Verdik canım 500 mü 750 mi ne.Hayirli olsun canim diger okula kirtasiye ucreti odemismiydiniz bizm aldigim seyler biraz bosuna oldu ama helali hos olsun ne yapalimalistik girmelere . 2 senemi verceksinn anaokuluna canim 2016li degilmi senin yağuşuhklu oku oku bisey yok
Bende o şekilde yapmıştım büyük kızımı ilk yıl özele gitti ikinci yıl devlete ama sadece 1 dönem gitti devlete pandemiden dolayı ama özeldeki günlerini hiç unutamıyor çok güzel geçmiştiCanım atlamışım ben mesajını.
Şimdi okumaya başladım da gördüm.
Başka okula verdik, çok içime sindi ama normal dönemde veremeyeceğiniz bir yer, ocak-incir ağacı
Ciddi 170 metre mi çok iyi.
Evin yakınındaki okulu içine siniyorsa kaçırmayacaksın, yakınlık çok konforlu bir şeydir herhalde.
Ben 1 sene özel 1 sene yarım gün devlet düşünüyorum da nasıl olacak bakalım.
Ay çok sayfam var yavaş yavaş okuyayım
Yaa sorma şimdi yuttum hapı hiç eksik etmiyorum hapımıSen bihter ziyagilsin aptallik etme. Sakin haa delirme dellenme kudurma ic hapini yat bizimde sapkamiz bitti yine koye gidicez 1hafta bayram molasiii ama gelincesi cok fena bayramlasiriz gecmis bayrami
Normalde bizden 300 tl istedi sonra iatersrniz malzeme listesi vereyim.eksiklerimiz alin dedi bemde kabul ettim 150tl biseyler aldik birde 150 tlyede egitim seti aldik . Cikarken seti istedim k.bakmasin cocuguma aldigim ozel kitap ,kadinda hic ikiletmedi ama bi dalavere yaptilar bazisinda defme yaziyir az sayfa olanlarda isim yazmiyi falan artik ne diyim helali hos olsun bide onla ugrasamamVerdik canım 500 mü 750 mi ne.
Siz malzeme mi aldınız?
Bazı okullar malzeme aldırıp geri veriyormuş dönem sonu.
Helal etme dicem de merhametlisin sen
2016, senin kızdan az küçük.
Geç göndermek istiyorum ama nasıl olacak, prosedür ne bilmiyorum.
Önce psikoloğa gidilecek, psikolog okula hazır dese bile hayır ben hazır değilim diyeceğim
Cok gecmis olsun canim salginmi var nedirKızlar benim ufaklık hasta yaa öksürük ateş kusma hepsi birden geldi bize
Canim sagol iyilesti diyeyim sukur gario bisey oldu cocuk , vallahi bizim 4yasimiz iyiymis canim 5yas =2yas gibi oyle bi aksilik tutturma tepinerek aglama inatPinkpinkblue canim cok gecmis olsun cinara. İnşallah cabuk iyilesir. Defnenin 4 yaş versiyonu bende var biliyorsun goruyosun anlatmama gerek yohhh
Cnm seninn kiz emiyodu demi yasminmi iciyosun ? Sapkadan bunaldim ben yaaYaa sorma şimdi yuttum hapı hiç eksik etmiyorum hapımı
Hiç kulak asma, canın ne istiyorsa onu yap.Kızlar ben bişey merak ediyorum . Her gün bebeklerinizi mutlaka dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben cok bunalıyorum etrafımdakilerin baskısından . Eve kapatıyorsun cocuğu vs dediklerinde kendimi açıklamaktan yoruluyorum . (Ev sahibim kişisi) Ki her gün çıkarıyorum az da olsa . Bazen hem sabah hem akşamüstü çıkıyoruz. Ki bütün gün balkondayız temiz hava da alıyor çıkmasak bile. Siz de durumlar nasıl ? Kulak asmak istemiyorum ama çıkmayınca da dedikleri geliyor aklımaBazen de evde kalmak istiyorum benim halim olmuyor çıkarmıyorum . Ne saçma şeye kafa yoruyorum ya Ah bu insanlar . Bir gelir denize sokma musilaj var der bir gelir hergün götür der
Bak o adam eşim olabilir, hatta ben bile olabilirimCanim 2cocuklq cikmak bana cok zor oluyor .evde mesela basim kiyafetim acik disari cikarken tepeden tirnaga giyin bas yap bana eziyet cocuklari larka gotururken ikisinede dandik kiyafet giydiriyorum oda bi eziyet . Bide bu sicakta maske takiyosun o baslibasina bi darlanma sebebi . Yinede hemen hemen hergun cikariyorum aksamda esimle ya caddedeki parka yada arabayla gittigimiz buyuk bi park var parkurlu oraya goturuyoruz .lesinde dolanmakda zor yorucu inan 5saat dursak yine yetmez onlara 1 saati gecmiyorum