2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyo 😏. Cok gecmis olsun canim. Bemde vajinadan gorunen arkadasi sorucam 😂😂 kim ola o orda ozgurlugunu ilan etmis sarkmis 😂😂 bide hap isinin🤩🤪
Normal dogum kontrol hapi kullanilmiyor emzirirken. Ama ayri bir hap var türkcesi ne bilmiyorum, ama daha kücük bir hap. Östrojen hormonu icermiyor. Doktor onu yazdi bana ama henüz kullanmadim.

22 gun erken dogmustu canım. 84 gunluk oldu. 6 gun sonra 3 aylik oluyoruz. Cok şükür Allah a

Cok sukur canim her bebek ayni zamanda ileelemiyor tabi ama bizimgibi 2.olanlar biraz kenarrda klainca etkileniyor sanirim.. buyukler iyice alissa hepimiz rahatliycak bebeklerde :)

Herkese günaydııın. Anca telefona bakabildim. Dün krizlerdeydik ve o uyuyunca bende uyumuş kalmışım...
Ben lohusalık biter bitmez oldum, sütü etkilemiyor.
Ayy harika yaa bunu okumak. Bir arkadaşım etkiliyor demişti dünden beri düşünüp düşünüp ağlamaklı oluyorum.💃💃💃
kizim yapardı bunda yok hatta yolardı psikopat misin canin acımıyor mu derdim bazen eliyle sacini ceker gibi yapmadan iyumazdi benim kiz aglamadan yolardi ama deli maynak:)
Benimkide öyle 😅😅. Yıkanınca bere takıyorum gece üşümesin diye anam ağlıuor saçına değmiyor diye bende artık takmıyorum.
Yapiyor benimki sacini avucluyo birakmayida bilmiuor yavrim basbas bagriyor sonra.hecen gunde burnunu tutmus nasil bagriyodu hem guluyorum hem biraktirmaya calisiyorum 😂kulaginida cekiyor😂 cekistirmedigi bitek pipisi kaldi 😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 Yerim onu beeeennnnn... Hepsi aynı demekki.
Gecen gün aglarken sacini cekti. 2-3 kere yapti hareketi.
Bende 54.gün adet oldum ama bazen çok bazen az sürümde değişiklik yok ama bazen meme reddi oluyormuş bazı çocuklarda bir yerde okudum
Dün leke gibi bisi geldi ama bugün tık yok. Aman meme reddi olmasın yaa zaten tepeleri yoktu diye alıstırana kadar canım çıktı. O ağladı ben canım yanıyo diye ağladım...
Bi defasında kızım aniden büyük bi çığlık attı ağlamaya başladı çok korktum bi baktım kendi saçını çekiyor bırakamıyor da garibim zor aldım elinden çok gülmüştüm😄
🤣🤣🤣🤣 Benimki de öyle. Bide elini çekiyorum diye bidaha ağlıyor 🤣🤣🤣

Kizlar az ince trt turkte denk geldi. 250 hasta uzerinde arastirma yapilmis. Covid 19u en hafif atlatanlarin tuzde 96sinin d vitamini normal ve normal ustu duzeylerdeymis. Bebislerden, kendimizden, sevdiklerimizden eksik etmeyelim su d vitaminkerini diye soliyim dedim👍
Kızlar d viti kalmamış olanlaea tavsiyem belli saatlerde 15-20 dk korunmasız güneşte durmanız. Artık ülkemizde d vitamini alabileceğimiz güneş ışınları geliyor. O yüzden bulunduğunuz alana göre çıkıp güneşlenin mutlaka. Ben artık öyle yapıyorum. Günlük d vit ihtiyacımı karşılıyorum,bebeğimde uyumuyorsa onu da aynı şekilde...

Şu siteden bakabilirsiniz..

