2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirli olsun canim diger okula kirtasiye ucreti odemismiydiniz bizm aldigim seyler biraz bosuna oldu ama helali hos olsun ne yapalim alistik girmelere . 2 senemi verceksinn anaokuluna canim 2016li degilmi senin yağuşuhklu oku oku bisey yok
Verdik canım 500 mü 750 mi ne.
Siz malzeme mi aldınız?
Bazı okullar malzeme aldırıp geri veriyormuş dönem sonu.
Helal etme dicem de merhametlisin sen
2016, senin kızdan az küçük.
Geç göndermek istiyorum ama nasıl olacak, prosedür ne bilmiyorum.
Önce psikoloğa gidilecek, psikolog okula hazır dese bile hayır ben hazır değilim diyeceğim

Bende o şekilde yapmıştım büyük kızımı ilk yıl özele gitti ikinci yıl devlete ama sadece 1 dönem gitti devlete pandemiden dolayı ama özeldeki günlerini hiç unutamıyor çok güzel geçmişti

Normalde bizden 300 tl istedi sonra iatersrniz malzeme listesi vereyim.eksiklerimiz alin dedi bemde kabul ettim 150tl biseyler aldik birde 150 tlyede egitim seti aldik . Cikarken seti istedim k.bakmasin cocuguma aldigim ozel kitap ,kadinda hic ikiletmedi ama bi dalavere yaptilar bazisinda defme yaziyir az sayfa olanlarda isim yazmiyi falan artik ne diyim helali hos olsun bide onla ugrasamam . Hahahaha yavvvbemd ehazir degilim valla bide 4.dalga haberleri duydum moralim bozul okul acilmazsa halimiz harap

Pinkpinkblue canim cok gecmis olsun cinara. İnşallah cabuk iyilesir. Defnenin 4 yaş versiyonu bende var biliyorsun goruyosun anlatmama gerek yohhh
Canim sagol iyilesti diyeyim sukur gario bisey oldu cocuk , vallahi bizim 4yasimiz iyiymis canim 5yas =2yas gibi oyle bi aksilik tutturma tepinerek aglama inat

Hiç kulak asma, canın ne istiyorsa onu yap.
Şu anneleri bi rahat bıraksınlar ya, herkes istediği anneliği yapsın.
Büyüğü her gün çıkarmazdım ben, ona enerjim yetmezdi.
Küçüğü eşim çok çıkarıyor, ben de çıkarıyorum çünkü talep ediyor mutlaka, oğlum istemezdi.
Yani bence hiçbir konuda mutlak doğru yok, canın ne istiyorsa onu yaparsın, bazen üstünde her gün çıkarırsın bazen canın istemez birkaç gün evde kalırsınız.
Vicdan yapma bunun için.
Benim için çocuklar bugün bol bol kahkaha attı mı o önemli.

Bak o adam eşim olabilir, hatta ben bile olabilirim
Ben kızın tamamen kendi kendine merdiven çıkıp kaydığını parktaki başka kadından öğrendim
Kaydırağın tepesinde gördüm ay düşecek şimdi deyip tam fırlıyordum ki kadın yapıyo o yapıyo bakıyorum ben dedi
Eşime de dikkat et tut falan diyorlarmış, kendi yapsın öğrensin ötekini tuttuk da noldu diyormuş
Bebe oynarken -salıncaklar boşsa- oturabiliyorum ama oğlum oynarken hala peşindeyim çünkü başka türlüsü mümkün değil

Cinara oda yapmaktanda vazgecrim 2 yasa kdar beklicem zaten gece uyudugumu varki bide oda oda git gel yapicam nerde uyudugum belli olmicak banada yazik , evin her yeri esya ve kaba oyuncak biktim kirilsin hepsi ins cok bunalimdayim yaa
Sorma cnm bende de aynı oğlum bildiğin ergen ona kızıyprum diye eşimle kavga ettik evlilikten soğudum resmen ya

BU hallerini özleyip 3. Yü yapıcam diye çok korkuyorum yaaa
Ahah hah hah ha.
Gülemedim bile bak.
Yapma kız öyle şeyler
Ay yok kendine güvenen 2.yi 3.yü hatta 4.yü yapsın.
Hiç çocuk istemeyen ben gücüm yetse 3.yü düşünürdüm diyorum.
Hatta bebenin ilk zamanları şöyle 40ımda falan bi tane daha ister miyim acaba dedim de yok, fikrim değişmeyecek kadar sabit artık.

