Sağol dünüşüm . Bugün ikinci gün bizim de inşallah geçer . Düzen müzen kalmadı kusacak diye emzirmeye uyutmaya korkuyorumCanim senn ona 4saatte bir dolven calpol ver istersn ,mesela azcik iyi oluyo ilaci aksarimca yine artiyor hastalik malesef ben hep bu hataya duauyorda bu defa dusmedim1gece 1 gunduzle atesi bitirdik sukur. Insallab bugun kusmasi olmaz canim Allah yardimcin olsun
Offf guldum ama cok zorlayici bak gercekten dovmeyi dusun sen bi bu oglaniAğlayalım ya anlat ağlarım tabii bi sana bi bana
Hatta hep birlikte ağlayalım, arada ağlamadan kendime gelemiyorum zaten
Sabah gözümü patates soyarken açtım, dürüm yapacakmış azcık hamurla lavaş yaptım, içine malzeme hazırladım, sucuğuydu ayranıydı, hepsine karışıyor bu arada o öyle değil bu böyle diye.
Ve pasta yapamayacağımıza ikna etmeye çalışırken saat 9.40 falandı
Malzemeleri hazırladı kendince, yapmıcam diyorum tamam bi de kakaoooo diyo
Hazırladıklarımın hiçbirini yemediğini de ekleyeyim.
Tahmin ediyorum canim valla kusmalari berbat eksi eksimi kusuyor pekiSağol dünüşüm . Bugün ikinci gün bizim de inşallah geçer . Düzen müzen kalmadı kusacak diye emzirmeye uyutmaya korkuyorum
Iyi yapmissin canim.orda diger cocuklarla belki dahada zorlanirdinYok cnm ben annemdeyim Tekirdağ da çocuk hasta kusma öksürük ateş geçti çok şükür ama kusması beni mafoldum
Kusarak balgam çıkarır mı yaa balgam çıkıyor sankiTahmin ediyorum canim valla kusmalari berbat eksi eksimi kusuyor peki
Bu arada defnede beni en cok uzen sey kendine guveni yok , ornel vereyim cizgi calismasi yapacak ben onu yapamam elleri titrer beti benzi solar yapamam kendime guvenmiyorum kotu olur ellerim titrer kayar vs vs kizim kotude olsa yap diyorum mesela yok yapamam kizarmisin dio kizmam yap bemd eilk basta cok kotu yapiyordum yapa yapa ogrendim her cocuk ilk basta cok kktu cizer yazamaz ama ogrenir diyorum cinnet gecirtene kadar yapamam die agliyor ,erkek cocuklarini hoc sevmiyor sadece 2 3 arakdasimin cocuklari ile anlasiyor erkek olarak , bisey anlatirken benden izin alirken tisortunu parmagina doluyor cekiniyor yani utangac utangac, arkadaslik iliskileri desen evde oyunlari kendi yinetmeye alistigi icin diger cocuklar kabul etmeyince kuser aglar vs. Yani kisacasi her cocukta var problemler kahvecim imsallah okulla asarlar.Ağlayalım ya anlat ağlarım tabii bi sana bi bana
Hatta hep birlikte ağlayalım, arada ağlamadan kendime gelemiyorum zaten
Sabah gözümü patates soyarken açtım, dürüm yapacakmış azcık hamurla lavaş yaptım, içine malzeme hazırladım, sucuğuydu ayranıydı, hepsine karışıyor bu arada o öyle değil bu böyle diye.
Ve pasta yapamayacağımıza ikna etmeye çalışırken saat 9.40 falandı
Malzemeleri hazırladı kendince, yapmıcam diyorum tamam bi de kakaoooo diyo
Hazırladıklarımın hiçbirini yemediğini de ekleyeyim.
Cikarir canim tabi genzinden aktiysaKusarak balgam çıkarır mı yaa balgam çıkıyor sanki
Devlet hastanesinde boğazına bakar mısınız demen gerekiyor bakmaları için.Ah dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezTutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .
Böyle söylesem hayır uymucam deyip döner arkasını giderOfff guldum ama cok zorlayici bak gercekten dovmeyi dusun sen bi bu oglani. Saka bir yana cok zor yaa buyudukcede zormus bence biz bide simdi koydeyiz beni kullaaya calisiyo yuz bulmaya calisiyo. Senin annen benim bana uyacaksin dedim kimseye guvenerek simarma dedim duyura duyura tabi . Az once bebek arabasinda kahvalti yapiyordu . Hic kizmiyomusun kahvecim ,ben sabredemiyorum yaa hen sesim yulseliyo kuru sıki tabanca gibiyim bang bang havaya 3 5 el
Dolu muydu boğazı?Kusarak balgam çıkarır mı yaa balgam çıkıyor sanki
Çok geçmiş olsun canım ya.Yazın daha çok hastalıklar artıyor bence.Benim büyük de hep yazın hastalanırdı.Ateşlendi gece dünüş yaa . Üşüttü mü enfeksiyon mu ne oldu bi fikrim yok . Gece calpol verdik biraz sonra emzireyim uyusun dedim memeyi apzına alınca içi bulandı kustu . Yıkadık falan öyle sabahı ettik ilaçsız kusunca vermedik bi daha. Sabah kahvaltıdan sonra verdim işte . Uyuyor şimdi uyanınca bakıcam duruma göre .
