2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla canım kusura bakmasın kocan sen haklısın.Annen o kadar çocuğuna bakıyor hiç mi hatırı yok annenin çok mu zor arada bir iki saat görüşmek.Karşına alıp ciddi ciddi konuştun mu.Kardeşleri var mı kocanın?Sen aynı şeyi yapsan ne olacak?Bakıcı diyorsa bakın deneyin masraflı olunca kendisi vazgeçer.Ben de kardeşimin eşi yüzünden görüşemiyorum kardeşimle.Abini bırakma anneni de.

Arada kalmak cok zor canim Allah sabir versin.. annenin cocuga bakmiycam demesi evet seni kirar tabi ama o da hakli bi yanda surekli ilgileniyor ,evini birakip cikiyor çocuklarını yanyana gorebilmeyi istiyordur ne kadar kuste olsalar hatri icin bari 1saat dayansa .. eger inada biliyorsa krediyi dusunmuyceksin madem kendine guveniyor bakici degil ben bakicam diye kararliligi koy o zman daha ilimli yaklasir belki annene

Cqnim tesekkur ederim
Sagol canim ucuz atlattik sukur, ayy canim tekrar gozunuz aydin masil bir duygu hala olmak

Canim cok uzuldum,en kotusude senin arada kalman,biri annen biri esin ikiside yuvan yani hangisine sirt cevirebilirsinki cok zor. Ama annen bir tik daha hakli hem cocugunuza bakiyor hem cocuguna sirt cevriliyor oda bi amme nihayetinde kocaman adamda olsa oda tabiki evladini kayirir. Esinde ammada inatmis. Nefret ediyorum bu kafadan yaa yemin ederim en kulturlusunden en garibanina ayni ayrimciligi yasiyoruz, es ailesi önplanda ama kadinin ailesine gelince hep bi tuyler diken diken nedense... cmt gunu esim aksaraya gitti bende gidecektim kalacagimiz arkadasimiz ertesi gun kayinvalidesine temizlige gidecekmis bende yuk olmak istemedim acikcasi planini aksatmak istemedim esim gunubirlik gitti geldi. Eski kurumdaki arkadaslariyla mangal yakmislar dun diyorki x in kayinpederi aradi adani hic sevmiyomus teli kapatti arkasindan sovdu dio dedim ne kdar ayip adam bin tl yardim ediyordu 3aydir veremiyormus ona giciklanmis sanki vermek zorunda arkadasinin anmeisde onlarla yasiyo ayrica bak kendi annesi bastaci esinin anasi babasi goze batiyor, diger ark icin koye gidip hic kalmazmis kaynana evinde kalirsam babam kizar diyomus 38 yasinda adam bunu diyen bak, erkekler cok nankor asiri nankor. Ben oglumun boyle yetismesini istemiyorum insallahda bu kafada yetismicek, dunde biz kayinvakideye gittik ayni koyde anmemgikinde bahcesi var annemde bizi yemege cagirdi kardesimgilde gelcekti oglen gittik 2 3 saat orda durdum sonra anmemgilin bahceye ciktik belki hoslanmiyodur kayinvalidem bilmiyorum en azindan bana bisey diyemiyor . Ilk evlendigimiz siralar bemd ecok arada kaliyordum birazda cahillik vardi 23 yasindaydim dayisinin oglu bir kac ay evli kalip bu annengil annemgil muhabbetinden bosanmisti esim bana hep onlari one suruyodu bak bak die nie ozaman agzina etmemissem suan bende bilmiyorum. Deveye diken insana bipen demislerya cok dogru arkadasim. Gazlamak gibide olmasinda madem esin inat ediyor senin icin 1 saat dayanamiyor abine ,annende buna tepki veriyorsa srn annene kizsanda esine bunu hic yansitma bikiyorum resmen yaslanma sebebi panik atak sebebi ama kimsede kusura bakmasin on can sonra canan o senin annen ,sen evladini ne zorlukla bakiyorsan ammende seni o sekilde buyuttu arti ustune vak senin evladina bakiyor annanelik degil annelik ediyor ,kendin diyoraun bakiciya guvenemem diye esin parayla boru otturebilecegini dusunuyksa gercekten ben olsam calismam cocugumada kendim bakarim oda buyursun burdan yaksin 2maasla bakici tutarim parasini konusturcak pasa bey. Bubarada abinmi suclu esinmi oda onemli tavir sergilemede ama 5sene gecmis neyin inadi buda. Suna bak ne zorlukla buyutuyoruz bi bayramda evlatlarimizla vakit geciremicekmiyiz . Keske hersey evlenmeden onceki gibi tozpembe kalsa ama malesef morariyor zamanla .

