Kızlar yaa gözümde arpacık çıktıeczaneye gittim emziriyorum demek aklıma gelmedi damla ve pomad verdi ama emzirirken önerilmiyormuş prospektüste öyle yazıyor . Poşet Çay demle koy diyorlar sarımsak sür falan ama gözüme nasıl süreyim Dayak yemiş gibi şişti ne zaman iner bu
Cok geçmiş olsun canim yaKızlar yaa gözümde arpacık çıktıeczaneye gittim emziriyorum demek aklıma gelmedi damla ve pomad verdi ama emzirirken önerilmiyormuş prospektüste öyle yazıyor . Poşet Çay demle koy diyorlar sarımsak sür falan ama gözüme nasıl süreyim Dayak yemiş gibi şişti ne zaman iner bu
Bemde canim dunuanin bezi var valla daha kisa sured edegistiriykrum eritcem mecburMirada aslinda normal yapiyor ama onu bile emmiyor ,normalini zaten almam bunlar bitince naturalde asla almam
Benim bu son posta sleelydir benceSleepy bezler bizde de çok dolunca yırtılma yapıyor içindeki o boncuk gibi pamuklar çıkıyorama ben yine gidip sleepy aldım
Aaaa gecmis olsun dunus.Kızlar yaa gözümde arpacık çıktıeczaneye gittim emziriyorum demek aklıma gelmedi damla ve pomad verdi ama emzirirken önerilmiyormuş prospektüste öyle yazıyor . Poşet Çay demle koy diyorlar sarımsak sür falan ama gözüme nasıl süreyim Dayak yemiş gibi şişti ne zaman iner bu
6numara benimki canim, omcekin6lar biyle degildi. Onceki daha kalimdi bak bu aldigim seri hem daha ince dandik oldugu kullanmadan belli oluyor vallaKaç no sizin? Acaba numaralara göre farkmi var
Miniesi denemistim sanirim canim hayirlayamadim tamdaArkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.
Canım Migros’ta satılıyor sadece içeriği temiz bezler arasında geçiyor. Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Miniesi denemistim sanirim canim hayirlayamadim tamda
Bel bantları cok uçta kalmıştı canım ben göbekte buluşturmaya alışkın olduğum içinCanım Migros’ta satılıyor sadece içeriği temiz bezler arasında geçiyor. Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
5 numara bize tam oluyor.Mdmray ama Benim oğlan zayıf tabi.
Benimki ucta kalirsa acar zaten cekistirip duruyorBel bantları cok uçta kalmıştı canım ben göbekte buluşturmaya alışkın olduğum içinbizimki de Tombiş değil beee
Tamam cnm migrosa gidince bi paket alip deneyimCanım Migros’ta satılıyor sadece içeriği temiz bezler arasında geçiyor. Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
5 numara bize tam oluyor.Mdmray ama Benim oğlan zayıf tabi.
Bu kadar bile cok iyi anlamış bak yapmak istememisDun bezini cikarmistim cis geldimi dedim pipisini cekistirdi gel gidelim tuvalete yapalim dedim ıı ııı buğaaaa diyoaltina yapacakmis . Olmaz bez yok tuvalete yapalim dedim kucakladim eski usul comeldim yere anam pipisi bana dogru arada sıkısti isese direk agzima yuzume yani . Korktum kaldirdim birazda pipisini tuttum ciss ciiissss diye sayikladim olmadi nasil tuvalet iletisimi kurabilmismiyim Amine Busra
Off kizlar cok canim sıkkın oglumu arinsoktubenim yuzumden oldu . Odada gordum vurdum yere dustu sardim goturdum.cope attim atsana iste camdan ne diye cope atiyosun . Copten kutu cikardi yapma etme ari var demeye kalmadan ciglik koptu zaten . Isaret parmagi sisti baya , bicak surdum sonrada yogurda elini soktum kaseyle beklettim biraz indi biraz sisi bayada rahatlatti heralde sizlanmiyo simdi cok sukur. Resmen bile bile ariya sokturdumyaa
Cipu kurcaliyo hep canim sansa birakmamam lazimdi ama oldu malesefGecmis olsun canim ,bilsen atmazdinki hic senin mi sucun olur durduklari yerde durmuyorlarki nasil her anini koruycaksinalerji yapmadiysa gecer 2gune agrisi canim uyuyunca krem sur istersen uyanikken eller belkk
Canim inan simdi ayni seyi dusundum nasil olacak nasil bitecek bu meme mevzusu diye , simdi masadan kalktik bak canim yedide masallah yemedi diyemem ben masayi topladim balkina girdi cikti bulasiklari akitirken pacama yapisiyo meme diye uguna uguna agliyoSize birsey sorucam kizlar ne kadar daha emzirmeyi dusunuyorsunuz , niyetim 2yaasti kendi biraksin diyordum ama bu ara iyice duskunlesti yemek yemiyor ,yemketen kalksada mama mamma (meme demek istiyor) diye tekrar bana geliyor ,esimde biraktir artik yemege gecsin cok yoruldun diyor ..
aylardir kiloda almiyor..
Sıcaklarda biraktirmam ama kisa dogru kesicem galiba .. oglum 19ay emmisti hamilelikte biraktirdim diye hep zoruma gitmişti hakkina girdigimi düşündüm ayni aylikken biraktiriyim diyorumkafamda karmakarisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?