• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne yani bulantı kusmak iyimiymis ☺
Benim içim disima çıktı bugünde :KK43:
ilk ikiz gebeligimde biri kız biri erkekti hiç bulantim yoktu diyebilirim.
Ama bu ikiz gebelik çok zor geçecek gibi sağlıklı olsunlar da.
Ne bileyim oyle dedi valla😁 ben geceleri zombi gibi dolaniyorum evde bi gorsen halimi gece ve sabah yoğun oluyor

İki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acaba 😂😂 ben mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına 😍💕
Merhaba sağlıkla büyüt göbüşünü ve bebişini 🤰🏻

İki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acaba 😂😂 ben mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına 😍💕
Merhaba hoşgeldin😻

Hoş geldin 😍

kalp atış hızı vs bişey dedi mi canım? tek doktora güvenmemek lazımmış cidden ya beklesen nasıl üzülcektin dört gn
Simdi de iki hafta beklicem cok zor valla, normal hayatina devam et dedi doktor bu bebek gec dollenme diyor baska bisey demiyor

benim de icim icimi yiyiyor bi yandan ama doktorum tatilde. o dönünce de ben tatile cikiyorum, yani mecburum 9 eylülü beklemeye :işsiz: hani simdi acile vs gitmelik bi sebebim de yok, olsa gidicem ama niye geldin deseler yok yani meraktan geldim diyemem :KK48:
Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim :D

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı ilki boş gebelikti doktoruma anlattım bebişimizi gördük kalbide atıyomuş ama bana dinletmedi 6+6gözüküyor dedi zaten bugün 7 haftamızın başıydı.küçük kanama bölgen var dedi progestron verdi garip bir agrı var bugün karnımda 2hafta sonraya cagırdı.saglık ocagında olmayan tahlilleri istedi

Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim :KK70:
Bizim sizinle gunumuz hemen hemen aynıymış. Ultrasonla karindan bakinca net bir sekilde kalp atisi duyabildiniz mi?

Hoşgeldin canım aramıza :KK73:

B Beto2012 insallah ise yarar aktardan sabir tasi diye birsey duydum hemen biraktirdigindan bahsettiler hangisi olursa deniycem artik grupta ilk bebegi olan birkac ksi var galiba yoksa 2. 3.

İyi günler ben mine 21 yaşındayım son adet tarihim 25 haziran 6+3 olduk kontrole gittim ve kalp atışınıda duyduk çok şükür 6 kimyasal geçirdim 2 yıllık evliyim bu defa tutundu sanırım allahım sizlerinde gönlüne göre versin benide eklerseniz sevinirim
6 kimyasal gebelik mi geçirdin :KK57:

Back
X