2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay bende öyleyim. Oğluma gittiğim doktora gittim. Adam kabul etmicek diye ödüm koptu. Hamileligimde bezdirmistim doktoru. Şimdi de keseye bakarken sey dedi hala oyle heyecanlı ve evhamlimisim. Yok yok biraz azaldı diyince güldü. Bi sürü tembihte bulundu zatenn hic kilo almicaksin bu kiloyla doguma gidicez. Seker hastasi gibi beslenceksin. Paketli bisey yeme aman bir suru sey dedi . uymaya çalışıyorum.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç kilosunuzda dr öyle dedi

selam canlar. kese görünmeme nedenini geç döllenme olarak yorumladı doktor endişe edilecek bidurum yok dedi ama insan kafasına takıyor işte. Sat normalde 8 haziran ama 14ünde yumurtlama olduğunu düşünürsek suan normal dedi kolay hesap için sat tarihi alıyoruz ama öle olmuyo dedi.
Haftaya cuma yeniden gideceğim artık ozaman netleşir diye düşünüyorum.
Genel tahlilleri de demir,folikasit vs. haftaya cuma gittiğimde yapacak Şuan bana vifolic folik asit ilacını verdi.
rubella,cmv,toxoplazma vs yazan bir kağıt verdi ve imtaniye de yaptırmamı söyledi. benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş bu testler belki sizlere yapılmıştır. Bana da doktorum tamamen eski usul beslenmemi söyledi. Özellikle sabahları canım hiçbişey istemio buaralar. bir de çıban çıkmış , zaten uykusuzluk ve yorgunluk had safhada. dualarınız da unutmayın canlar ha bir de uçuğum var 6 gündür o da geçmedi:eek:

Nasipse ilk olacak canım. Dunku gebelik testim silik cizgiydi bugunku daha net geldi daha kan vermek istemiyorum idrardan takip edeyim diyorum. Kimyasaldan sonra sevinemiyor da insan cok😒 su an ben de evhamliyim oldukca🤭
Canım kimyasal gebelik mı yaşadın ben de bu hafta yaşadım ve farklı şehirdeyim doktora gidemedim çok stresliyim korunmak istemiyorum yeniden hamile kalmak istiyorum sana doktorun ne söylemişti

Kızlar 2 gündür göğüs agrimdan yatakta dönemiyorum sanki geriliyor gibi goguslerim sizde böyle birşey yasadiniz mi 🙄

Ay bende öyleyim. Oğluma gittiğim doktora gittim. Adam kabul etmicek diye ödüm koptu. Hamileligimde bezdirmistim doktoru. Şimdi de keseye bakarken sey dedi hala oyle heyecanlı ve evhamlimisim. Yok yok biraz azaldı diyince güldü. Bi sürü tembihte bulundu zatenn hic kilo almicaksin bu kiloyla doguma gidicez. Seker hastasi gibi beslenceksin. Paketli bisey yeme aman bir suru sey dedi . uymaya çalışıyorum.
kac kgsunuz? Ben eski druma gitmeyecegim

Kızlar selam .. bende bugün gittim doktora kese göründü. ama kalp atışı için tarih söledi mi onu unuttum :-) muhtemel doğacağı tarih benimle aynı olup kalp atışı için tarih alan var mı :)
Canım bende sali gunu gördüm keseyi 2 hafta sonra gel duyariz kalp atışını dedi

5+2yim bugun. Haftaya persembe gidecegim. Bebegi goruruz diye dusunuyorum. Kizimda 6 haftalikken bebegi gorup kalp atisini gostermisti dr. Ama yorulmasin deyip 9. Haftaya kadar dinletmedi :)
yorulmasın mı?? ne alakaymış anlamadım ya benim 7. haftam bitti cumartesi günü gideceğim acaba dinleyebilir miyim kalp atışını

günaydın kızlar benimde kasıklarımda hep bir ağrı var ve göğsümdede hep hassaiyet var. hatta bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi keskin bir kram grip çıkıyor benim gibi olan var mı

5+2yim bugun. Haftaya persembe gidecegim. Bebegi goruruz diye dusunuyorum. Kizimda 6 haftalikken bebegi gorup kalp atisini gostermisti dr. Ama yorulmasin deyip 9. Haftaya kadar dinletmedi :)
Bana da iki hafta sonra bakalım dedi 5 haftalıkken. Bakalım canım heyecan yaptım inşallah sorunsuz duyarım miniğimin kalp atışını. Zarar verıyorsa tabi görmem de yeterli ☺️

günaydın kızlar benimde kasıklarımda hep bir ağrı var ve göğsümdede hep hassaiyet var. hatta bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi keskin bir kram grip çıkıyor benim gibi olan var mı
Bana da ara ara oluyor adet sancısı gibi göğüslerim hep hassas zaten hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana

Her doktor farklı olabiliyor kuzum, gerekli görseydi kesin yapardı ama içine sinmediyse doktorun değiştir. Kendini rahat hissetmen çok önemli çünkü

Tam doktorla ilgili dün şüphelerim vardı ki çok az kanamam geldi ve msj yazdım doktora.
Progestanı 2 ye çıkar,kan grubun neydi yazdı bende negatif yazdım ama sonra cevap vermeyince iyice kafam karıştı doktor konusunda.

sonra akşam okuyabilmiş aradı beni.Miktarını sordu eşimin kan grubunu sorunca ''kan uyuşmazlığı var o zaman,ctesi gel eğer kalp atışını duymaya çalışırız eğer duyabilirsek iğne yaparız içimiz rahat eder''dedi.

Ama çok erken değil mi ya duyulabilir mi ki?

Tam doktorla ilgili dün şüphelerim vardı ki çok az kanamam geldi ve msj yazdım doktora.
Progestanı 2 ye çıkar,kan grubun neydi yazdı bende negatif yazdım ama sonra cevap vermeyince iyice kafam karıştı doktor konusunda.

sonra akşam okuyabilmiş aradı beni.Miktarını sordu eşimin kan grubunu sorunca ''kan uyuşmazlığı var o zaman,ctesi gel eğer kalp atışını duymaya çalışırız eğer duyabilirsek iğne yaparız içimiz rahat eder''dedi.

Ama çok erken değil mi ya duyulabilir mi ki?
Kuzum vajinaldan daha erken dinletebiliyormuş galiba, belki öyle dinler. Ya da bazılarında erken gözüküyor 6.haftada felan, hiç strese girme.inşallah herşey çook güzel ilerler

Back
X