- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Sıkıntı olmaz dimi buz torbası koymakBUZ TORBALARI VARYA ONDAN KOY
BEKLET
VURUNCA KANAMAZ DAHA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı olmaz dimi buz torbası koymakBUZ TORBALARI VARYA ONDAN KOY
BEKLET
VURUNCA KANAMAZ DAHA
Morarma oldu mu peki canım sağlık ocagindaCanım ben bugüne kadar hep sağlık ocağında yaptrdım eğer çok zorlanıyosan sende orda yaptırabilirsin
DOKTORUM DEDİ BEN ÖYLE YAPIYORUM KUZUMSıkıntı olmaz dimi buz torbası koymak
Tamam canim çok teşekkür ederim deniyorum hemen sagolasinDOKTORUM DEDİ BEN ÖYLE YAPIYORUM KUZUM
7+3 şu an canımSenin kaç haftalık hayırlısı olsun inş
Yok canım yani bugüne kadar bende nerdeyse bi 40-50 tane vurmuşumdur sadece 1-2 kez morarmıştır.onda da sanırım çok hızlı enjekte ettiklerinde oluyoMorarma oldu mu peki canım sağlık ocaginda
Yazarım canım iyi yada kötü merak etmeİnsallah yaz mutlaka kontrol sonrasi
Merakta birakma bizleri.![]()
BENDE SAKLIYORUM İĞNELERİMİ Bİ DOĞSUNLARDA HAYIRLISIYLAPıhtılaşma iğnesi olanlar, iğneleri ne yapıyorsunuz, ben hepsini biriktireceğim, doğum yapmayı nasip ederse mevlam iğnelerle resmini çekmeyi düşünüyorum, gerçi eşim yavaştan kafayı sıyırıyorsun diyor ama
Valla yasayan bilir hakikaten zor iş iğne olayı. Hatıra olarak yapılabilir düzeyde bence . Hatta yakın bir zamanda böyle bir foto gördüm ben . Duygusal bir foto.Pıhtılaşma iğnesi olanlar, iğneleri ne yapıyorsunuz, ben hepsini biriktireceğim, doğum yapmayı nasip ederse mevlam iğnelerle resmini çekmeyi düşünüyorum, gerçi eşim yavaştan kafayı sıyırıyorsun diyor ama
Ben de biriktiyorum bir kutudaPıhtılaşma iğnesi olanlar, iğneleri ne yapıyorsunuz, ben hepsini biriktireceğim, doğum yapmayı nasip ederse mevlam iğnelerle resmini çekmeyi düşünüyorum, gerçi eşim yavaştan kafayı sıyırıyorsun diyor ama
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM ÜZÜLMEK YOK POZİTİF ENERJİ İLE GİT HASTANEYE LÜTFENYazarım canım iyi yada kötü merak etme
Ben kullaniyorum 2 aydir neredeyse canim o belirtilern hamileliktendir :)Merhaba tatlı annisler. Bende 8 haftalık hamileyim. Bazı problemlerim oldu geçen hafta. Kanama, kasık ağrısı gibi. Yaklaşık bir haftadır crinone jel kullanıyorum. Aranızda kulllanan var mı? Hamilelikten mi yoksa bu ilacın yan etkisi mi bilmiyorum. Devamlı mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Bir kızım var 5 yaşında. Ona bile bakacak durumum yok. Kizkardesim ilgileniyor. Yurtdışında yaşıyorum normalde. Türkiye'ye tatile gelmiştim. Ama bu gidişle donemeyecegim galibahepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum
Ben bu bikac gundur kask agrisi yasiyodum bugun dahada siddetlendi :-(Kızlar bugün rahmimde bir sancı var arada bir geliyor . Adetimin ilk günleri olurdu 5. Haftamda falan da yaşıyordum bunu ama geçmişti. Şimdi yine başladı progestanı bıraktım korkuyorum açıkçası. Kanama vs bişey yok ama 9. 10. Haftalarda yaşayan var mı benim gibi kasık&rahim ağrısı![]()
Tmm canım iyi olacamGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM ÜZÜLMEK YOK POZİTİF ENERJİ İLE GİT HASTANEYE LÜTFEN
Aynısını bende yapıyorum canım insAllah bebegim tutunursaPıhtılaşma iğnesi olanlar, iğneleri ne yapıyorsunuz, ben hepsini biriktireceğim, doğum yapmayı nasip ederse mevlam iğnelerle resmini çekmeyi düşünüyorum, gerçi eşim yavaştan kafayı sıyırıyorsun diyor ama
ALLAH yardimcimiz olsun benimde 2kese gorundu bakalim bayramdan sonra kalpatsilari icin cagirdi ara ara sol kasik Batmam disinda belirtim yok korkuyorum kalpatslarinida duymayi nasipetsin rabbim kaldi 6gunCok gecmiş olsun canım Rabbim bidaha yasatmasn benım de kese göründü icndeki yolk kesesi de görüldü ama bebek olusmams dedi fazla bilgi de vermedi
Benim kimlerde aynı ilk kız 12yaşında ikinci erkek 10 yaşında bakalım bu ne olcak bu arada ben hala söyleyemedim çocuklaraIlki kizdi ikincisi erkek bakalim bu ne olacak