2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy Allah korusun
Perişan olmuşlardır, neyse ki daha kötü sonuclanmamış ama yazık minicik beden ne acılar çekmiş...
Benim oğlan kalabalığa giremediği için yapışıyor bana, kızın peşine çok takılmıyorum o yüzden, başkasıyla iletişim kuruyorsa 3 adım geriden bakıyorum.
Çok tehlikeli aslında, yine de kendi başına bir şeyler başarınca çok mutlu oluyorum.

Şu kadarcık mesajı yazarken 4 kere mi 5 kere mi ne gelip uzun uzun bi şeyler anlattı ne tarafa delireyim ben

Ama tam gününü bulmuş o da
Doğum günün kutlu olsun, geçmiş ama
Veli olmak hakkımız söke söke alırız
İnşallah okullara dokunmazlar gerçekten, çok yazık oluyor küçüğünden büyüğüne hepsine.

kahvetelvesi tatilden sonra hasta mı oldunuz yaa geçmiş olsun bizimde bayram sonrası tatil planımız var 3 günlük havuz deniz falan şuan hastayız zaten tatil sonrası tekrarlarsa diye korkuyorum
Havuz riskli ya, ben oğlanı 2 yaşına kadar sokmadım belki, sonra da kendi girmedi zaten
Güvenmiyorsan aman girmeyin.
Biz kızla çok az durduk, son gece kusmaya başladı.
Sonra sırayla hepimiz.
Enfeksiyondan başka ihtimal gelmiyor aklıma.

Tisikkirler . Off evet yaa canli ders velisi olmak istemiyorum bellimi olur sinif annesi olurum belkim. Amiin imsallah saka bir yana durum.cok ciddi

Bama dogru delir cocuklar etkilenmesin . Srnin oglusun buyudugumdr cok guzel yerlere gelecek kahvecim disariya sessiz icine kapanik cocuklarda hep aynisini gozlemliyorum insallah sizinde oyle olur . Inan her cocukda problemler var bizdekileri anlatsam oturup benle aglarmisin .

Cok gecmis olsun dunusum , bubara salgin var heralde biyoe buyuk kucuk heo hastalik ya gunes falanmi geciyorki biz farkedemiyormuyuz . Benimki mesela aksama kdar balkonda ikindi saatimde acaip sicak oluyor yinede iceri sokamiyorum ,ins devam etmez atesi

Ah dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bez Tutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .

Ah canim yaa gecmis olsun hic bir muayene etmeden neye gore antibiyotikk vermiski ilginc yani . Allahbyardimcin olsun canim hastalik cok yipratici gercekten daha benimkinin huyu husu yemesi duzelmedi

Çok geçmiş olsun canım, ateşin sebebini öğrenmeden neden hemen antibiyotik başlar ki? İbsan dediğin gibi bir boğazına kulağına bakar. İnşallah toplar hemen kuzum ya kıyamam

Dün akşam uyutmak için emzirirken kustu dünüş . İlaçta gitti işte . Gece yine ateşlendi . Uyandırıp dolven verdim . Sonra sabaha kadar mız mız hep ağladı emmek için. Daha yeni uyanıyoruz kahvaltı yapsın da vericem ilaç. Geçsin bi an önce neyse bu ya

Tabağı görünce ağlamaya başlıyor şurup şişesini görünce ağlamaya başlıyor aç karnına antibiyotik verdim

Ağlayalım ya anlat ağlarım tabii bi sana bi bana
Hatta hep birlikte ağlayalım, arada ağlamadan kendime gelemiyorum zaten

Sabah gözümü patates soyarken açtım, dürüm yapacakmış azcık hamurla lavaş yaptım, içine malzeme hazırladım, sucuğuydu ayranıydı, hepsine karışıyor bu arada o öyle değil bu böyle diye.
Ve pasta yapamayacağımıza ikna etmeye çalışırken saat 9.40 falandı
Malzemeleri hazırladı kendince, yapmıcam diyorum tamam bi de kakaoooo diyo
Hazırladıklarımın hiçbirini yemediğini de ekleyeyim.

AYnı durumdayız kusması beni bitirdi ateş 2 gün sürdü bizim

Canim senn ona 4saatte bir dolven calpol ver istersn ,mesela azcik iyi oluyo ilaci aksarimca yine artiyor hastalik malesef ben hep bu hataya duauyorda bu defa dusmedim 1gece 1 gunduzle atesi bitirdik sukur. Insallab bugun kusmasi olmaz canim Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…