Defalarca konuştuk, aile terapistine de gittik. O da 3.kişileri araya sokmayın annenin babanız da olsa bunlar yüzünden kavga etmeyin dedi. Sanki kavga etmemek normalmiş gibi. Eşimin bir tane erkek kardeşi var. Ben de onlarla görüşmeyeyim o zaman dediğimde eşimin dediği şey ama benim kardeşim sana saygısızlık yapmıyor oluyor. Ben de diyorum senin kardeşin erkek bana gelip ne diyebilir. Ayrıca karısı diyor ama ben aldırış etmiyorum takılmıyorum diyorum. Birde zaten abiminde direkt olarak ona yaptığı bir şey yok huyunu sevmiyormuş. Ayy varya çok pis huyu ya. Ailemi bırakmak istemiyorum da eşim de düzelmiyor orta yolu sağlamıyor. Çocuk olmasa boşanıcam huylarından bıktım artık. Boşanmakta istemiyor. Kaldım böyle mal gibi ya vallahi.

Annem eşimi zamanında arayıp özür de diledi düşün sen oğlumun kusuruna bakma o kız kardeşini olduğu için öyle davranıyor falan diye. Yine kendi oğlunu kayırmıyor yani. Ama eşim inat ya vallahi her konu da böyle bencil sadece kendini düşünüyor.
Abimin suçlu olduğu yer de vardı ama o da kendince haklıydı. Eşim olayları çok abartıyor. Normalde kadınlar yapar böyle şeyleri yok yani. Ben zaten yıllardır bu evlilikte hep erkek görevini gördüm. Çalışıp para kazan ama sürekli biriktiren, alışveriş yapamayan bile bir insandım. Çünkü eşim o kadar çok alışveriş yapıyor ki kendine bana fırsat kalmıyordu. Artık ona da yeter ya başlarım böyle işe dedim bende sürekli almaya başladım 2-3 aydır. Şimdi eşim biraz daha az almaya başladı kendine. Yoksa ödeyemeyecek yani. Fedakarlık yapan hep benim. Ama tükendim bende yani.
Ya boşanmak istiyorum onu da istemiyor. Neymiş çocuğu varmış. Çocuğun için o zaman bazı şeylere katlan diyorum yok. Birde bunlarda genetik kavga gürültü. Eşimin ailesi çok bağrışır kavga ederler, yüksek sesle konuşurlar. Eşimde öyle en ufak birşeyde sesini yükseltiyor. Bende çocuğum öyle olacak diye çok korkuyorum. Açıkcası o şekilde büyüsün istemiyorum. Annesine sürekli bağırır çağırır gittiğimizde. Ben en son artık bir daha çocuğumun yanında ailene bağırırsan çok fena yaaprım seni dedim.
Çocukta örnek alacak bu sefer bunları. Bende artık sinirlerime hakim olamıyorum sesimi yükseltiyorum bazen çocuuğum yavrum korkuyor gözlerini kapıyor saklanıyor hemen. Onu gördükçe içim acıyor. Vallahi boşanmakdaha iyi geliyor bana.
Hiç birşey hiç kimse çocuğumun psikolojisinden önemli değil benim için. Böyle bağırış çağırış büyüyecekse babasız büyüsün daha iyi diyorum.
Ne olur ki en fazla içine kapanık olur nedir yani.

Canım kendisi gelmek istemiyorsa gelmesin sen al çocuğunu git arada dışarda buluşun ailenle olmadı.Benim kuzenim öyle yapıyor.Sebepsiz yere karısı bahane bulup kv kpedere gitmek istemeyince çocuğu alıp gidiyor ailesine.Tamam ben senin kararına saygılıyım o zaman sen de bana saygılı ol o zaman de.Ya da abin daha samimi davransa eşine aradaki buzlar erir belki.

