haber! tebrikler! sizin sat ve ovulasyon tarihiniz neydi acaba? Benimle yakin tarihleriniz ondan soruyorum. Bir de boyut filan nasi cikti cok merak ettim.

Bıraksınlarda ona da kendimiz karar verelim onlar bakıp beslemicek. Hem her bebek rızkıyla bereketiyle gelir. İlk çocuğumda ev almıştık borçluyduk yinede herşeyi oldu çok lüks olmadı kalite olmadı ama eksik kalmadı. Bu bebektede eşimin işleri iyi değildi hiç kıpırdanma yoktu hamileliği öğrendiğimiz gün toplu sipariş geldi çok şaşırdık. Ama kısmetiyle bereketiyle gelecekler inşallah

2 cm olmus canim doktorum yoktu gece dogumlari varmis bugun nobet ertesiymis baska doktora girdim cok soruda soramadim .

İnşallah canım. Herhalde öyle konuşanlar onların eline bakacağız sanıyorlar .. Diyecek çok şey var da germeyelim bebişleri..

Bizde az önce kontrolden geldik geçen hafta kesinlesemeyen, ya bi kere daha yada kanama alanı var dedi büyük ihtimal ikiz demişti.
Evet ikizlerim olacakmış Rabbim nasip ederse,ikisini de gördük Kalp atislari vardı 7+2 7+4 dedi doktorum sıkıntı yokmuş şükürler olsun.iki gün sonra perinotoloji uzmanina görüncem.
Kum döküyor olabilirsin kan çıkmış idrarda Ürolojiye yönlendirdi.
Rabbim inşallah daha önce yaşadığım acıların yeri mutluluk olur miniklerimi koru inşallah.
Hepinizden dua bekliyorum kızlar ❤

Canimm cok sevindim gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat etsin hayrlisiyla kucagimiza alalim hepimiz insaallah

Hey maşallahhh beeee iki bebiş geliyorrr yuppii çok sevindim adına canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşallah Dualarımız tüm hamiş annelerleee

Hey maşallahhh beeee iki bebiş geliyorrr yuppii çok sevindim adına canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşallah Dualarımız tüm hamiş annelerleee
Sağolasın canim ❤ İnşallah hep birlikte doğuma gün sayacagiz☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…