Adama gahvaltı hazırlamadınmı gıı yazıkBebemi uyuttum kocayı uyandırdım geldim
Nasil olucaklar ayni mızmız :)Gğnaydın canlar nasılsınız bakalım bebeler nasıl
In cin mi varmisBak bak bak dokuldu ler hasatta geldı. Anlaştınız mı gıııızabanan beni çıldırttınız ortalık inler cinler hayaletler..
Sut vermistir belki ne biliyinAdama gahvaltı hazırlamadınmı gıı yazık
Ayazi uyuturken ve aksam uyuduktan sonra genellikle elime alabiliyorum cnm anca :)Bak bak bak dokuldu ler hasatta geldı. Anlaştınız mı gıııızabanan beni çıldırttınız ortalık inler cinler hayaletler..
Benimde yapasim yoktu dedim vakit gecsin.kaldikca kaliyor hep.Ohhh benşmde geçmem lazım da hiç yapasım yok
Bizim evde hayat 12denn once baslamiyorOoo biz kahvalti yaptik koca nobetten geldi uyudu.salonla cocuk odasinin temizligini bitirdim camasirlarimi katladim yerlerine yerlestirdim.sıpayı salliyorum simdi oglen uykusuna yaticak.
İşte o an tadından yenmez bilirimAyazi uyuturken ve aksam uyuduktan sonra genellikle elime alabiliyorum cnm anca :)
Maşallahhh çok hızlısın hasatcımOoo biz kahvalti yaptik koca nobetten geldi uyudu.salonla cocuk odasinin temizligini bitirdim camasirlarimi katladim yerlerine yerlestirdim.sıpayı salliyorum simdi oglen uykusuna yaticak.
Oyle tabii isleri yetistiremezsin :)Bizim evde hayat 12denn once baslamiyordefnisumda yeni uyandi
Hizli olmasam yetismez cnm.arada kucul seyler yaptim saymiyorum bile bulasik makinesi bosalt duz.buhar makinesine su koy cicek vardi evde vazosunu degistir cöpleri at vs vs :)Maşallahhh çok hızlısın hasatcım
Çok üzgünüz bebemi uyku tutmuyor, ana niye benle herkes nişan atıyor diye zırlıyor, boşver didim kızım biz de senlen ikimiz yaşarızIn cin mi varmisgece boyle seyler konusmadikki gene dünür kavgasi vardi minnak nisan atti obur pink uzgun böğün gelmez belki 1917pinkterest
Günaydın cağnım dünürüm gel barışalım benim kız çok kederli İmranla bir daha parka gidemeyecek miyim anne diyor3 te uyumuş, gece 5 kez uyanmış, 8 de de tam uyanmış, kafasının içi çalınmakta olan davul içi gibi olan anneden, herkese günaydın
Kızz bu avrat hep hızlı maşallah hamişken bılem neler yapıyordu meaşallah meaşallahMaşallahhh çok hızlısın hasatcım
Cnm ilaci sıkarken derin nefes alirsan hic acimiyor . Ben her hafta igme oluyordum cinarda erken dogumu onlemek icin .kendimi sıkinca nasil aciyodu valla. Gecmis olsun
Senin için mirayda olayımOsssun ben onu hep boyle bildim hep boyle kalacak
İyi be canım gördüğün gibi huniliyiz sen nasılsınGğnaydın canlar nasılsınız bakalım bebeler nasıl
Hazırlamam mı kızAdama gahvaltı hazırlamadınmı gıı yazık
Benim herıfte oyle. İlk kahve ıcer. Sonra kayfaltı.Senin için mirayda olayım
İyi be canım gördüğün gibi huniliyiz sen nasılsın
Hazırlamam mı kızen son çay demliyorum o kalkınca, anca ayılıyor kız uyuyup uyanana kadar çayda demlenmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?