2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Evet cok üzücü oluyor ,oglumda niyetim gunduzu kesip gece vermekti gecede istememisti cok zor ,ve uzucu gecmisti benim icin ins.kendileri birakir

Sizede gecmis olsun canim

Ben daha bir kere bile tahlil yaptıramadım ama kilosu hep iyiydi şimdi boya gitti zayıfladı gibi.Ben de emzirmekten çok bunaldım üstelik sıcaklarda ve geceleri çekilmiyor.Bir de emdikçe çok halsizleşiyorum resmen başım dönüyor.Diyet yapamıyorum kafamı kaldıramam gibi geliyor o zaman da.Remen iliğimi kuruttu bu çocuk

Canim turkiye de degil misin şuan? Burda devlet Hastanesi'ne gidemiyor musunuz

Canim turkiye de degil misin şuan? Burda devlet Hastanesi'ne gidemiyor musunuz

Evet ama gitcekde kabul etmiyorlar , kayitli olmadigimiz icin prosedur karisik sadece tahlil icin hastaneye gitmek istemem ,bizimkinde hepsi ayri ayri aile doktorundan gecicem sonra gunluk 100kisi kadar anca ilgilenilen laboratuvardan tahlil yapiyorlAr ,bakalim ne xikar

Sicaklarda insana agir.geliyor dimi , bazen canm bisey hstemiyor onun canida yemek istemiyor sute guvenince hadi sut olsun doye hopp biz yemege donuyoruz ,kurudukdedigin gibinasipleri ne kadarsa diyorum artik aklimda oyle tarih yok bakalim

Kızlar bizim bi de 1 haftadır gece uykusunda gelen bi öksürük var öksürükten uyanıp ağlıyor doktor alerjik dedi şurup verdi sizin bi öneriniz var mı bitkisel
Canim buhar makinesi calistirabilirsin muhtamelen odaniz kuru havali , bide bir kase kaya tuzuna 4 parca limon koy basucuna

Bence önyargili dusunuyosun, degisiklik iyi gelebilir. Gitsrn esin ve kayinvaliden ele gune karsi ne kdar mutlu olur, koybyerinde boyle seyler onemlidir , hem 1sene az degil yazik ne kdar ozlemislerdir. Boyle arafta kalinca kendimi onlarin yerine koyuyorum sen 1 senedir gormedigin torunlarini bayram vesilesiyle gormek istemezmiydin ? O cocuklarinda kuzenleriyle vakit gecirmeye kudurmaya simarmaya hatta surtusmeye hakki var . Gorumceye gelince eminim ortayolu arayi bulursun sen dolu gidersen zaten bos donmezsin iyi niyetinle git guzel guzel senden buyukse abla kucukse kardes yerine koy 15gun ne olucakki ayiya dayi desen ? Esin icin yaparbilirsin bence .

Kizlar anannem cok hastaydi yasaklar falan derken getiremedi annem. Istanbukd ayasiyor ananem. Yasaklar bitince getirdiler, yaslilik cok zor oyle uzuluyorumki valla ayni zamandada cok zor memnuniyetsiz herseyr soyleniyor aklinizin alip almayacagi herseye yorumu var . Kucuk yaramaz bi cocukta o valla Allah kimseye muhtac etmesin annem bile sabredemiyor cogu zaman . Hastalik hastasi olmus hic bir seyi yok masallahi var usumeyi terlemeyi hastalik saniyor . Surekli kendini dinliyor surekli. Bizdemi boyle olcaz diyorum sahit oldukca defne bana bakmazda yolar beni .ayy Allahim herseyin hayirlisini versin

Çok güzel demişsin pink gidicem eşimi yalnız hiç bırakmadım yine bırakmıcam

Ben de bu ara bıraktırmak istiyorum da bir türlü başlayamadan cesaret edip.

