Ayyy Allah korusunAyyy yok kahvecim ben kalpten gidiyorum kosturuken ufacik yere serilmesine bile dayanamiyorum ben defnedede oyleydim. Allah esirgesin yavrularimizi, korkum malesef dahada artti burda anlatmak istememistim ama madem yeri geldi anlatayim Allah esirgesin gercekten. Kardesimin esi tarafindan akrabasinin cocugu 5yasinda kiz cocuk kaydiraknyerimden cikarken dusmus bir sey olmamis diye hast goturmemisler aksama dogru cocuk basim agriyor demis neyse bi goturelim demisler ozel hast goturmusler tomografi cekmisler beyin kanamasi acilen hacettepeye sevk etmisler hast gidene kdar kanama alani artmis acilen ameliyata almislar ameliyata alinorken artik kusmaya baslamis ve uyuyakalmis drlar herseye hazirlikli olun demisler, ne kdar uzucu evlerden irak olsun , yogun bakimda yatti cocuk cok sukur kurtuldu ama , psikolojisi bozulmjs 1sene kosmak ziplamak vs yasak ve bu cocuk 5yasinda nasil zaptedilir yavrum sacini kazimislar tanimadigi birini gorunce kucul bi operasyin gecirdimde o yuzden burda sac yok ama cikacak sacim diye aciklama yapiyormus . Tabi olacagi varsa onune gecemeyiz ama basit bi dusme gibi gorunen bi park kazasi sonucu me kdar agir olabilecekti cok sukur kurtuldu yavru. Kardesim anlattti ben eoey binoarka goturmedim gotursemde kaydiraga bindirmedim kucuk kaydirakli yerlere goturdum benim bu huyum.cok kotu beni cok yoruyor ama yapim oyle malesef. Allahtan kayinvalidemgilde oyleler dikkat ediyorlar cocuklara aksi bisey olmaz diye dusunen bir aileye dusseydim bosanirdim heralde . Ben artik defneninn pesinde gezmiyorum ben arkadas edinirim diyo cocuklarla kaynasmaha calisiyor bazen basariyor bazen basaramiyor her duyguyu tatmasina izin veriyorum bazen isler istedigimiz gibi gitmeyebilir diyorum . Senin oglus durmuyormu nie pesindesin kahvecim . Defmede seyi bilmiyo baskasimdan bisey alinmaz vs gibi gecen biri bazlama vermis alt tarafi bi bazlama caniiim nolcakki diyo baskasindan tanimadigimizdan yiyecek icecek alinmaz dedimde
Ama tam gününü bulmuş o daYa vallahi dedigine harfiyen katikiyorum ekstra bide kufuuuurrr edilecek asamadayiz. Valla benimde pek cesaretim yok ama bayram arefesi bizim bauramlar hala bayram gibi geciyor mecbur hissettim gunumuz gecmesin dide aldim bakalim insallah sifa olur. Okul isini.cozmeleri lazim artik cok uzucu olur bu senede okul olmazsa . Bende veli olicam yaa nirvama olduda bi veli olamadimi desinler arkamdann hayret bisiii . Antikor antikorda korolasi durmadan boyut atliyo .
Tesekkur ederim canim iyilesti gibi ama bellide omuyo huyuda cok degisti yaslandim resmen yaslandim 30 lldim kahvecimdooon gunumde bebem hastalandi hediye olarak
Havuz riskli ya, ben oğlanı 2 yaşına kadar sokmadım belki, sonra da kendi girmedi zatenkahvetelvesi tatilden sonra hasta mı oldunuz yaa geçmiş olsun bizimde bayram sonrası tatil planımız var 3 günlük havuz deniz falan şuan hastayız zaten tatil sonrası tekrarlarsa diye korkuyorum
TisikkirlerAma tam gününü bulmuş o da
Doğum günün kutlu olsun, geçmiş ama
Veli olmak hakkımız söke söke alırız
İnşallah okullara dokunmazlar gerçekten, çok yazık oluyor küçüğünden büyüğüne hepsine.
Bama dogru delir cocuklar etkilenmesinAyyy Allah korusun
Perişan olmuşlardır, neyse ki daha kötü sonuclanmamış ama yazık minicik beden ne acılar çekmiş...
Benim oğlan kalabalığa giremediği için yapışıyor bana, kızın peşine çok takılmıyorum o yüzden, başkasıyla iletişim kuruyorsa 3 adım geriden bakıyorum.
