2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım diştir ya kıyamam tahin helvası varsa yiyip üzerine baya su iç kuzum

gun asiri bazen iki gunde bi aliyorum ,b12 im cok dusuktu son 3 ampulu vurdurmadim gebelikte vuruluyirdum da korona gelince onlar kaldi o yapiyor galiba dimi b12 eksikligi yapar basdonmesi tansiyon dusuklugu galiba
Yapiyormu bilmiyorum acikcasi cnm.eksikse vurdur veya kendin vur kendine cok kolay

Sanki az geldi bana cnm.bende o kadar az veriyordum baktim herkes arttirmis bende arttirdim gece yatmadan mama veya muhallebi hic vermedim acikcasi.kilosu iyiyse ama birsey diyrmem

Yok yok niyetim ciddi ben sizin aretliğiniz olacağım düğününüze bir çeyreğim bir de bir tepsi su böreğim ile gelirim otururum hiç ses etmem
Bende 6 lı çay bardağı alirim evde vardi hemde pasabahcenin ha :) halaya girerim bir iki git gel bitti :)

Şöyleeemm hem rahat hem şık bişeyler arıyorum, pembe ponponlu terliklerime uysun diye simliyi seçtim kargo sizden mi apla
Ne kargosu kiz biz kargoyla calismiyoruz :) bak simdi gozunu kapat avcunu ac 3 sn de gelicek :) sonra tak istedigin yere git.o zaman sana soyle yapayim pembe huni full simli o kucuk delik varya ustunde orayada bir tane ponpon oldumu :)

Ne kargosu kiz biz kargoyla calismiyoruz :) bak simdi gozunu kapat avcunu ac 3 sn de gelicek :) sonra tak istedigin yere git.o zaman sana soyle yapayim pembe huni full simli o kucuk delik varya ustunde orayada bir tane ponpon oldumu :)
Ayyy çok hoş oldu hemi de şimdi taktım çok da yakıştı bebem ayağımdaki terliklerle oynayıp şarkı söylüyor bir ferahlama geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…