2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende daha duymadim 22 temmuzda gidecegiz😊 kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum boyle olunca belirti yok diye cok korkuyorum

benim de kansmam var cnm hastanedeki ilk 3 ayi kontrole gelenler de de hep vardi korkma iliski yasagi ,evde is yasagi ve agir kakdirma yasagim var bende haftada bi igne gun icinde hap kullaniyorum benim butun hamileliklerim boyle artik alistim ha korktum iki gun once iyi kanamam oldu ama dun dr da kese mese her sey normal cikti dinlencez bol bol napalim ben calusiyorum da haftaya sali iso basi artik oturarak yapicam
Teşekkür ederim canım çok korkuyorum ama inşallah bir şey olmax. Tam da bebeğün altında kanama alanı

Tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum

Düzelir canım hiç sıkıntı yapma yat ve dinlen bol bol

Teşekkür ederim canım çok korkuyorum ama inşallah bir şey olmax. Tam da bebeğün altında kanama alanı
benim su an 3.5 yasindaki kizima hamileyken de vardi kese kenarinda kanama yattim ilac milac derken 12. haftada bitti o kanama goruntusu

benim su an 3.5 yasindaki kizima hamileyken de vardi kese kenarinda kanama yattim ilac milac derken 12. haftada bitti o kanama goruntusu
Bana moral oluyorsunuz çok teşekkür ederim. Hemen de bebeğümin tam altında kanama netedeyse bitişik gibi. O çok korkuttu beni. Vajinal kanamam yok ama ultrasyon görüntüsü aklımdan çıkmıyor. Buraya da yükleyemiyorum telden olmuyor galiba

Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum

Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
Olumsuz örnek olmak istemem ama benim kızım 28 aylık ve 13,5 kilo. Kızımı kucağıma almak zorunda kaldığım anlar oluyor 🙁 fakat dikkat etmek zorundayız

Tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum
Kizimda 9 ay aralikli hep kanamam oldu. Ama suan bile oyle uzun yol cesaret etmem. Daha simdiden karar verdim bayrama memlekete gitmeyecegim

82 kiloyum şuan da oglumda 101 le hamile kalmıştım 104 le doguma gittim . 2 senede anca 82 ye dusebildim. Ben yine vermek istiyrdum hamilelik plansız olunca bu kiloda kalmış oldum .boyum 168 . doktor fazla kilon dedi . benim doktorum zaten kiloya çok takılıyor normal birisi bile gitse en fazla 10 kilo diyor .
bende kizima 86 ile hamile kalip 113ld dogurdum. Marttan beri kg vermeye baslamistim tam 87ye düştüm yine hamile kaldim, plansiz surpiz oldu. Suan ilk 3 ay vermeye calisicam yine. Bebek depolardan beslenecek. Ustelik zaten saglikli besleniyorum. Protein agirlikli beslenme. Bakalim kaça kadar cikcam bu gebelikte.
Suan ne tiksinmem ne aşermem hicbirsey yok. Sadece pazarda gordugum, normalde hic sevmedigim bir sebzeyi alsam yesem diye düşünüyodum sebebini anladim :D babamdan istedim köyden getircek (:

Kac kg bebek? Benim kizim bugun 2 yasini btiirdi. Ama hâla kucaga geliyor illaki. Hatta kucagimda uyuyor. Mecbur almak durumunda kaliyoruz, kendisi 11 kg

10 kilo. Yemek yaparken bisey oldugunda agliyor 5dk kucagimda gezdiriyorum 4 ay once dusuk yaptim yine olcak diye korkuyorum ama kaldiriyorum mecbur

Back
X