cunku cok yorucu koruyup kollamak . Esimde hic dikkat etmiyo ona emanet etmiyorum hic.dun yine gittik bizimkinden 3 4 ay buyuk erkek bebek babasi birakti merdiveni lendi cikti bebek adam sadece dioki dikkat et dusme oglum cocuk cikti ben boyle sekilden sekle giriyorm duser diye kaydoraga oturcak adam yine uzaktan yavas otur oglum dio hay dedim sizin rahatliginiza yaa . Herkes konusuyo desene sizin ev sahibide basa bela oldu kaynanan el vermis gibi x kaynana hergun cikarmak zorumda degilsin dedigin gibi zaten terasta oynuyor cocuk daha ne olsun daha temiz ve emniyetli en azindan
Sorma cnm bende de aynı oğlum bildiğin ergen ona kızıyprum diye eşimle kavga ettik evlilikten soğudum resmen yaCinara oda yapmaktanda vazgecrim 2 yasa kdar beklicem zaten gece uyudugumu varki bide oda oda git gel yapicam nerde uyudugum belli olmicak banada yazik , evin her yeri esya ve kaba oyuncak biktim kirilsin hepsi inscok bunalimdayim yaa
Ahah hah hah ha.BU hallerini özleyip 3. Yü yapıcam diye çok korkuyorum yaaa
E tabii özelde yağlayıp ballamışlardırBende o şekilde yapmıştım büyük kızımı ilk yıl özele gitti ikinci yıl devlete ama sadece 1 dönem gitti devlete pandemiden dolayı ama özeldeki günlerini hiç unutamıyor çok güzel geçmişti
Artık dalga malga haberleri çıkınca ehhh yeter be diye bağırasım geliyorNormalde bizden 300 tl istedi sonra iatersrniz malzeme listesi vereyim.eksiklerimiz alin dedi bemde kabul ettim 150tl biseyler aldik birde 150 tlyede egitim seti aldik . Cikarken seti istedim k.bakmasin cocuguma aldigim ozel kitap ,kadinda hic ikiletmedi ama bi dalavere yaptilar bazisinda defme yaziyir az sayfa olanlarda isim yazmiyi falan artik ne diyim helali hos olsun bide onla ugrasamam. Hahahaha yavvvbemd ehazir degilim valla bide 4.dalga haberleri duydum moralim bozul okul acilmazsa halimiz harap
Oy oy geçmiş olsunKızlar benim ufaklık hasta yaa öksürük ateş kusma hepsi birden geldi bize
Ayyy yok kahvecim ben kalpten gidiyorum kosturuken ufacik yere serilmesine bile dayanamiyorum ben defnedede oyleydim. Allah esirgesin yavrularimizi, korkum malesef dahada artti burda anlatmak istememistim ama madem yeri geldi anlatayim Allah esirgesin gercektenBak o adam eşim olabilir, hatta ben bile olabilirim
Ben kızın tamamen kendi kendine merdiven çıkıp kaydığını parktaki başka kadından öğrendim
Kaydırağın tepesinde gördüm ay düşecek şimdi deyip tam fırlıyordum ki kadın yapıyo o yapıyo bakıyorum ben dedi
Eşime de dikkat et tut falan diyorlarmış, kendi yapsın öğrensin ötekini tuttuk da noldu diyormuş
Bebe oynarken -salıncaklar boşsa- oturabiliyorum ama oğlum oynarken hala peşindeyim çünkü başka türlüsü mümkün değil
Ya vallahi dedigine harfiyen katikiyorum ekstra bide kufuuuurrr edilecek asamadayizArtık dalga malga haberleri çıkınca ehhh yeter be diye bağırasım geliyor
Sinir basıyor.
İnşallah normal bir sene geçiririz.
İngiltere yine aldı başını gitti.
Bu arada 2.dozu oluyormuşsun, ben çok tereddüt ettim ya.
Bi iptal ettiler, 2 gün sonra geri açtılar 2.randevuları.
Oyun mu oynuyoruz siz hangi verilere göre hareket ediyorsunuz, 2 günde nasıl fikir değişiyor.
Bilmiyorum ne yapacağım, eşimin vakti geldi olmadı daha.
Param kıymetli de değildir ama gidip bi antikor baktıramıyorum kıyıp da
Çınar'a çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir an önce
Heeiiivvv bemde bu hatun nerde diyordum demek havuzda çimiyodunÜst üste döşedim yine.
Biz de hastayız, bu sene ne kadar çok hastayız dedim.
3 günlüğüne tatile gittik, 4 gündür sıraya girdik.
Biliyorum havuza girmemek gerektiğini de işte girmiş bulunduk.
Sırayla hepimizde kusma-ishal.
Bebeler çok fazla kustular.
Aman olsun iyi ki de gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?