2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım korktuğu için huzursuz olmuş olabilir . Bizimkide yaptı bi ara o dediklerini

Bizde esimle hunilerce oturduk dun gece. Sozde cocuklar 2de uyudu benim uyumam 4ü buldu. Gene sirayla uyandilar. Sabahta esim 8.30da kaldirdi hepimizi. Simdi eslem ikinci uykuyu yapiyo yusra da ogle uykusunu. Bu hafta her sabah erken kaldircaksin, gece uyumasalarda dedi... Olan kime oluyor burda

Cok zor ama gunduz uykulari qzaldikca gece uykusu erkene gecer canim ,uyusalarada 2 saat uyuyosa 1saate indir sonunda cok iyi olucak her sabah 7de kalkip 9da uyuyoruz kabullenmek zor olsada

Mantıklı olan eşinin söylediği de ceremesini sadece sen çekmesen keşke.
Ama gerçekten mantıklı.
Oğlanın uyuyası tutsa da 8-8.30 arası uyandırıyorum ben onu.
9a kalsa gece 11i geçiriyor.
Sabah bence bir şekilde geçiyor, akşam gürültü yorgunluk kaldırmıyor benim bünye.

Sanki az geldi bana cnm.bende o kadar az veriyordum baktim herkes arttirmis bende arttirdim gece yatmadan mama veya muhallebi hic vermedim acikcasi.kilosu iyiyse ama birsey diyrmem
Hımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki

Neden erken kaldıracakmışsın ? Kaçta kalkıyorlar ki .
Hımmm.. bu sabah 1 yumurta sarısı yedirdim sonra 2 tane bebe biskivisi ve bitki çayı, akşam menüde balık var onu yedircem balığı çok seviyor. Arada emdi..akşam meyve püresi versem bir de yetmez mi ki
Bebe bisküvisi+bitki çayını akşam son öğün olarak versen daha iyi olur sanki . Meyveyi erkene çekebilirsin

bende b12 icmeye basladim emziren anneler icin multi vitaminime de basladim bklm cnm iyi olnaz ise aile hekimligine gidecegim kan vermek icin

Yapiyormu bilmiyorum acikcasi cnm.eksikse vurdur veya kendin vur kendine cok kolay
cnm ben lab tekkm ya enjeksiyon yapmayi ne univ de ne de neslek lisesinde ogretmediler sadece kan almayi ogrettiler onu biliyorum serum bile takmayi bilmiyorum ogretmediler malesef bklm multivitamini hergun alicam imom latte yi b12 yi de alicam vecer diye dusunuyorum gecmez ise artik uykusuzluktan ya da baska bsyden o zaman baktiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…