• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
gecmis olsun, nasil oldu simdi? evde kücük cocuk varken cok farkli gercekten, ben kizima hamileyken prenses gibi takiliyormusum da haberim yokmus...

Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Ayy çok geçmiş olsun canım
Çocuk hasta olunca annenin tüm enerjisi düşüyo o iyi olana kadar
Çabucak atlatır inşaAllah
Yemek yedirmeye çok zorlama canı ne istiyorsa ondan ver

Eklentiler

• CA89FE99-CF4D-4196-8397-4660E948DD66.webp
    CA89FE99-CF4D-4196-8397-4660E948DD66.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 686BE6EF-5CA7-43E4-A40D-765F11342684.webp
    686BE6EF-5CA7-43E4-A40D-765F11342684.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 103
gecmis olsun, nasil oldu simdi? evde kücük cocuk varken cok farkli gercekten, ben kizima hamileyken prenses gibi takiliyormusum da haberim yokmus...
Evet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustume :( en son 5te hastaneye gittik igne yaptilar. Kusma durdu. Hep agliyor. Az once ishal basladi, ateste hafif var gibi. Galiba hemen atlatamicak :'(

Kızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum:110:

Oy masallah. Aramizda bir gun var bende cok merak ediyorum ama sanirim gidemicem bu ara dra
Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman ☺️ Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur☺️🧿🙏

Back
X