Dökülür inşallah ya özellikle alnıVar cnm sirtinda alninda ve kulaklarinda var sirtindakinler azaldi oburperi duruyor.kesin dokiluyor diyorlar bendede varmis dogarken dokulmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dökülür inşallah ya özellikle alnıVar cnm sirtinda alninda ve kulaklarinda var sirtindakinler azaldi oburperi duruyor.kesin dokiluyor diyorlar bendede varmis dogarken dokulmus
Daha henüz adet olmadim ama büyük oglumda öyle birsey yasamamistim. Sadece ilk adetim yogun bir sekildeydi.sonralari hep normaldiBu soruma yanıt verebilecek var mı acaba?
Normal dogum kontrol hapi kullanilmiyor emzirirken. Ama ayri bir hap var türkcesi ne bilmiyorum, ama daha kücük bir hap. Östrojen hormonu icermiyor. Doktor onu yazdi bana ama henüz kullanmadim.Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyo. Cok gecmis olsun canim. Bemde vajinadan gorunen arkadasi sorucam
kim ola o orda ozgurlugunu ilan etmis sarkmis
bide hap isinin
![]()
Gülümseyerek konusuyorum ben hep, oglumda hepsi gülümsüyor. Kikir kikir gülmesi yakindir insallahAllah im küçücük başlarıyla hepsinin ayri karakteri var yahu
22 gun erken dogmustu canım. 84 gunluk oldu. 6 gun sonra 3 aylik oluyoruz. Cok şükür Allah a
Ayy harika yaa bunu okumak. Bir arkadaşım etkiliyor demişti dünden beri düşünüp düşünüp ağlamaklı oluyorum.Ben lohusalık biter bitmez oldum, sütü etkilemiyor.
Benimkide öylekizim yapardı bunda yok hatta yolardı psikopat misin canin acımıyor mu derdim bazen eliyle sacini ceker gibi yapmadan iyumazdi benim kiz aglamadan yolardi ama deli maynak:)
Yapiyor benimki sacini avucluyo birakmayida bilmiuor yavrim basbas bagriyor sonra.hecen gunde burnunu tutmus nasil bagriyodu hem guluyorum hem biraktirmaya calisiyorumkulaginida cekiyor
cekistirmedigi bitek pipisi kaldi
![]()
Gecen gün aglarken sacini cekti. 2-3 kere yapti hareketi.
Dün leke gibi bisi geldi ama bugün tık yok. Aman meme reddi olmasın yaa zaten tepeleri yoktu diye alıstırana kadar canım çıktı. O ağladı ben canım yanıyo diye ağladım...Bende 54.gün adet oldum ama bazen çok bazen az sürümde değişiklik yok ama bazen meme reddi oluyormuş bazı çocuklarda bir yerde okudum
Bi defasında kızım aniden büyük bi çığlık attı ağlamaya başladı çok korktum bi baktım kendi saçını çekiyor bırakamıyor da garibim zor aldım elinden çok gülmüştüm![]()
Kızlar d viti kalmamış olanlaea tavsiyem belli saatlerde 15-20 dk korunmasız güneşte durmanız. Artık ülkemizde d vitamini alabileceğimiz güneş ışınları geliyor. O yüzden bulunduğunuz alana göre çıkıp güneşlenin mutlaka. Ben artık öyle yapıyorum. Günlük d vit ihtiyacımı karşılıyorum,bebeğimde uyumuyorsa onu da aynı şekilde...Kizlar az ince trt turkte denk geldi. 250 hasta uzerinde arastirma yapilmis. Covid 19u en hafif atlatanlarin tuzde 96sinin d vitamini normal ve normal ustu duzeylerdeymis. Bebislerden, kendimizden, sevdiklerimizden eksik etmeyelim su d vitaminkerini diye soliyim dedim![]()
