- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Bende subat annesi olabilirim. Sezeryan olcagi icin ama bende burdayim :)
Büyük ihtimalle bende şubat annesi olurum ama kendi gününü takip edeyim dedim.
Kızımda 36 haftada doğurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende subat annesi olabilirim. Sezeryan olcagi icin ama bende burdayim :)
İnşallahEvet yaa kimse üzmez inşallah kuzularımızı![]()
Ne bileyim oyle dedi vallaNe yani bulantı kusmak iyimiymis ☺
Benim içim disima çıktı bugünde
ilk ikiz gebeligimde biri kız biri erkekti hiç bulantim yoktu diyebilirim.
Ama bu ikiz gebelik çok zor geçecek gibi sağlıklı olsunlar da.
Merhaba sağlıkla büyüt göbüşünü ve bebişiniİki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acababen mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına
![]()
Merhaba hoşgeldinİki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acababen mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına
![]()
tşk ederim canım bnmMerhaba sağlıkla büyüt göbüşünü ve bebişini![]()
Hoş geldinİki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acababen mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına
![]()
Tşk edrim cnm allah razı olsunMerhaba hoşgeldin![]()
Bilmem ki hersey normal bence kasik agrisi bel agrisi regl olacakmisim hissi, bulanti hepsi devamBelirti olarak neleriniz var?
Simdi de iki hafta beklicem cok zor valla, normal hayatina devam et dedi doktor bu bebek gec dollenme diyor baska bisey demiyorkalp atış hızı vs bişey dedi mi canım? tek doktora güvenmemek lazımmış cidden ya beklesen nasıl üzülcektin dört gn
Hahahah yok canım 5 izGormedim ben oyle bisey canim o zaman seninde ikiz![]()
Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldimbenim de icim icimi yiyiyor bi yandan ama doktorum tatilde. o dönünce de ben tatile cikiyorum, yani mecburum 9 eylülü beklemeyehani simdi acile vs gitmelik bi sebebim de yok, olsa gidicem ama niye geldin deseler yok yani meraktan geldim diyemem
![]()
Bizim sizinle gunumuz hemen hemen aynıymış. Ultrasonla karindan bakinca net bir sekilde kalp atisi duyabildiniz mi?Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim![]()
Hoşgeldin canım aramızaİki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acababen mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına
![]()
Benimde cok bulantim oldugu icin maalesef yapamiyorumkızlar yemek yapabiliyo musunuz?Ben iştahım ve halim olmadıgı ıcın yemek de yapamıyorum.
6 kimyasal gebelik mi geçirdinİyi günler ben mine 21 yaşındayım son adet tarihim 25 haziran 6+3 olduk kontrole gittim ve kalp atışınıda duyduk çok şükür 6 kimyasal geçirdim 2 yıllık evliyim bu defa tutundu sanırım allahım sizlerinde gönlüne göre versin benide eklerseniz sevinirim