Doktor nasıl karar verdiniz süt alerjisi olduğuna dedi. Ben de döküntülerden, kakanın durumundan ve diğer belirtilerden bahsettim. Doktoruyla mesaj yoluyla teşhisi koyup diyetle ilerlediğimizi söyledim. Siz zaten işi büyük ölçüde halletmişsiniz dedi. Kilo alımı da gayet iyiymiş. 600 gr almış 15 günde. O yüzden diyetle aynen devam dedi ve diyet listesi verdi canım. İşte tek göğsümün çok az olduğunu da duyduğundan normal mama kullanamayacağımız için çıkardı bir kutu mama verdi. Döküntüler için önce Linola kullanıyorum. Şampuanı ve kremi mutlaka aynı marka olsun dedi. Eğer işe yaramazsa başka bir markaya geçeceğiz. Linola benim elimde olandı, o yüzden onunla devam. Hangisinin işe yarayacağı belli olmazmış zaten. Rota, süt alerjisi olan bebeklere yapılmasını tavsiye ettiğimiz bir aşı değildir, o yüzden ondan bahsetmeyeceğim ama menenjit aşısı için iki isim vereyim araştırın, aklınıza yatarsa yaparız bir dahaki gelişte dedi. Çok gazlı bir bebek, ne kullanıyorsunuz dedi. Colinoxu bir süre daha kullanıp işe yaramazsa değiştirecekmiş. Sabahtan da bir merkezde kalça usg çektirdik, sorun çıkmadı şükür.