2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım nispet gibi olmasın da benim oğlan vurulurken bile ağlamadı gece de sıkıntı yaşamadık hemşire ateş yapabilir dedi olmadı belki diş sıkıntısı da vardır kuzunun ikisi birden huzursuzluk yapmıştır

Hımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki
Canım benim oğlum da bu kadar yiyor. Bazen bir miktar daha fazla yoğurt veya çorba yiyor. Yeter mi dersen, bence az aslında. Ama ancak bu kadar kabul ediyor. Dünden beri de çok az yiyor. Uykumuz da bozuldu. Ne güzel düzene girmişti. Diş yine büyük ihtimalle. Bu minik inciler anamı ağlatıyor

mbr ne yapsin kizlar 10 dan gece 3 e kadar uyudu ben 12 den 3 e kadar yattim emip uyuyana kadar saat tam 5.20 idi sonra ben yattim esim kalti namazdi ise hazirlanmasiydi tikirtisindan 7.00 ye kadar uyuyamadim tam dalicam oglan kalkti yani gece 3 den beri uyuyamadim ve ogle 12 de uyuttum 10 dk uyudu 4 de uyuttum 15 dk uyudu eee ben ne ara dinleneyim ne yapayim bekarken de bi ara kendim uyuyamiyordum norolojiye gitmistim yine tansiyon 9 larda dr boyle olmaz dedi bana atarax i verdi ictim oyle duzeldim ancak ama simdi icemem uyurum emziriyorum icemem derken boyle ayilip bayilmaya devam bu oglan beni mahvetti

Böyle böyle erken kalkarlar erken yatarlar belki sen de akşam dinlenebilirsin.Düzen gerekiyor gerçekten.Geç kalkmaya alışırlarsa okul başlayınnca çok zorlanırlar olan yine sana olur benden söylemesi

Kızım 10 yıldır bir kere bile bırak 12yi 10da bile kalkmadı
Dun gece benim zorumla 2de yatmisti . Her zaman 12ye kalmiyor tabinama 10.30dan imcede madir cunku gec yatiyir ikuka baslayimca duzekir insallah. Erken kaldirmak benimm isime gelmiyor zaten gece kucukle ugrasiyirum gunduz 2saat uyku beni kendime getiriyor bizim duzenimiz boyle

Benim oğlan yedide kalkıyor kız da dokuzda derse benim sabah uykum hiç yok maalesef ama gece 2-3 saat uyuyabiliyorum

Yok canım yaa ne nispeti ya aşı bana cok düşük olasılık gelıyo gün boyu oynadı durdu akşam nolduysa oldu bugün hala huysuz sürekli ağlama modu diş belki bilmiomki valla

Kansızlık da olabilir canım regl günlerin çok kanaman var mı?Benim de var kansızlık doktor kronik dedi dahiliyeye git dedi de gidemedim hastaneye gitmeye korkuyorum.Beni vitaminler toparlıyor işte.Benim de hamileyken tansiyon düşüktü hep doktor kansızlıktan olabilir demişti.

Benim artik hic bi zaman kaldirmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…