2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahh bana boyle boklar lazm yapiyo benimki parmak parmak gozum doymuyo

Verdim gitti zengün olurlar belki ama enistene ne diyodun kizima uyuzlanmasin cirkinnsoyka hayatimda her zaman yeri var hadi bu dunurculuk muhabbeti bitsin

Verdim gitti zengün olurlar belki ama enistene ne diyodun kizima uyuzlanmasin cirkinnsoyka hayatimda her zaman yeri var hadi bu dunurculuk muhabbeti bitsin
Amannnn sincap gibi bir eniştem var, neredeyse benimle yaşıt geçen abla diyor bana, hoşttt köpek dedim ama içimden, şimdi yeğenimin babası çok da şey etmemek lazım

Amannnn sincap gibi bir eniştem var, neredeyse benimle yaşıt geçen abla diyor bana, hoşttt köpek dedim ama içimden, şimdi yeğenimin babası çok da şey etmemek lazım
Hah sincap hahajahaha tabi kanka alttan al napcan kardesin sevmis begenmis onunn kocasi sincap seninkide bi ayu nihayetinde

Hahajajajajajajjaj annen gidince otomatikmen herifin agzininn suyu akti hostt küpek
Aynen kankaa takla atacak utanmasa evde kanka ben yatayım valla zeyno beni topa dikiyor zabağnan, öpüyorum seni. Sen de yat pubgci koca gelmeden ölü taklidi yap , eğer sen de enerjiksen illa oynuycam dersenn bilemiycemmmm

Aynen kankaa takla atacak utanmasa evde kanka ben yatayım valla zeyno beni topa dikiyor zabağnan, öpüyorum seni. Sen de yat pubgci koca gelmeden ölü taklidi yap , eğer sen de enerjiksen illa oynuycam dersenn bilemiycemmmm
Bende yaticam kanka .yok yea canim istemiyo ugrasamam hemen bin derin uyku cinar musade ederseiyi geceler canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…