Canım nispet gibi olmasın da benim oğlan vurulurken bile ağlamadı gece de sıkıntı yaşamadık hemşire ateş yapabilir dedi olmadı belki diş sıkıntısı da vardır kuzunun ikisi birden huzursuzluk yapmıştırGünaydın kızlar dün kızamık aşısı yaptırdık tesadüfmü yoksa aşı huzursuzlukmu yaptı bilmiyorum gece 2 de zor yatırdık kızı ağla ağla ağla dedim heralde binadakiler noldu diye gelecekler gözü kapanıyo ama ısrarla uyumuyo hala oynamaya tepinmeye çalışıyo vesaire vesaire bizi mahvettiValla dedim birine verim baksın 1 hafta sonra eve dönim o derece ağlamaktan sesi kısıldı resmen sabahta 9 da uyandı gece de uykuda yine huzursuzdu doğru dürüst bişi yemedi ve yine huysuz atakta da değil güneşliymiş bide
Canım benim oğlum da bu kadar yiyor. Bazen bir miktar daha fazla yoğurt veya çorba yiyor. Yeter mi dersen, bence az aslında. Ama ancak bu kadar kabul ediyor. Dünden beri de çok az yiyor. Uykumuz da bozuldu. Ne güzel düzene girmişti. Diş yine büyük ihtimalle. Bu minik inciler anamı ağlatıyorHımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki
Böyle böyle erken kalkarlar erken yatarlar belki sen de akşam dinlenebilirsin.Düzen gerekiyor gerçekten.Geç kalkmaya alışırlarsa okul başlayınnca çok zorlanırlar olan yine sana olur benden söylemesiBizde esimle hunilerce oturduk dun gece. Sozde cocuklar 2de uyudu benim uyumam 4ü buldu. Gene sirayla uyandilar. Sabahta esim 8.30da kaldirdi hepimizi. Simdi eslem ikinci uykuyu yapiyo yusra da ogle uykusunu. Bu hafta her sabah erken kaldircaksin, gece uyumasalarda dedi... Olan kime oluyor burda
Benim kız öyle gece bir iki uyuyor sabah dokuz derse zor kaldırıyorum.Eşim de ben de geç yatıp erken kalkarız bize çekmiş napalımCanim aksam uyusalar inan sabah erken kalkmaya raziyim ben. Gece 1 de 2 de uyuyolar
Dun gece benim zorumla 2de yatmisti . Her zaman 12ye kalmiyor tabinama 10.30dan imcede madir cunku gec yatiyir ikuka baslayimca duzekir insallah. Erken kaldirmak benimm isime gelmiyor zaten gece kucukle ugrasiyirum gunduz 2saat uyku beni kendime getiriyor bizim duzenimiz boyleKızım 10 yıldır bir kere bile bırak 12yi 10da bile kalkmadı
Yarim dunya anasi ozamana kdar belki tahtalikoye goc ederBubasıııı hiç aklıma gelmedi, galiba onu da yarım dünya anasına göndeririz
Ayy ne kdar guzel yaa 5 dk bile yalniz kalamiyorum gun icindeTabiki cnm ama o 2sinin uyudugu andaki sessizlik paha bicilemez.. esimde 12de geliyor benim en az 2saat yalnızım
Kanka bilemiycem artık belki beni gömerYarim dunya anasi ozamana kdar belki tahtalikoye goc eder
Benim oğlan yedide kalkıyor kız da dokuzda derse benim sabah uykum hiç yok maalesef ama gece 2-3 saat uyuyabiliyorumDun gece benim zorumla 2de yatmisti . Her zaman 12ye kalmiyor tabinama 10.30dan imcede madir cunku gec yatiyir ikuka baslayimca duzekir insallah. Erken kaldirmak benimm isime gelmiyor zaten gece kucukle ugrasiyirum gunduz 2saat uyku beni kendime getiriyor bizim duzenimiz boyle
Yok canım yaa ne nispeti ya aşı bana cok düşük olasılık gelıyo gün boyu oynadı durdu akşam nolduysa oldu bugün hala huysuz sürekli ağlama modu diş belki bilmiomki vallaCanım nispet gibi olmasın da benim oğlan vurulurken bile ağlamadı gece de sıkıntı yaşamadık hemşire ateş yapabilir dedi olmadı belki diş sıkıntısı da vardır kuzunun ikisi birden huzursuzluk yapmıştır
Ayy ne kdar guzel yaa 5 dk bile yalniz kalamiyorum gun icinde
Hakkında hayırlısı olsunBugun işimin son gunu evımın garısı çocuklarımın anası oluyorum yenidenhaydi halayaaaa tililili
Oyle sorular sorunca piyasadan kayboluyoHakkında hayırlısı olsunNe işle meşguldünüz perrier hanım abla bacı gardaş
Kansızlık da olabilir canım regl günlerin çok kanaman var mı?Benim de var kansızlık doktor kronik dedi dahiliyeye git dedi de gidemedim hastaneye gitmeye korkuyorum.Beni vitaminler toparlıyor işte.Benim de hamileyken tansiyon düşüktü hep doktor kansızlıktan olabilir demişti.cnm ben lab tekkm ya enjeksiyon yapmayi ne univ de ne de neslek lisesinde ogretmediler sadece kan almayi ogrettiler onu biliyorum serum bile takmayi bilmiyorum ogretmediler malesef bklm multivitamini hergun alicam imom latte yi b12 yi de alicam vecer diye dusunuyorum gecmez ise artik uykusuzluktan ya da baska bsyden o zaman baktiririm
Abartma canım wcde yalnızsın ya iki çocuk anasına yeterAyy ne kdar guzel yaa 5 dk bile yalniz kalamiyorum gun icinde
Benim artik hic bi zaman kaldirmaz olduMantıklı olan eşinin söylediği de ceremesini sadece sen çekmesen keşke.
Ama gerçekten mantıklı.
Oğlanın uyuyası tutsa da 8-8.30 arası uyandırıyorum ben onu.
9a kalsa gece 11i geçiriyor.
Sabah bence bir şekilde geçiyor, akşam gürültü yorgunluk kaldırmıyor benim bünye.
Zaten bu hafta yapamazsam haftaya mecburen yapcaz çünkü eşim evde olcakBöyle böyle erken kalkarlar erken yatarlar belki sen de akşam dinlenebilirsin.Düzen gerekiyor gerçekten.Geç kalkmaya alışırlarsa okul başlayınnca çok zorlanırlar olan yine sana olur benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?