- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
5 tüp Kan ve idrar tahlili istiyorlargünaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 tüp Kan ve idrar tahlili istiyorlargünaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım![]()
Hayırlı sağlıklı olsunBüyük ihtimal erkek dedi haftaya yine bakacaksağlıklı koşunda
☺☺
gecmis olsun, nasil oldu simdi? evde kücük cocuk varken cok farkli gercekten, ben kizima hamileyken prenses gibi takiliyormusum da haberim yokmus...Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Ay-Perim diye hatırlıyorum bende ilk o söylemişti. Nicki yanlış yazmadıysamCanim sen karistiriyorsun o daha kalp atisini bile duymadi
Bilmiyorum canimda alyaliya degil ama o kesinAy-Perim diye hatırlıyorum bende ilk o söylemişti. Nicki yanlış yazmadıysam
Ayy çok geçmiş olsun canımKizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Evet canım sagolHayırlı sağlıklı olsunİlk bebek mi
Benim minnoşumultrason görüntüsü atsana kız azıcık neşelenelimmm![]()
ooo oglus geliyor, gözün aydinEvet canım sagol![]()
bakalim biz ne zaman ögrenicez cinsiyeti, randevum 9 eylülde, gecmiyor zaman...ooo oglus geliyor, gözün aydinbakalim biz ne zaman ögrenicez cinsiyeti, randevum 9 eylülde, gecmiyor zaman...
Baya buyuk cikmis masallahBenim minnoşum
Özel canım evet biraz büyük çıktı gününden maşallah kuzuma büyüsünBaya buyuk cikmis masallahözele falan mi gittin devlet degil sanirim
Evet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustumegecmis olsun, nasil oldu simdi? evde kücük cocuk varken cok farkli gercekten, ben kizima hamileyken prenses gibi takiliyormusum da haberim yokmus...
Oy masallah. Aramizda bir gun var bende cok merak ediyorum ama sanirim gidemicem bu ara draBenim minnoşum
Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zamanOy masallah. Aramizda bir gun var bende cok merak ediyorum ama sanirim gidemicem bu ara dra
Çok geçmiş olsunEvet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustumeen son 5te hastaneye gittik igne yaptilar. Kusma durdu. Hep agliyor. Az once ishal basladi, ateste hafif var gibi. Galiba hemen atlatamicak :'(