- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Ben de izledim yaptım. Bakalım yarın sabah belli olur. Anlatabilir mısın nasıl vurduğunu ve nereye tam olarak canimBen vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor
Valla o zaman yarasa gibi uyuruz herhalde ayyy o günler gelsin ben raziyim herşeyeBen hiç uyuyamıyorum ya. Sürekli bir rahatsızlık hissi. Sabahta erkenden gözlerim açılıyor. Bu göbüşler büyüyünce nasıl olucak bakalım
Doktorum şu şekilde vurdu dün. Göbeğime yandan vurdu ama hiç tutmadan. Ben bugün elimle tuttum karnımdan o şekilde dik vurdum . Sen nasıl vuruyorsun canimBen vuruyorum hiç morarmıyor göbekten yapıyorum youtubeda videoları var bence izleyin ben ordan izleyip yaptım çok yakıyor ama en azından morarmıyor
sahane haber! tebrikler! sizin sat ve ovulasyon tarihiniz neydi acaba? Benimle yakin tarihleriniz ondan soruyorum. Bir de boyut filan nasi cikti cok merak ettim.Kızlar günaydın...o kadar mutluyum ki Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördükk omuzlarından öyle bir yük kalktı ki..herşey yplundaymış şüjür
Anlamıyorum ben de insanları kim olursan ol anası babası değilsen yorum yapma dimi ama..
Bizede diyorlar daha erkendi daha borçlarınız vardı daha şöyle böyle...
E aldıralım o zaman ? Tövbe tövbe ..
Sanki bir sene daha beklesek borçlar bitecek ev araba iş yeri sahibi olucaz !
Ay döktüm içimi sayende arkadaşım . Takılmamak gerek gerçekten böyle insanlara ..
8+4 suan geride saniyodum gununde cikti yani kafasi kollari net masaallah bacaklari ben secemedimde doktor goruyodu . annesinin kuzusu
[/Q
boyu fln ne kadar seninkininbende 8+5 teyimde fikir olsun bana
İnşallah canım. Herhalde öyle konuşanlar onların eline bakacağız sanıyorlar .. Diyecek çok şey var da germeyelim bebişleri..Bıraksınlarda ona da kendimiz karar verelim onlar bakıp beslemicek. Hem her bebek rızkıyla bereketiyle gelir. İlk çocuğumda ev almıştık borçluyduk yinede herşeyi oldu çok lüks olmadı kalite olmadı ama eksik kalmadı. Bu bebektede eşimin işleri iyi değildi hiç kıpırdanma yoktu hamileliği öğrendiğimiz gün toplu sipariş geldi çok şaşırdık. Ama kısmetiyle bereketiyle gelecekler inşallah
2 cm olmus canim doktorum yoktu gece dogumlari varmis bugun nobet ertesiymis baska doktora girdim cok soruda soramadim .
Canm ben omuzlarmda resmen yük taşımışım o kadar gergindimki anlatamam..ama dua et bol boll içini ferah tutmaya çalışMasallah canim darisi basimiza cok stresli bekleyis benim icin ve haftaya persembe randevum gecmiyor zaman
GösterirSe tabibenim cinsiyet tahminim 20 ağustos kontrolüm yani :) tahmini doğum tarihi de 01.03.2020
İlk benim bence :)
benim de bu cuma randevum ve zaman gecmek bilmiyor. boyutunu ve haftasin soyledi mi doktor?Canm ben omuzlarmda resmen yük taşımışım o kadar gergindimki anlatamam..ama dua et bol boll içini ferah tutmaya çalış
Canimm cok sevindim gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat etsin hayrlisiyla kucagimiza alalim hepimiz insaallahBizde az önce kontrolden geldik geçen hafta kesinlesemeyen, ya bi kere daha yada kanama alanı var dedi büyük ihtimal ikiz demişti.
Evet ikizlerim olacakmış Rabbim nasip ederse,ikisini de gördükKalp atislari vardı 7+2 7+4 dedi doktorum sıkıntı yokmuş şükürler olsun.iki gün sonra perinotoloji uzmanina görüncem.
Kum döküyor olabilirsin kan çıkmış idrarda Ürolojiye yönlendirdi.
Rabbim inşallah daha önce yaşadığım acıların yeri mutluluk olur miniklerimi koru inşallah.
Hepinizden dua bekliyorum kızlar ❤
Hey maşallahhh beeeeBizde az önce kontrolden geldik geçen hafta kesinlesemeyen, ya bi kere daha yada kanama alanı var dedi büyük ihtimal ikiz demişti.
Evet ikizlerim olacakmış Rabbim nasip ederse,ikisini de gördükKalp atislari vardı 7+2 7+4 dedi doktorum sıkıntı yokmuş şükürler olsun.iki gün sonra perinotoloji uzmanina görüncem.
Kum döküyor olabilirsin kan çıkmış idrarda Ürolojiye yönlendirdi.
Rabbim inşallah daha önce yaşadığım acıların yeri mutluluk olur miniklerimi koru inşallah.
Hepinizden dua bekliyorum kızlar ❤
İnşallah canım ❤ içimden sevinmek bile gelmiyo aslında ama günahkar mi oluyorum Rabbim affetsin sadece korkuyorum aslindaCanimm cok sevindim gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat etsin hayrlisiyla kucagimiza alalim hepimiz insaallah
Sağolasın canim ❤ İnşallah hep birlikte doğuma gün sayacagiz☺Hey maşallahhh beeeeiki bebiş geliyorrr yuppii çok sevindim adına canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşallah Dualarımız tüm hamiş annelerleee
İnşallah .. Dualar Hamiş annelerle birlikte tüm bebek hasreti çeken hemcinslerimizle...Sağolasın canim ❤ İnşallah hep birlikte doğuma gün sayacagiz☺
Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti çok kötüİnşallah .. Dualar Hamiş annelerle birlikte tüm bebek hasreti çeken hemcinslerimizle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?