- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bizeKızlar hepinize geçmiş olaun. Umarım toparlar kuzucuklar en kısa zamanda.
Ben de memeyi kesemedim maalesef. 1 gün vermedim sadece 2. Gün çok huysuzlandı ve ağlayınca artık dayanamadım verdim. Birde lahana yoktu soğuk sıcak kompress yaptım duş falan ama yinede göğüaüm çok fena acıdı. Artık emsin de toparlasın biraz dedim dayanamadım ağrısına. Öyle bir sertliği hemen inmedi.
Şimdi azalttım ama günde 2 kere gece de 1 e düşürdüm. Artık 2-3 ay böyle devqm edip keserim nasipse.
Cok gecmis olsun dunusum , bubara salgin var heralde biyoe buyuk kucuk heo hastalik ya gunes falanmi geciyorki biz farkedemiyormuyuz . Benimki mesela aksama kdar balkonda ikindi saatimde acaip sicak oluyor yinede iceri sokamiyorum ,ins devam etmez atesi
Devlet hastanesinde boğazına bakar mısınız demen gerekiyor bakmaları için.
Bizim buradaki böyle.
Acilde ilgililer, poliklinikte yerlerinden kalkmıyorlar nedense.
Allah yardımcın olsun canım.
Cok sağolun kızlar . Ateş düşürücüler tatlı ya onları içiyor severek ama antibiyotik acı geliyor kokusundan daha tiksiniyor . Bende hiç vermek istemiyorum ama eşim cok evham yapıyor . Denizden mikrop kaptı bence. İdrar yolu enf falan da olabilir diye düşünerek verdim . Adadayız ya biz evimize gitmek ölüm Selin daha çok harap olacak yollarda . Eşimin işleri aşırı yoğun bırakıp gelir tabiki kızı için ama telefonları susmaz insanlar başka birilerini bulur biz koca kış bu yoğun tempoyu bekliyoruz ki para kazanalım . Öff yani öyle bi zaman denk geldi ki hastalığı bi de bayram .. yarın da geçmezse götürürüz diyorum bende . El ayak , 6. Hastalık falansa yarın son ateşli günü olması lazım.Bol bol ılık suyla banyo yaptır canım bu sıcakta iyi gelir.El ayak yüz ya da 5. hastalıksa antibiyotik işe yaramaz ki.Boşu boşuna verirsin çocuğa.İlacı kusuyorsa fitil ver ateşi düşürmek için.En azından içinde durur.Yalnızken çok zor gerçekten.Ben kzı sabaha kadar ayağımda tutardım hafiif geriye doğru kaykılır öyle uyurdum.Ateşi kontrol etmek için uyur kalırsam diye.
Evet kesinlikle çocuklar hasta olmasınnnn ...Cok sağolun kızlar . Ateş düşürücüler tatlı ya onları içiyor severek ama antibiyotik acı geliyor kokusundan daha tiksiniyor . Bende hiç vermek istemiyorum ama eşim cok evham yapıyor . Denizden mikrop kaptı bence. İdrar yolu enf falan da olabilir diye düşünerek verdim . Adadayız ya biz evimize gitmek ölüm Selin daha çok harap olacak yollarda . Eşimin işleri aşırı yoğun bırakıp gelir tabiki kızı için ama telefonları susmaz insanlar başka birilerini bulur biz koca kış bu yoğun tempoyu bekliyoruz ki para kazanalım . Öff yani öyle bi zaman denk geldi ki hastalığı bi de bayram .. yarın da geçmezse götürürüz diyorum bende . El ayak , 6. Hastalık falansa yarın son ateşli günü olması lazım.çocuklar hasta olmasın yaaa ….
Balgamlı öksürüğü varDolu muydu boğazı?
Boğaz doluyken kustuklarında cok seviniyorum ben, başka türlü temizlenmez öyle.
