2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de tek tüpüm yok oldum 39 doğurganlık hak getire zor hamile kalırım diyordum korunmayı bıraktım adet olmadan hamile kaldım🤣Ben ne zaman korunmasam hamile kaldım hep.Bir düşük bir dış gebelik iki de doğum var.Hala adet olmadım bir düzene gireydim
Aman diyim buyuk risk altindasin demekki :D

Ben de tek tüpüm yok oldum 39 doğurganlık hak getire zor hamile kalırım diyordum korunmayı bıraktım adet olmadan hamile kaldım🤣Ben ne zaman korunmasam hamile kaldım hep.Bir düşük bir dış gebelik iki de doğum var.Hala adet olmadım bir düzene gireydim
Masallah valla verimli tarla dedigin 😂😂

Işte diyorum ki oğlum git biraz da kardeşinin başını şişir.
2 dakika da olsa gidiyor 😂
O 2 dakikada kulaklarım bi kendine geliyor 😂
Bizimki de çok sevgi pıtırcığı ama geçen kaşla göz arası geçirdi dişlerini bebeğin kafasına.
Ayyy .illa kazalar oluyor .benimki gecen dusurdu iste 😖

Yusrada 40tan sonra hemen regl olmustum. Senin dedigin gibi bastan duzenliydi. Sonraki sene cozutmaya basladi. Bende kg vermeye basladim. Yusraya kaldigim kiloda esleme kaldim iste. Suan da dahada sapitti. Her hafta 2 gun lekelenme oluyo :D
Dr a gitmek sart oldu

Dun yusra da birsey yapti ama ne yaptı gormedim tam kapiya döndüm eslem cigligi kopardi. Ne yaptin dedik anlatmadi sonra yanlislikla yaptim dedi durdu cok zor gercekten
Öyle de yapıyor arada bir şey, basıyor çığlığı kız.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum, sıkıldı herhalde deyip kucağıma alıyorum, oğlana bir şey demiyorum.
Desem daha kötü olacak gibi geliyor.
Genel olarak seviyor çünkü, kıskançlığa daha fazla dönmesin.

Off off resmen emzik reddi yaşıyorum 😂😂 emzikle kandırdıgım zamanlarda artık yemiyo agzını büyk açıyo meme gibi emziği görünce direk diliyle itiyor hay anasını yaa
Ben de aynı. Ama benimki hiç tutmadı emziği. Şimdi emzireceğim zaman bile memenin emzik olmadığından emin olunca yapışıyor memeye. Bir kaç gündür vermiyorum hiç. 2 hafta sonra tekrar deniyicem biraz unutsun diyorum 😁 ah bendeki bu umut yine tutmayacak biliyorum ama 😂

Başındq dursam da kusuyo durmasam da artık saldım. Kussun rahatlasın napim 😁
Valla durmıuor bizimki bende iş miş yapamıuorum. Eşim sağolsun yapıyo çok şükür.

Valla eşim yaparsa yiyırum yemek ama kahvaltıyı her şekil yapıuorum en kötü kucağıma alıyorum. Uyumaya baslayınca iş yapmaktan dinlenmeye fırsatım kalmıyor benim.
Bende öyle o uyuyunca işlere girişiyorum hmen uyanıyo zaten o da yarım kalıyo😂

Back
X