- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım diştir ya kıyamamUyudu kuzucuğum. Ama sürekli ağlayarak uyanıyor. Bugün nedense çok az yemek yedi. Aç olabilir. Nasıl yapsam yaa.. Formül mamamız da bitti. Zaten içmiyor diye almadım tekrar. Ama neyse biraz süt yapıcı birşeyler yiyeyim de bari..
Bizimki uyudu mesala ben kızımla deli dana gibi oynuyorumSiz napiyonuz böyle yaaBiz eşimle aynı odada bakanlar kurulu toplantısında gibi otururuz
Pinkooo şey demiş sanaa enişte beyy, gel oynaşalımBen kocamin kafasina top attim oda benim koluma atti atlettle duruyodum kro gibikolum cok acidi yandi cunku kucuk basket topuydu yakti bende kustum
Yapiyormu bilmiyorum acikcasi cnm.eksikse vurdur veya kendin vur kendine cok kolaygun asiri bazen iki gunde bi aliyorum ,b12 im cok dusuktu son 3 ampulu vurdurmadim gebelikte vuruluyirdum da korona gelince onlar kaldi o yapiyor galiba dimi b12 eksikligi yapar basdonmesi tansiyon dusuklugu galiba
Sanki az geldi bana cnm.bende o kadar az veriyordum baktim herkes arttirmis bende arttirdim gece yatmadan mama veya muhallebi hic vermedim acikcasi.kilosu iyiyse ama birsey diyrmemYazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz
Bende 6 lı çay bardağı alirim evde vardi hemde pasabahcenin ha :) halaya girerim bir iki git gel bitti :)Yok yok niyetim ciddi ben sizin aretliğiniz olacağımdüğününüze bir çeyreğim bir de bir tepsi su böreğim ile gelirim otururum hiç ses etmem
Benden :) islemeli incili taşlı tuşlu simli neon renkli ne istersen var apla :)Aynen öyle, bu akşam bir huni rica edeceğim yetkili kimdi, kimden istiyoruz
:)Hasatcım o halde bir tane rica ediciğimşöyle dosta gidenden ucuz yollu bişey yap da ayağımız alışsın
Tamam hasat sen de o taraftan dolan gel , yakana avokado yaprağı tak ben hemen tanırım seniBende 6 lı çay bardağı alirim evde vardi hemde pasabahcenin ha :) halaya girerim bir iki git gel bitti :)
Kiz tam sana gore bir sayfa buldum happykids ten gordum girdim beni sarmasi :)Ben kocamin kafasina top attim oda benim koluma atti atlettle duruyodum kro gibikolum cok acidi yandi cunku kucuk basket topuydu yakti bende kustum
Şöyleeemm hem rahat hem şık bişeyler arıyorum, pembe ponponlu terliklerime uysun diye simliyi seçtimBenden :) islemeli incili taşlı tuşlu simli neon renkli ne istersen var apla :)
Evde avokado vardi kabugunu taksam olurmu :)Tamam hasat sen de o taraftan dolan gel , yakana avokado yaprağı tak ben hemen tanırım seni
Seni mi kırcammm o da olur hadiEvde avokado vardi kabugunu taksam olurmu :)
Ne kargosu kiz biz kargoyla calismiyoruz :) bak simdi gozunu kapat avcunu ac 3 sn de gelicek :) sonra tak istedigin yere git.o zaman sana soyle yapayim pembe huni full simli o kucuk delik varya ustunde orayada bir tane ponpon oldumu :)Şöyleeemm hem rahat hem şık bişeyler arıyorum, pembe ponponlu terliklerime uysun diye simliyi seçtimkargo sizden mi apla
Elimdeki bim posedindeki cay bardaklarindanda tanirsin :)Seni mi kırcammm o da olur hadi
Yapiyormu bilmiyorum acikcasi cnm.eksikse vurdur veya kendin vur kendine cok kolay
Ben cok vurdum kendime :) sıkarsan birikir ilac orda o da agri yapar.Kendine vurulur mu cnmhaftaliktan ayagecti benimkilerdexok fena ayaklarim kemiklerim sizliyor yasli insnlar gibi ,vurulurken sıkıyorum galiba kendimi vurdugu yerde sizliyor
Ayyy çok hoş oldu hemi deNe kargosu kiz biz kargoyla calismiyoruz :) bak simdi gozunu kapat avcunu ac 3 sn de gelicek :) sonra tak istedigin yere git.o zaman sana soyle yapayim pembe huni full simli o kucuk delik varya ustunde orayada bir tane ponpon oldumu :)
Bim poşetiyle gelme gızz , kuyumcudan alınan bez torban yok mu ona koy da getirElimdeki bim posedindeki cay bardaklarindanda tanirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?