Canım korktuğu için huzursuz olmuş olabilir . Bizimkide yaptı bi ara o dedikleriniGünaydın kızlar dün kızamık aşısı yaptırdık tesadüfmü yoksa aşı huzursuzlukmu yaptı bilmiyorum gece 2 de zor yatırdık kızı ağla ağla ağla dedim heralde binadakiler noldu diye gelecekler gözü kapanıyo ama ısrarla uyumuyo hala oynamaya tepinmeye çalışıyo vesaire vesaire bizi mahvettiValla dedim birine verim baksın 1 hafta sonra eve dönim o derece ağlamaktan sesi kısıldı resmen sabahta 9 da uyandı gece de uykuda yine huzursuzdu doğru dürüst bişi yemedi ve yine huysuz atakta da değil güneşliymiş bide
boz ayu babasi Bu planin neresindeÇok üzgünüz bebemi uyku tutmuyor, ana niye benle herkes nişan atıyor diye zırlıyor, boşver didim kızım biz de senlen ikimiz yaşarız
Bizde esimle hunilerce oturduk dun gece. Sozde cocuklar 2de uyudu benim uyumam 4ü buldu. Gene sirayla uyandilar. Sabahta esim 8.30da kaldirdi hepimizi. Simdi eslem ikinci uykuyu yapiyo yusra da ogle uykusunu. Bu hafta her sabah erken kaldircaksin, gece uyumasalarda dedi... Olan kime oluyor burda
Canim aksam uyusalar inan sabah erken kalkmaya raziyim ben. Gece 1 de 2 de uyuyolarCok zor ama gunduz uykulari qzaldikca gece uykusu erkene gecer canim ,uyusalarada 2 saat uyuyosa 1saate indir sonunda cok iyi olucak her sabah 7de kalkip 9da uyuyoruz kabullenmek zor olsada
Annelerin gunu 9da bitmiyor tabiCok zor ama gunduz uykulari qzaldikca gece uykusu erkene gecer canim ,uyusalarada 2 saat uyuyosa 1saate indir sonunda cok iyi olucak her sabah 7de kalkip 9da uyuyoruz kabullenmek zor olsada
Bubasıııı hiç aklıma gelmedi, galiba onu da yarım dünya anasına gönderirizboz ayu babasi Bu planin neresindekiyamam
Mantıklı olan eşinin söylediği de ceremesini sadece sen çekmesen keşke.Bizde esimle hunilerce oturduk dun gece. Sozde cocuklar 2de uyudu benim uyumam 4ü buldu. Gene sirayla uyandilar. Sabahta esim 8.30da kaldirdi hepimizi. Simdi eslem ikinci uykuyu yapiyo yusra da ogle uykusunu. Bu hafta her sabah erken kaldircaksin, gece uyumasalarda dedi... Olan kime oluyor burda
yorgun düştükçe yavas yavs alisicak ins.canim sanada yazik boyle hic uykusuz gece uykusu bambaskaCanim aksam uyusalar inan sabah erken kalkmaya raziyim ben. Gece 1 de 2 de uyuyolar
Annelerin gunu 9da bitmiyor tabi
Hımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi kiSanki az geldi bana cnm.bende o kadar az veriyordum baktim herkes arttirmis bende arttirdim gece yatmadan mama veya muhallebi hic vermedim acikcasi.kilosu iyiyse ama birsey diyrmem
Evet akşam uykularını rutine bindirmek lazım yoksa çok zor. Akşam 9 da yada 9 buçukta ikisi de uyumus olursa bana saat 10 dan sonra rahat çay içip dizi izlemek kalabiliyor.Canim aksam uyusalar inan sabah erken kalkmaya raziyim ben. Gece 1 de 2 de uyuyolar
Yeter cnmHımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki
Neden erken kaldıracakmışsın ? Kaçta kalkıyorlar ki .Bizde esimle hunilerce oturduk dun gece. Sozde cocuklar 2de uyudu benim uyumam 4ü buldu. Gene sirayla uyandilar. Sabahta esim 8.30da kaldirdi hepimizi. Simdi eslem ikinci uykuyu yapiyo yusra da ogle uykusunu. Bu hafta her sabah erken kaldircaksin, gece uyumasalarda dedi... Olan kime oluyor burda
Bebe bisküvisi+bitki çayını akşam son öğün olarak versen daha iyi olur sanki . Meyveyi erkene çekebilirsinHımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki
b12 almaya multu vitaminimi de almaya basladim cnm bklm duzelmez ise gidicemCanım bence doktora gitmelisin ya
bende b12 icmeye basladim emziren anneler icin multi vitaminime de basladim bklm cnm iyi olnaz ise aile hekimligine gidecegim kan vermek icinCanım emzirdiğin için besin değerlerin sana yeterli gelmiyor olabilir. Mesela ben dünyaları yiyorum. Kendimce çok yediğimi düşünüyorum ama bugün bi ara ayağa kalktım öyle bir başım döndü ki. Anlam veremiyorum. Ekstra multivitamin ve kalsiyum kullanıyorum. Ona rağmen. Benim de baktırasım var kan değerlerime.
cnm uykusuzluk da etken b12 de bence bklm vitamjnleri duzenli bi alayim da olmaz ise gidicem bi dr aN’oluyo sana mbr yatuzlu ayran falan iç soda iç dengelensin tansiyonun
Kızım 10 yıldır bir kere bile bırak 12yi 10da bile kalkmadıBizim evde hayat 12denn once baslamiyordefnisumda yeni uyandi
cnm ben lab tekkm ya enjeksiyon yapmayi ne univ de ne de neslek lisesinde ogretmediler sadece kan almayi ogrettiler onu biliyorum serum bile takmayi bilmiyorum ogretmediler malesef bklm multivitamini hergun alicam imom latte yi b12 yi de alicam vecer diye dusunuyorum gecmez ise artik uykusuzluktan ya da baska bsyden o zaman baktiririmYapiyormu bilmiyorum acikcasi cnm.eksikse vurdur veya kendin vur kendine cok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?