2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
100 de 100 etkili dedim dikkat et cok fazla takarsan kendi kendine gulmeye baslarsin :)
Böğöööön canlı derstee benim kız başladı zırlamaya ama ne olduğunu bilmiyorum sinirlerim bozuldu gülmeye başladım sesimi kapattım felan ben güldükçe o daha da çığırdı böyle de bir anım oldu ne bileyim anlatayım istedim

Kuyumcumu o nasil birsey :) ugramayali cok oldu :) banane çıkıntilik yapicam :)
Benim de kv 2 bileziğe kocaman bez torba almıştı düğünde dur onu yanında getireyim de senin bardakları koyarız ya da şey yapalım bimin bez torbasına koy bari paraya kıymış desinler

Siz napiyonuz böyle yaa Biz eşimle aynı odada bakanlar kurulu toplantısında gibi otururuz
Hahahahahajha yaa ben hic ciddi bi insan degilimki gider gelir satasirim oda bana satasiyo defne kizdi bizde biktim sizin bu kavgali oyunlarinizdan dio

Ben antep fıstığı sen de baklava al dünürcüm, oradan da pinki alıp Pinkpinkblue bir de çiçekle selintoşu istemeye gideriz Mdmray
Ayy sen her delükten nie cikiyosunn yeaaa pers cuma pazırtesi duğunümüz var dioruz hala kiz isteme dio kizi istedik verdiler birak artik oglumun pesini yaa Mdmray bisey soyle

Foto atsana . Kanka bugun cinar 7 kere kaka yapmaya yeltendi en sonunda yapti les gibi kokuyodu bi actimki kendi serce parmagi kadar
O fotolar mazide kaldı kanka inan bu p.ku sen bile görmek istemezdin, katı başlayıp sonuna doğru biraz yumuşamış bezşn yarısını kaplamış bir kakaydı ve bezi attım odaya yayılmıştı koku sen düşün

Ayy sen her delükten nie cikiyosunn yeaaa pers cuma pazırtesi duğunümüz var dioruz hala kiz isteme dio kizi istedik verdiler birak artik oglumun pesini yaa Mdmray bisey soyle
Aaaa ben davılılırım valla, kambersiz düğün olur mu pinkooo iki göbek atarım o halde şahidiniz olayım dedim istemedin , geleyim kızı isteyelim dedim istemedin , beni bu hayatında neden istemiyorsun pinkooooo bak kardeşimin oğluna defneyi istemeye gelirim baaakk biraz büyük olur defnoş ama olsun o kıvırcık için her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…