- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ahh bana boyle boklar lazmO fotolar mazide kaldı kanka inan bu p.ku sen bile görmek istemezdin, katı başlayıp sonuna doğru biraz yumuşamış bezşn yarısını kaplamış bir kakaydı ve bezi attım odaya yayılmıştı koku sen düşün
Kankaaa benim herif de azmanlaştı sormaPapci oynuyo oyunuyo bitince gelir azman
Bizimkinin performans tam senlik kankaaAhh bana boyle boklar lazmyapiyo benimki parmak parmak gozum doymuyo
Verdim gitti zengün olurlar belkiAaaa ben davılılırım valla, kambersiz düğün olur mu pinkooo iki göbek atarım o haldeşahidiniz olayım dedim istemedin , geleyim kızı isteyelim dedim istemedin , beni bu hayatında neden istemiyorsun pinkooooo bak kardeşimin oğluna defneyi istemeye gelirim baaakk biraz büyük olur defnoş ama olsun o kıvırcık için her şeye değer
Hahajajajajajajjaj annen gidince otomatikmen herifin agzininn suyu akti hostt küpekKankaaa benim herif de azmanlaştı sormageçen dişim ağrıyor dedim gece uyandırmış diyor dişin geçti mi? He dedim gel, yat zıbar hıncımı senden almayım dedim
Amannnn sincap gibi bir eniştem var, neredeyse benimle yaşıt geçen abla diyor bana, hoşttt köpek dedim ama içimden, şimdi yeğenimin babası çok da şey etmemek lazımVerdim gitti zengün olurlar belkiama enistene ne diyodun kizima uyuzlanmasin cirkinnsoyka hayatimda her zaman yeri var hadi bu dunurculuk muhabbeti bitsin
Hah sincapAmannnn sincap gibi bir eniştem var, neredeyse benimle yaşıt geçen abla diyor bana, hoşttt köpek dedim ama içimden, şimdi yeğenimin babası çok da şey etmemek lazım
Aynen kankaa takla atacak utanmasa evdeHahajajajajajajjaj annen gidince otomatikmen herifin agzininn suyu akti hostt küpek
Kanka benimki artık bir boz ayı olduHah sincaphahajahaha tabi kanka alttan al napcan kardesin sevmis begenmis onunn kocasi sincap seninkide bi ayu nihayetinde
Bende yaticam kankaAynen kankaa takla atacak utanmasa evdekanka ben yatayım valla zeyno beni topa dikiyor zabağnan, öpüyorum seni. Sen de yat pubgci koca gelmeden ölü taklidi yap , eğer sen de enerjiksen illa oynuycam dersenn bilemiycemmmm
Hahahahahha sesli guldum benim oglusum bile ayda bir trasa gidiyoKanka benimki artık bir boz ayı oldusaç baş uzadı git dedim bir traş ol
Aynen kankaaa tam da öyleHahahahahha sesli guldum benim oglusum bile ayda bir trasa gidiyobozayu anca yisin icsin uyusun
Mis gibiFıstikli baklaveahh olsa ne gomerdik valla gece gece
Hadi yaa Pink oğlanı tıraş ettiriyor musun? Biz daha hiç yaptırmadık. KıyamıyorumHahahahahha sesli guldum benim oglusum bile ayda bir trasa gidiyobozayu anca yisin icsin uyusun
He yaaa ben bozdum o işiAyy sen her delükten nie cikiyosunn yeaaapers cuma pazırtesi duğunümüz var dioruz hala kiz isteme dio kizi istedik verdiler birak artik oglumun pesini yaa Mdmray bisey soyle
evet canim .hic iyke kiyamicak saci olmadiHadi yaa Pink oğlanı tıraş ettiriyor musun? Biz daha hiç yaptırmadık. Kıyamıyorum
manyaklaşmış milletBiri adet kanini paylasmis bir yerde bu kadar kanamam var hamile olabilirmiyim diye dedim bu pinkblue luk etiketledim :)
Ah günaydın minnakçım3 te uyumuş, gece 5 kez uyanmış, 8 de de tam uyanmış, kafasının içi çalınmakta olan davul içi gibi olan anneden, herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?