Kızlar ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim sorunlarımı bilen bilir burda eşimin abimle 5 yıldır alıp veremediği var :) Bir kere nişanlıyken bir şey yaşandı onun üstüne eşim abimle asla bir araya gelmek istemiyor. Neyse öyle böyle idare ediyordukta ara ara böyle patlamalar oluyor, psikoloğa da gittik düzelmedi. Geçen gün annem kahvaltıya çağırdı. Bayramda görüşemeyeceğiz zaten abinlerde gelecek hep birlikte kahvaltı yapalım dedi. En son oğlumun doğum gününde hep birlikte görüşmüştük. Aradan 5 ay geçti yani. Eşimde istemedi gitmek. Bende anneme başka planımız var falan dedim. Bu sefer annem de artık Engin istemiyor demi nedir bu yani hiç bir araya gelmeyecek misiniz demeye başladı yine. Bu sefer ben eşimle tartışıyorum. O da gelmek istemiyor emri vaki yapıyor annen diyor. İçim sıkıldı artık arada kalmaktan.
Neyse kahvaltıya gitmedik. Annemde o zaman söyle eşine ben artık çocuğa evde bakayım buraya getirin dedi. Ben de bu şekilde söylemedim tabi annemde tehdit ediyor şuan beni ona baktırma zorunluluğumuz olduğu için. Bu yüzden de ayrıca kırıldım. Son zamanlarda zaten annem hep hastayım öyleyim bahaneleriyle oğlumu eve getirmemizi istemişti bizde götürmüştük. Ama eşimde geçen gün annen yolunu yapıyor heralde evde bakmayacaksa söylesin bakıcı bulurum bende dedi. Bende ona iyice sinir oluyorum bakıcı aynı şekilde mi bakacak işten çıkarım o zaman dedim. Ama şuan çıkamıyorum da ev taksidimiz var. Yani olan hep bana oluyor anlayacağınız arada kalmaktan çok sıkıldım artık. Neyse dün anneme yazdım. Zor oluyor çocuğu eve taşımak diye. Annemde iyi gelirim ben sizin için geliyorum zorlanmayın diye sizin için yapıyorum her şeyi ama eşin gözüme gözükmesin ona çok sinirliyim şuan dedi. (Eşim evden çalışıyor, ben arada ofise gidiyorum.)
Böyle sürekli arada kalıyorum içime atmaktan artık hasta olacağım valla.
Bizde dayısının yazlığına gidecektik bayramda. Hem çocuk için iyi olur diye düşünmüştük. Ama artık çok sinirlendim. Ben de dedim sen benim için 1 saat bile abimi idare edemiyorsun. Beni hep arada bırakıyorsun bende bundan sonra senin akrabalarına annenlere vs gitmeyeceğim dedim. Çocuk için iyi olacaktı denize falan girecekti ama yine ben yorulucam bir sürü iş yap onu yap bunu yap evimde boş boş otururum daha iyi.
Off bir diyorum görüşmeyeceğim bir daha hiç birisiyle sonra çocuğumu düşünüyorum onun için katlan, inatlaşma nereye kadar böyle gidecek kavga gürültü diyorum. Ama bu sefer de diyorum niye hep ben iyi olmak zorundayım ki o niye idare etmiyor. Gerçi gelmiş 35 yaşına bu saatten sonra değişmezde. Anca kendimi yiyip bitirmemle kalıyor işte.
Akıl verin bana yaa

Pinkim geç oldu ama geçmiş olsun kuzum . Düğün vardı ya oraya gittik geldik pertim çıktı yeğenimi de gördüm sonunda
Ben de bu ara bıraktırmak istiyorum da bir türlü başlayamadan cesaret edip.
Dün gece plansız bi deneme oldu bizim. Uyanıyor emiyor 15 dk sonra yine uyanıyor artık süt bitti memelerim acımaya başladı . Dedim emzirmicem süt bitti annecim vs diyorum duyan mı var deli gibi ağlıyor . Sanırsın yenidoğan. Ayağıma alıyorum sallamayı kesince anında uyanıyor bazen sallarken kendisini yatağa atıyor ağlıyor böyle iki saat kadar sürdü . En son artık isyan ettim eşim aldı yanına yatırdı uyumuş orda . Fragmandı resmen korku filmi fragmanı. Hiç keyfim yok bugün

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş lostinciğim. 16 aydır annemle konuşmuyorum benzer sebeplerle . Aynı şeyleri hissediyoruz . Ama çözüm nedir bende bilmiyorum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…