Çok tehlikeli aslında, yine de kendi başına bir şeyler başarınca çok mutlu oluyorum.
Şu kadarcık mesajı yazarken 4 kere mi 5 kere mi ne gelip uzun uzun bi şeyler anlattı ne tarafa delireyim ben
Anan çöpleri karıştıracak hali yok ya kızCopude beni geriyor annem gelimce banyo ciounde gorur diye stres oluyorum bebek bezinin icine atiyorum kabini filan rezillik yaa
Cok gecmis olsun dunusum , bubara salgin var heralde biyoe buyuk kucuk heo hastalik ya gunes falanmi geciyorki biz farkedemiyormuyuz . Benimki mesela aksama kdar balkonda ikindi saatimde acaip sicak oluyor yinede iceri sokamiyorum ,ins devam etmez atesiAteşlendi gece dünüş yaa . Üşüttü mü enfeksiyon mu ne oldu bi fikrim yok . Gece calpol verdik biraz sonra emzireyim uyusun dedim memeyi apzına alınca içi bulandı kustu . Yıkadık falan öyle sabahı ettik ilaçsız kusunca vermedik bi daha. Sabah kahvaltıdan sonra verdim işte . Uyuyor şimdi uyanınca bakıcam duruma göre .
Karistirmazda ekini yikayip havlu kagidi atarken gorur diye tedirgin oluyorumAnan çöpleri karıştıracak hali yok ya kız
Sen naptin gittinmi kaynisingileAnan çöpleri karıştıracak hali yok ya kız
Ah dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezCok gecmis olsun dunusum , bubara salgin var heralde biyoe buyuk kucuk heo hastalik ya gunes falanmi geciyorki biz farkedemiyormuyuz . Benimki mesela aksama kdar balkonda ikindi saatimde acaip sicak oluyor yinede iceri sokamiyorum ,ins devam etmez atesi
Ah canim yaa gecmis olsun hic bir muayene etmeden neye gore antibiyotikk vermiski ilginc yani . Allahbyardimcin olsun canim hastalik cok yipratici gercekten daha benimkinin huyu husu yemesi duzelmediAh dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezTutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .
Çok geçmiş olsun canım, ateşin sebebini öğrenmeden neden hemen antibiyotik başlar ki? İbsan dediğin gibi bir boğazına kulağına bakar. İnşallah toplar hemen kuzum ya kıyamamAh dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezTutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .
Dün akşam uyutmak için emzirirken kustu dünüş . İlaçta gitti işte . Gece yine ateşlendi . Uyandırıp dolven verdim . Sonra sabaha kadar mız mız hep ağladı emmek için. Daha yeni uyanıyoruz kahvaltı yapsın da vericem ilaç. Geçsin bi an önce neyse bu yaMdmray nasil oldu selin
Yok cnm ben annemdeyim Tekirdağ da çocuk hasta kusma öksürük ateş geçti çok şükür ama kusması beni mafoldumSen naptin gittinmi kaynisingile
Tabağı görünce ağlamaya başlıyor şurup şişesini görünce ağlamaya başlıyor aç karnına antibiyotik verdimDün akşam uyutmak için emzirirken kustu dünüş . İlaçta gitti işte . Gece yine ateşlendi . Uyandırıp dolven verdim . Sonra sabaha kadar mız mız hep ağladı emmek için. Daha yeni uyanıyoruz kahvaltı yapsın da vericem ilaç. Geçsin bi an önce neyse bu ya
Ağlayalım ya anlat ağlarım tabii bi sana bi banaBama dogru delir cocuklar etkilenmesin. Srnin oglusun buyudugumdr cok guzel yerlere gelecek kahvecim disariya sessiz icine kapanik cocuklarda hep aynisini gozlemliyorum insallah sizinde oyle olur . Inan her cocukda problemler var bizdekileri anlatsam oturup benle aglarmisin .
AYnı durumdayız kusması beni bitirdi ateş 2 gün sürdü bizimAh dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezTutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .
Canim senn ona 4saatte bir dolven calpol ver istersn ,mesela azcik iyi oluyo ilaci aksarimca yine artiyor hastalik malesef ben hep bu hataya duauyorda bu defa dusmedimDün akşam uyutmak için emzirirken kustu dünüş . İlaçta gitti işte . Gece yine ateşlendi . Uyandırıp dolven verdim . Sonra sabaha kadar mız mız hep ağladı emmek için. Daha yeni uyanıyoruz kahvaltı yapsın da vericem ilaç. Geçsin bi an önce neyse bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?