E tabii özelde yağlayıp ballamışlardır
Daha çok aktivite oluyor bir de.
Ama devlete veren arkadaşlar da öğretmenlerden çok memnun kalıyorlardı, imkanlar kısıtlı özele göre ama sonrasında zaten devlete gidecek çok da alışmasın

Artık dalga malga haberleri çıkınca ehhh yeter be diye bağırasım geliyor
Sinir basıyor.
İnşallah normal bir sene geçiririz.
İngiltere yine aldı başını gitti.
Bu arada 2.dozu oluyormuşsun, ben çok tereddüt ettim ya.
Bi iptal ettiler, 2 gün sonra geri açtılar 2.randevuları.
Oyun mu oynuyoruz siz hangi verilere göre hareket ediyorsunuz, 2 günde nasıl fikir değişiyor.
Bilmiyorum ne yapacağım, eşimin vakti geldi olmadı daha.
Param kıymetli de değildir ama gidip bi antikor baktıramıyorum kıyıp da
Çınar'a çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir an önce

Üst üste döşedim yine.
Biz de hastayız, bu sene ne kadar çok hastayız dedim.
3 günlüğüne tatile gittik, 4 gündür sıraya girdik.
Biliyorum havuza girmemek gerektiğini de işte girmiş bulunduk.
Sırayla hepimizde kusma-ishal.
Bebeler çok fazla kustular.
Aman olsun iyi ki de gittik

Ayyy yok kahvecim ben kalpten gidiyorum kosturuken ufacik yere serilmesine bile dayanamiyorum ben defnedede oyleydim. Allah esirgesin yavrularimizi, korkum malesef dahada artti burda anlatmak istememistim ama madem yeri geldi anlatayim Allah esirgesin gercekten. Kardesimin esi tarafindan akrabasinin cocugu 5yasinda kiz cocuk kaydiraknyerimden cikarken dusmus bir sey olmamis diye hast goturmemisler aksama dogru cocuk basim agriyor demis neyse bi goturelim demisler ozel hast goturmusler tomografi cekmisler beyin kanamasi acilen hacettepeye sevk etmisler hast gidene kdar kanama alani artmis acilen ameliyata almislar ameliyata alinorken artik kusmaya baslamis ve uyuyakalmis drlar herseye hazirlikli olun demisler, ne kdar uzucu evlerden irak olsun , yogun bakimda yatti cocuk cok sukur kurtuldu ama , psikolojisi bozulmjs 1sene kosmak ziplamak vs yasak ve bu cocuk 5yasinda nasil zaptedilir yavrum sacini kazimislar tanimadigi birini gorunce kucul bi operasyin gecirdimde o yuzden burda sac yok ama cikacak sacim diye aciklama yapiyormus . Tabi olacagi varsa onune gecemeyiz ama basit bi dusme gibi gorunen bi park kazasi sonucu me kdar agir olabilecekti cok sukur kurtuldu yavru. Kardesim anlattti ben eoey binoarka goturmedim gotursemde kaydiraga bindirmedim kucuk kaydirakli yerlere goturdum benim bu huyum.cok kotu beni cok yoruyor ama yapim oyle malesef. Allahtan kayinvalidemgilde oyleler dikkat ediyorlar cocuklara aksi bisey olmaz diye dusunen bir aileye dusseydim bosanirdim heralde . Ben artik defneninn pesinde gezmiyorum ben arkadas edinirim diyo cocuklarla kaynasmaha calisiyor bazen basariyor bazen basaramiyor her duyguyu tatmasina izin veriyorum bazen isler istedigimiz gibi gitmeyebilir diyorum . Senin oglus durmuyormu nie pesindesin kahvecim . Defmede seyi bilmiyo baskasimdan bisey alinmaz vs gibi gecen biri bazlama vermis alt tarafi bi bazlama caniiim nolcakki diyo baskasindan tanimadigimizdan yiyecek icecek alinmaz dedimde

Ya vallahi dedigine harfiyen katikiyorum ekstra bide kufuuuurrr edilecek asamadayiz . Valla benimde pek cesaretim yok ama bayram arefesi bizim bauramlar hala bayram gibi geciyor mecbur hissettim gunumuz gecmesin dide aldim bakalim insallah sifa olur. Okul isini.cozmeleri lazim artik cok uzucu olur bu senede okul olmazsa . Bende veli olicam yaa nirvama olduda bi veli olamadimi desinler arkamdann hayret bisiii . Antikor antikorda korolasi durmadan boyut atliyo.
Tesekkur ederim canim iyilesti gibi ama bellide omuyo huyuda cok degisti yaslandim resmen yaslandim 30 lldim kahvecim dooon gunumde bebem hastalandi hediye olarak

Heeiiivvv bemde bu hatun nerde diyordum demek havuzda çimiyodun amaan bosver valla ii olmus gitmseydinde olacaksa evdede oluyor hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…