Zaten öyle yapıyorum son 1 yıldır alıyorum çocuğu annemlerde görüşüyoruz. Ama işte arada da hep birlikte görüşmek durumundan kalınıyor onda sıkıntı çıkıyor. Söyledim animem bayramda ara mesela dedim aradı bayramlaştı. Telefonu kapadı. Eşim diyor ki yüz bulup bize gelmeye kalkmasın he. Direkt ön yargılı yani asla taviz vermiyor. Ben her türlü yolu denedim sanırım ama yok. Annem de artık gribe bağladı işte o da aslında 1 yıldır ses etmiyordu. Patladı artık.

Canim yaa cok uzucu gercekten annesine saygisi olmayanin baskasina olurmu . Bosanmakda kolay atlatilacak bir sey degil canim cocugunda acacagi yara sadece icine kapanik olmasi olmaz emin ol . Gorunurde bir sorunda yok seni suclarlar lostin gecimsiz derler cocuguna bile acimadi yikti yuvasini derler neyi eksikti derler derlerde derler susmaz cevre. Insallah evladini istedigin gibi yetistirkrsinki ki buda mumkun olmayan bisey degil canim zaten senin annen bakiyor hani babannesi balsa derimki ornek alir etkilenir. Birazcik daha sakin kafayla dusunebilirsin insallah pire icin yorgan yakmada canim. Sorunsuzken nasil esin sevgisini gosterirmi mesela ? . Cok zor demi evlilik hayati eskiden kadinlara hersey ezilmek normal geliyormus gozumiz acik iste gozumuze batiyor hersey.sana dedigime bakma bazen bende acaip giciklanirim . 2gun somra dogumgunu mesela ses soluk yok sorsan hep parasi yok sessizce bekliyorum bakalim deşeceğüm oni. Saka bir yana Allah herkesin yuvasina agiz tadi versin insallah yavrularimizi anali babali buyutmeyi nasip etsin . Annenede helal olsun eli opulesi kadin

Annecim haklısın da bu adam inat napayım ben arada kalıyorum diye annenle konuştun mu?Anneler anlar her şeyi genelde.Anneler idare ederler.Annenin gönlünü almaya çalış en azından onlar sıkıştırmaz.

O hevesle hemen bi nirvamaya cikaydin dunuskosu kucuk bebek cok degisik hafif geliyo demi
Ayyyy dünüşşş hafif ki ne hafif tutamadım sanki selini ben büyütmedim kendi çocuğun başka tabi ya . Bu arada atak dönemine girmişiz hayırlı uğurlu olsun bizimkinin iki gündür halleri bundandır 35 gün sürecekmiş

35gunde ben katil olurum. Bugun bana neler etti varya .gozunun ustunde kas varda denmiyo hic burnumdan getirdi sabaha kdar uyumadi 6da uyittum.8.30da uyandi bide gozume parmagini soktu gozume kan oturmus 5saat sonra tesadufen farkettim . Buyuk desen ayri dert 5yas havalari . Kendi cocugun tabi canim kanin canin

selam kızlar doğum zamanı buradan az yazışmamıştık herkesin bebişler iyidir umarım:))) bazılarınızı hatırlıyorum isimlerden... ikinciye hamile kalan var mı bu arada:))))

Canım açıkçası milletin ne dediği zerre umrumda değil ki kendi ailesi akrabaları bile farkında benim ne kadar uyumlu ama eşimin uyumsu bir insan olduğunun. Komşuları bile diyor çok seviyoruz seni çok sabırlısın saygışısın diye. Eşim gibi huysuz birine bile katlanıyorum :)) yani boşanırsak kendi çevresi bile iyi bile dayandı kız derler. He çocuk boyutu ayrı tabi bir tek o düşündürüyor onun için katlanıyorum. Gerçi iyi diyenler tabi ki öyle bir durumda buldu da bunuyor içkisi yok kumarı yok dayağı yok derler :))

Annecim haklısın da bu adam inat napayım ben arada kalıyorum diye annenle konuştun mu?Anneler anlar her şeyi genelde.Anneler idare ederler.Annenin gönlünü almaya çalış en azından onlar sıkıştırmaz.
KOnuştum anlıyor bir süre ses etmiyor sondan o da sinirleniyor amaaaN biz böyle gideriz ölene kadar muhtemelen. ben de kendimi yediğimle kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…