2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bak bak bak dokuldu ler hasatta geldı. Anlaştınız mı gıııı zabanan beni çıldırttınız ortalık inler cinler hayaletler..
In cin mi varmis gece boyle seyler konusmadikki gene dünür kavgasi vardi minnak nisan atti obur pink uzgun böğün gelmez belki 1917pinkterest

In cin mi varmis gece boyle seyler konusmadikki gene dünür kavgasi vardi minnak nisan atti obur pink uzgun böğün gelmez belki 1917pinkterest
Çok üzgünüz bebemi uyku tutmuyor, ana niye benle herkes nişan atıyor diye zırlıyor, boşver didim kızım biz de senlen ikimiz yaşarız

3 te uyumuş, gece 5 kez uyanmış, 8 de de tam uyanmış, kafasının içi çalınmakta olan davul içi gibi olan anneden, herkese günaydın
Günaydın cağnım dünürüm gel barışalım benim kız çok kederli İmranla bir daha parka gidemeyecek miyim anne diyor

Benim herıfte oyle. İlk kahve ıcer. Sonra kayfaltı.

Günaydın kızlar dün kızamık aşısı yaptırdık tesadüfmü yoksa aşı huzursuzlukmu yaptı bilmiyorum gece 2 de zor yatırdık kızı ağla ağla ağla dedim heralde binadakiler noldu diye gelecekler gözü kapanıyo ama ısrarla uyumuyo hala oynamaya tepinmeye çalışıyo vesaire vesaire bizi mahvetti Valla dedim birine verim baksın 1 hafta sonra eve dönim o derece ağlamaktan sesi kısıldı resmen sabahta 9 da uyandı gece de uykuda yine huzursuzdu doğru dürüst bişi yemedi ve yine huysuz atakta da değil güneşliymiş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…