- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
100 de 100 etkili dedim dikkat et cok fazla takarsan kendi kendine gulmeye baslarsin :)Ayyy çok hoş oldu hemi deşimdi taktım çok da yakıştı bebem ayağımdaki terliklerle oynayıp şarkı söylüyor bir ferahlama geldi
Kuyumcumu o nasil birsey :) ugramayali cok oldu :) banane çıkıntilik yapicam :)Bim poşetiyle gelme gızz , kuyumcudan alınan bez torban yok mu ona koy da getir
Böğöööön canlı derstee benim kız başladı zırlamaya ama ne olduğunu bilmiyorum sinirlerim bozuldu gülmeye başladım sesimi kapattım felan ben güldükçe o daha da çığırdı100 de 100 etkili dedim dikkat et cok fazla takarsan kendi kendine gulmeye baslarsin :)
Benim de kv 2 bileziğe kocaman bez torba almıştı düğünde dur onu yanında getireyim de senin bardakları koyarızKuyumcumu o nasil birsey :) ugramayali cok oldu :) banane çıkıntilik yapicam :)
Olabilir bak :) tropik meyvede koyayim :)Benim de kv 2 bileziğe kocaman bez torba almıştı düğünde dur onu yanında getireyim de senin bardakları koyarızya da şey yapalım bimin bez torbasına koy bari paraya kıymış desinler
Hee koy, alengirli bir meyve sıkıştır arayaOlabilir bak :) tropik meyvede koyayim :)
Ben cok vurdum kendime :) sıkarsan birikir ilac orda o da agri yapar.
Off hic sevmiyorum hamilemiyim bi bakarmisiniz konularini du bakiyim aaaa valla hamilesinKiz tam sana gore bir sayfa buldum happykids ten gordum girdim beni sarmasi :)
Yok ben ona sordum didimki böğün canli ders varmiPinkooo şey demiş sanaa enişte beyy, gel oynaşalım
Hahahahahajha yaa ben hic ciddi bi insan degilimki gider gelir satasirimSiz napiyonuz böyle yaaBiz eşimle aynı odada bakanlar kurulu toplantısında gibi otururuz
Ayy sen her delükten nie cikiyosunn yeaaaBen antep fıstığı sen de baklava al dünürcüm, oradan da pinki alıpPinkpinkblue bir de çiçekle selintoşu istemeye gideriz Mdmray
Foto atsanaFıstıksız baklavaaaya hayırrrrkanka o kadar bol dedik dedik zeynep s.çtı
Kankaaa canlı derse hemeroid engeli heç olmamış, otur zıfır deseydinYok ben ona sordum didimki böğün canli ders varmiyok dedi hemeroidim agriyo
O fotolar mazide kaldı kanka inan bu p.ku sen bile görmek istemezdin, katı başlayıp sonuna doğru biraz yumuşamış bezşn yarısını kaplamış bir kakaydı ve bezi attım odaya yayılmıştı koku sen düşünFoto atsana. Kanka bugun cinar 7 kere kaka yapmaya yeltendi en sonunda yapti les gibi kokuyodu bi actimki kendi serce parmagi kadar
Fıstikli baklaveAyyy gelmem miii nere gidiyonuz bensizzzPinkcim ne istersin söyle getirelim sana buralardan
Papci oynuyo oyunuyo bitince gelir azmanKankaaa canlı derse hemeroid engeli heç olmamış, otur zıfır deseydin
Aaaa ben davılılırım valla, kambersiz düğün olur mu pinkooo iki göbek atarım o haldeAyy sen her delükten nie cikiyosunn yeaaapers cuma pazırtesi duğunümüz var dioruz hala kiz isteme dio kizi istedik verdiler birak artik oglumun pesini yaa Mdmray bisey soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?