Ayy maşallah canım yaaa darısı yarına başıma inşallah8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukurher sey cok iyi dedi masallah fotosu var eve gidince atarim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah canım yaaa darısı yarına başıma inşallah8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukurher sey cok iyi dedi masallah fotosu var eve gidince atarim
![]()
Bugunu zor beklemistimevet bizimki şimdiden herif gibi olmuş
ayy nasıl sabredeceksin Pazartesi’ye kadar
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Aramızdan ayrılanlar derkenIyi gidiyor sukur senin nasil gidiyor aramizdan ayrilanlar oldu ama![]()
Kalp atisi duranlar bos gebelik olanlar oldu 5 veya 6 kisi onun haricinde digerleri olarak iyiyiz sukurAramızdan ayrılanlar derkenbenim iyi şükür bayramdan dolayı biraz bulantım var ete dayamıyorum onun dışında sorun yok canım
MAŞALLAH
Bende subat annesi olabilirim. Sezeryan olcagi icin ama bende burdayim :)İnşaAllah canım hepimizin ki❤
Ay evet biz geriden geliyozaslında Nisan annesi de Olablirm ama sizleri daha çok sevdim daha aktifsinz burda olurm herlde
![]()
Çok üzüldüm yaaa Rabbim hepsini bağışlasın bizlere kaybı olanlara da tez zamanda yeni umutlar versin inşallahKalp atisi duranlar bos gebelik olanlar oldu 5 veya 6 kisi onun haricinde digerleri olarak iyiyiz sukur
Maşallah
Sevdim sizleriBende subat annesi olabilirim. Sezeryan olcagi icin ama bende burdayim :)
Yaaa MaşaAllah
Size de maşallah kuzumYaaa MaşaAllahdarısı bana ve görmeyenlere inşaAllah
Benim daha kesem minicik![]()
Gormedim ben oyle bisey canim o zaman seninde ikizO anlık ultrason görüntüsüne göre çıkıyor yani her zaman çıkmayabilir. Benim bildiğim bu canim. Benim ultrasonlarda da var.
Evet yaa kimse üzmez inşallah kuzularımızıBugunu zor beklemistimbanada erkek gibi geliyo. Balik burcu nasil bir erkek olacak acaba
balik burcu cok duygusal oluyo
![]()
Maşallah
acil sifalar, cok gecmis olsun kuzuya.Bebislere masallah annisler.
Biz kizim kusmaya devam ettigi için yatış yaptik hastaneye. Minik bebisime sonra gidicem mecburen
Çok geçmiş olsunGecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Bende dayanamadim cumartesiye aldim ayni gibi bizim haftasiooo oglus geliyor, gözün aydinbakalim biz ne zaman ögrenicez cinsiyeti, randevum 9 eylülde, gecmiyor zaman...