2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya ben menenjit aşısını hala yaptırmadım. Yaptırmayan var mı başka? Hep kalıyor nedense

Bende denize götüreyim hem enerjisini atsın hem yorulsun akşama rahat uyur dedim amaaaa bir dk yerinde durmadığı için ben ondan önce uyuyabilirim

Kadın olmak özellikle anne olmak hep fedakarlık istiyor maalesef çoçuğunun iyiliği için gereken neyse onu yap boşver önceliğin o olsun

Kac gecedir saat 10dan sonra atese meyilli oluyor kizlar 36,7 36.8 37 gibi ama hissedilen daha sicak gibi. Bir azi dis buyutuyor 1kopek dis yariyor en yeniler bunlar . Inceden ateslenmek yerine ishal olsa keske rahatlardi yavrum . Bugun esim evdeydi hep anlatiyodum ama ilk defa kaka yapmasima sahit oldu . Papci oynuyodu uzuntuden oyunu bile birakmis aglayarak babasina gitti sarildi aglaya aglaya kasila kasila yapti yavrum . Ne zaman duzelecek bilmiyorum

Benimki diş çıkarma döneminde günde iki üç yaptı çok şükür iki gündür tık yok bizde dişler çıktı bir tek en arka azılar kaldı çıkmayan.İştah kesilmedi hiç bizimkinde sadece huzursuzluk ve memeye düşkünlük vardı.Sabaha kadar kalktık birkaç kere sadece.Bu arada uzadı benimki uzayınca da zayıfladı.Minik bir adam oldu

Gecmis olsun canim yaa ates dis doneminde en korktuğum helede bu sicaklarda Allah yardim etsin ,bizim azilarin 3ude 1aydir cikti siralama atlayarak simdide doger azi ve alt kesici cikiyor surekli mizmiz aglamasi var gecen hafta cok sivi ve kokulu kaka yapmisti gunluk sayisindan fazla ama rahatlatiyordu dediğin gibi. Cinarin kabizligi nedenki suyunu mu az iciyor kroniklesti mi

Masallah pasaya kucuk delikanli desene. saglikli olsunlarda her rahatsizliginda iyi olsunda bin kere emsin diyorum suandada oyle...

Suyuda az icmiyor aslinda canim artik bilmiyorum neden boyle defnede boyleydi babannesigil tarafi hep kabiz kronik onlarami cektiler artik nedir

Gece boyu atesli devam etti kizlar 37.3 en yukseknama cocuk cayir cayir yaniyo hii hii hii die sayikliyor yaa moralim bozuldu atestenn usuyor tuyleri urpermis kollari bacaklari putur putur oldu. Elleri ile ayaklari buz kafa boyun yanaklar yaniyor. Parka filanda cok gidiyoruz suriyeli cok malumunuz, el ayak agiz hastaligibfalan olabilirmiki yaa bugunde bakip yarin dr a gotururum devam ederse burnuda tikali cekmeye calistim bisey cikmiyor acaba genizetimi nuksettiki bi aklimda oyle diyor, dis desen hali hazirda aktif zaten off off yine zayiflicak ben toparliyorum bi hastalaniyo soluyo cicek gibi yavrum.

ÇOk gemiş olsun canım ya bir takip et bakalım olmadı öğleden sonra götürürsün doktora. İnşallah hemen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…