Gebelık boyunca kullandım ama 40 bitimine dogru bıraktım yenı yenı basladı yorgunluğum yine..gebelık basında cıddi kansızlıgım vardı zor toparlamıstım ılaclaKan ilacini duzenli kullanmiyorsan yapar
Yaa, ciddi misin? Sen neleri yemiyorsun canım? Benim yediğim şey çok az. Mecburen dön dolaş dur aynı şeyleri yap. Salça ve baharat da olmayınca iyice işin içinden çıkamıyorum. Umarım rota devamı kandır ya, üzüldüm valla. Alerji olmasın hiçbir bebeAllah kolaylik versin caniminsallah dahada vermezsin ne yiyecegini sasiriyosundur eminim
. Rota gecti canim ama kanli kaka devam ediyor ne yazikki. 4 kakadan 2si kanli. Noktasal kanlar dikkat etmesem gorulecek gibi degil ama sonuc olarak var mi var
. Diyetimi bozmadim 18inde komtrole gidicez canim.diyet acicakti dr . Artik acar mi kapatir bilemiyorum. Bu gidisle kuru ekmeye kalcam
![]()
Benim d git hep dusuktur hepKizlar az ince trt turkte denk geldi. 250 hasta uzerinde arastirma yapilmis. Covid 19u en hafif atlatanlarin tuzde 96sinin d vitamini normal ve normal ustu duzeylerdeymis. Bebislerden, kendimizden, sevdiklerimizden eksik etmeyelim su d vitaminkerini diye soliyim dedim![]()
Cok umutlanmistik kan rotadandir diye .ama normale dondu hinde emnfazla 3kaka yapiyor canim. Cok yaptigi kakalarda mahakkak noktasal kanlar oluyor . Ben sadece sut urunleri paket hoda ve kuruyemis tukutmiyorum canim. Ama gecen 3tame kaju yedim maffoldu oglumYaa, ciddi misin? Sen neleri yemiyorsun canım? Benim yediğim şey çok az. Mecburen dön dolaş dur aynı şeyleri yap. Salça ve baharat da olmayınca iyice işin içinden çıkamıyorum. Umarım rota devamı kandır ya, üzüldüm valla. Alerji olmasın hiçbir bebe
Evet cnm kizimda kullanmistim .yime isririyorum ama omce dr komtrolunden gecmek istiyorumNormal dogum kontrol hapi kullanilmiyor emzirirken. Ama ayri bir hap var türkcesi ne bilmiyorum, ama daha kücük bir hap. Östrojen hormonu icermiyor. Doktor onu yazdi bana ama henüz kullanmadim.
Bilgic tavirlarBenimki iki elini birlestiriyor hep :) sananda buyuk dusuncelerde![]()
Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyo. Cok gecmis olsun canim. Bemde vajinadan gorunen arkadasi sorucam
kim ola o orda ozgurlugunu ilan etmis sarkmis
bide hap isinin
![]()
Of sorma ablamizi arada anane ve babanneye gondermeye basladik. Cok bagiriyor eslem cok korkuyor hiç odaklanamiyo bize. Yapma etme demekten bu defada yusra etkilendi iyice kıskançlık artti. Geceleri agliyor. Surekli bana kizip bisry firlatiyo sonrada cok ozledim diyo. Gecen sabah dis kapiyi acmaya calistiCok sukur canim her bebek ayni zamanda ileelemiyor tabi ama bizimgibi 2.olanlar biraz kenarrda klainca etkileniyor sanirim.. buyukler iyice alissa hepimiz rahatliycak bebeklerde :)
Esim haric hepimiz kullaniyoruzKizlar az ince trt turkte denk geldi. 250 hasta uzerinde arastirma yapilmis. Covid 19u en hafif atlatanlarin tuzde 96sinin d vitamini normal ve normal ustu duzeylerdeymis. Bebislerden, kendimizden, sevdiklerimizden eksik etmeyelim su d vitaminkerini diye soliyim dedim![]()