Bizim ateş 2 gün sürdü kusması bitmedi yavrum harap oldu hastanedeyiz serum veriliyor doktor niye bekledin kurumuş yavrucak dedi damar yolu açılırken çok ağladı perişan olduk bende de mide bulantısı ishal başladı yavrum için iyi olmaya çalışıyorum rabbim şifa versin hepimizeCok sağolun kızlar . Ateş düşürücüler tatlı ya onları içiyor severek ama antibiyotik acı geliyor kokusundan daha tiksiniyor . Bende hiç vermek istemiyorum ama eşim cok evham yapıyor . Denizden mikrop kaptı bence. İdrar yolu enf falan da olabilir diye düşünerek verdim . Adadayız ya biz evimize gitmek ölüm Selin daha çok harap olacak yollarda . Eşimin işleri aşırı yoğun bırakıp gelir tabiki kızı için ama telefonları susmaz insanlar başka birilerini bulur biz koca kış bu yoğun tempoyu bekliyoruz ki para kazanalım . Öff yani öyle bi zaman denk geldi ki hastalığı bi de bayram .. yarın da geçmezse götürürüz diyorum bende . El ayak , 6. Hastalık falansa yarın son ateşli günü olması lazım.çocuklar hasta olmasın yaaa ….
Çok geçmiş olsun tekrar . Neyseki ateşi bitmiş yavrucağızın. Bizim ateş devam bugün 3 gün . Hafif öksürük ve burun akıntısı tıkanıklığı başladı .Bizim ateş 2 gün sürdü kusması bitmedi yavrum harap oldu hastanedeyiz serum veriliyor doktor niye bekledin kurumuş yavrucak dedi damar yolu açılırken çok ağladı perişan olduk bende de mide bulantısı ishal başladı yavrum için iyi olmaya çalışıyorum rabbim şifa versin hepimizeÇocuğu öyle tutma merkeze iyi bi hastaneye gidin bence çok geçmiş olsun
Kusma bitti mi sizin kusma biz maf etti yavrum sarardı solduÇok geçmiş olsun tekrar . Neyseki ateşi bitmiş yavrucağızın. Bizim ateş devam bugün 3 gün . Hafif öksürük ve burun akıntısı tıkanıklığı başladı .
Canım bizde kusma ilaç kaynaklı ilaç midesini bulandırıyor memeye gelince içi kalktı ondan kustu bi daha olmadıKusma bitti mi sizin kusma biz maf etti yavrum sarardı soldu
Aaa cok gecmis olsun canim ins bugun biraz daha iyi olurBizim ateş 2 gün sürdü kusması bitmedi yavrum harap oldu hastanedeyiz serum veriliyor doktor niye bekledin kurumuş yavrucak dedi damar yolu açılırken çok ağladı perişan olduk bende de mide bulantısı ishal başladı yavrum için iyi olmaya çalışıyorum rabbim şifa versin hepimizeÇocuğu öyle tutma merkeze iyi bi hastaneye gidin bence çok geçmiş olsun
İyi bayramlar dünüşüm bize pek iyi gelmese deHerkese hayirli bayramlar kizlar
Canım ben kademeli azalttım her istediğinde vermedim. 1 hafta babası salladı hep uyandığında kucağında gezdirdi. Şimdi sadece gece 3-4te falan emziriyorum uyuyor. 7 de de tamamen kalkıyor işte. O zamanda biraz kendine gelmesi için emziriyorum.Gece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bize
Serumdan sonra iyileşti çok şükür CANIM sağolasınAaa cok gecmis olsun canim ins bugun biraz daha iyi olur
Aslında ben de köyde rahat etmiştim ama az kalmıştık ondanInan burasi daha rahat cocugu tutan var yuruten goz kulak olan var tabi kendi evim gibi degil ama yinede iyi yani canim . Benimki oncedenn pisardi kizinca simdi iste oda cemkiriyor karsi cikiyor, aynen seslenmedim hatta ben otutturdum arabayabinsem falan ayaklari yapiyodu gel oturda burda ye dedim
Sona dogru tadinin kactigi dogrudurAslında ben de köyde rahat etmiştim ama az kalmıştık ondan
Anladim canim super ins kesene kdar dahada uzmez seni boyle giderCanım ben kademeli azalttım her istediğinde vermedim. 1 hafta babası salladı hep uyandığında kucağında gezdirdi. Şimdi sadece gece 3-4te falan emziriyorum uyuyor. 7 de de tamamen kalkıyor işte. O zamanda biraz kendine gelmesi için emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?