Allah kolaylik versin canim 😏 insallah dahada vermezsin ne yiyecegini sasiriyosundur eminim 😏. Rota gecti canim ama kanli kaka devam ediyor ne yazikki. 4 kakadan 2si kanli. Noktasal kanlar dikkat etmesem gorulecek gibi degil ama sonuc olarak var mi var 😖😏. Diyetimi bozmadim 18inde komtrole gidicez canim.diyet acicakti dr . Artik acar mi kapatir bilemiyorum. Bu gidisle kuru ekmeye kalcam 😂🙈
Yaa, ciddi misin? Sen neleri yemiyorsun canım? Benim yediğim şey çok az. Mecburen dön dolaş dur aynı şeyleri yap. Salça ve baharat da olmayınca iyice işin içinden çıkamıyorum. Umarım rota devamı kandır ya, üzüldüm valla. Alerji olmasın hiçbir bebe

Kizlar az ince trt turkte denk geldi. 250 hasta uzerinde arastirma yapilmis. Covid 19u en hafif atlatanlarin tuzde 96sinin d vitamini normal ve normal ustu duzeylerdeymis. Bebislerden, kendimizden, sevdiklerimizden eksik etmeyelim su d vitaminkerini diye soliyim dedim👍
Benim d git hep dusuktur hep 😖😖😖. Gebericiiim renkli 😂😂 .ben simdi colledan i kafaya dikmezmiyim 😂😂😂

Yaa, ciddi misin? Sen neleri yemiyorsun canım? Benim yediğim şey çok az. Mecburen dön dolaş dur aynı şeyleri yap. Salça ve baharat da olmayınca iyice işin içinden çıkamıyorum. Umarım rota devamı kandır ya, üzüldüm valla. Alerji olmasın hiçbir bebe
Cok umutlanmistik kan rotadandir diye .ama normale dondu hinde emnfazla 3kaka yapiyor canim. Cok yaptigi kakalarda mahakkak noktasal kanlar oluyor . Ben sadece sut urunleri paket hoda ve kuruyemis tukutmiyorum canim. Ama gecen 3tame kaju yedim maffoldu oglum 😖. Cuma gunude sutle marime edilmis etten yemis bulundum 1 isirik ogun bir sey olmadi eetesi gun yine kan. . Allah sabir versim camimm cok zor bi sinavdasin ... gecem gece sahurda kol iclerimi kasintintuttu bir baktim ayni bebeklerdeki dokuntulerden var kolalrimi yikadkm sonrada biodermadan surdum .o kdr uzuldumki nasil kasiniyordu nasil dauaniyor yavrular

Normal dogum kontrol hapi kullanilmiyor emzirirken. Ama ayri bir hap var türkcesi ne bilmiyorum, ama daha kücük bir hap. Östrojen hormonu icermiyor. Doktor onu yazdi bana ama henüz kullanmadim.
Evet cnm kizimda kullanmistim .yime isririyorum ama omce dr komtrolunden gecmek istiyorum

Kızlar siyah sactan kızıla doncem herıfım ve oglumu ıstegı uzerıne :KK36: simsiyah sacların uzerıne hıc acıcı kullanmadan cıkolata kızılı surdum koyu renk oldu ama renk tonu oldu tabıkı. Sımdı dıyorum bır kızıl daha atsam ustune muhakkak renk farkedecektır ama soyle belirgin bir kızıl olması ve kolay donmesi ıcın hangi rengi onerırsınız

Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyo 😏. Cok gecmis olsun canim. Bemde vajinadan gorunen arkadasi sorucam 😂😂 kim ola o orda ozgurlugunu ilan etmis sarkmis 😂😂 bide hap isinin🤩🤪

Gecmis olsun canim acaba acilmami var hatırlarsın belki dogumdan once bende yazmistim resmen yeni dikilmis gibi belliydi dogumda ebe dikerken soyledim ,evet dikisleriniz sismis goruyorum demisti😔😔 o arkadaş ilkdogumdan var biz kaynastik 🤣🤣 spiralde iyi diyorlarda korkuyorum🙈🤣

Cok sukur canim her bebek ayni zamanda ileelemiyor tabi ama bizimgibi 2.olanlar biraz kenarrda klainca etkileniyor sanirim.. buyukler iyice alissa hepimiz rahatliycak bebeklerde :)
Of sorma ablamizi arada anane ve babanneye gondermeye basladik. Cok bagiriyor eslem cok korkuyor hiç odaklanamiyo bize. Yapma etme demekten bu defada yusra etkilendi iyice kıskançlık artti. Geceleri agliyor. Surekli bana kizip bisry firlatiyo sonrada cok ozledim diyo. Gecen sabah dis kapiyi acmaya calisti :(

Esim haric hepimiz kullaniyoruz :D

Back
X