İnşallah canım.Bu arada defnede beni en cok uzen sey kendine guveni yok , ornel vereyim cizgi calismasi yapacak ben onu yapamam elleri titrer beti benzi solar yapamam kendime guvenmiyorum kotu olur ellerim titrer kayar vs vs kizim kotude olsa yap diyorum mesela yok yapamam kizarmisin dio kizmam yap bemd eilk basta cok kotu yapiyordum yapa yapa ogrendim her cocuk ilk basta cok kktu cizer yazamaz ama ogrenir diyorum cinnet gecirtene kadar yapamam die agliyor ,erkek cocuklarini hoc sevmiyor sadece 2 3 arakdasimin cocuklari ile anlasiyor erkek olarak , bisey anlatirken benden izin alirken tisortunu parmagina doluyor cekiniyor yani utangac utangac, arkadaslik iliskileri desen evde oyunlari kendi yinetmeye alistigi icin diger cocuklar kabul etmeyince kuser aglar vs. Yani kisacasi her cocukta var problemler kahvecim imsallah okulla asarlar.
Bol bol ılık suyla banyo yaptır canım bu sıcakta iyi gelir.El ayak yüz ya da 5. hastalıksa antibiyotik işe yaramaz ki.Boşu boşuna verirsin çocuğa.İlacı kusuyorsa fitil ver ateşi düşürmek için.En azından içinde durur.Yalnızken çok zor gerçekten.Ben kzı sabaha kadar ayağımda tutardım hafiif geriye doğru kaykılır öyle uyurdum.Ateşi kontrol etmek için uyur kalırsam diye.Ah dünüşüm kolluyorum şapkasız çıkarmıyorum denize gidersek ıslatıyorum arada şapkasını falan. Sağlık ocağına götürdük orda da başka doktor barmış normalde Mehmet hoca oluyor çocuk doktoru o izinliymiş. Neyse ne kulağına baktı ne boğazına ateşine baktı 39 önce ateşini düşürelim dedi getirdiler ıslak bezTutmuyor tabi Selin sonra şurup içirdik . Yazdı antibiyotik calpol dolven dönüşümlü kullan dedi gönderdi . Devletin sağlık sistemi muazzammmm. Bi boğazına bakaydı iyidi. Verdik bi şekilde antibiyotiği akşam 8 gibi ama 9 buçukta kustu emerken … emerken midesi bulanıyor nedense ilacı içince kusmadı aslında . Ama yine de emmek için ağlıyor dünüş. Offf cok zormuş bi de yalnızım .
Canım 2.dozu oldun mu keşke olmasaydın. 2.doz herkeste yan etki yapmış en azından bu süreçte değilde sonradan olaaydın. Olan arkadaşlarım hep ağır hasta oldular aşıdan sonra.Kizlar bu haftam cok zor gecti . Canimdan bezdim is guc bitmiyo bir yandan bir yandan hastalandi burnumuzDan getirdi dun tam 5 kere dolu dolu kustu midesinimi usuttu napti anlamadim atesi falan kalmadi 2gundur ama acaip bi huysuzluk uykuya direnme mutsuzluk var resmen cocukta yeme icme desen sifir zar zor yedirdigim ne varsada dun hepsini kustu her yer kusmuk mutfak halisi pert oturma odasi halisi pert koltuklar pert balkon pert allahtan kilimini kaldirmistim dayansa geldi kolay temizledim orayi . Bir suru utu var yarin koye gidicez kiyafet hazirlicam kurbani stres ettim ilk defa kesicez ustesinden nasil gelcez bilmiyorum yarin bide asi olcam 2.dozu . Cocuk ne gece ne gunduz uyumuyo bende sabir sifir defne desen 5yas berbatmis bi havalarda mini ergem gibi haler asla uyumlu bir cocul degil bisey desek 5yasimdayim ben diyip cikiyo kenara yemek seciyo yemek istemiyo sen yedir diyo sabah ekmek arasi yaptim onu bile ben isittirdim inanirmisiniz. Bi kendim bi defne bi cinara yedirmeye caliaiyorum bir yandan dur elleme sicak pis yagli dur birak agzini acsana kizim ye kizim ye kizim nie kalktin otur ye vs vs en sonunda carliyorum bu kdarmi zormus 2 cocuklu hayat diyorum ...
Canim dun aksam oldum asiyi biz sinovac tercih ettik hafif asi oldigu icin yanetkiside olmadi hic masallaj diyim kolumuz bile agrimadi 2 dozdadaCanım 2.dozu oldun mu keşke olmasaydın. 2.doz herkeste yan etki yapmış en azından bu süreçte değilde sonradan olaaydın. Olan arkadaşlarım hep ağır hasta oldular aşıdan sonra.
Inan burasi daha rahat cocugu tutan var yuruten goz kulak olan var tabi kendi evim gibi degil ama yinede iyi yani canim . Benimki oncedenn pisardi kizinca simdi iste oda cemkiriyor karsi cikiyor, aynen seslenmedim hatta ben otutturdum arabayaBöyle söylesem hayır uymucam deyip döner arkasını gider
Ben başka yerde hiç rahat edemiyorum, köyde rahat mısın sen?
Başka yerde beni hiç duymuyor görmüyor.
Kızmaz mıyım, önceleri dikkat ederdim ama şimdi yer gök inliyor.
Kızdıkça daha kötü oluyor, inatlaşıyor, olan bana oluyor yine.
Pink yesin de isterse amuda kalksın yesin boşver, biraz da o sürsün bebek arabasının sefasını
Aynen oyle canim donemsel birseye takiyolar kafayi bakalim guzrl olur ins cizgi calismalari kaldi hep zaten kavga etmektense vermiyorum napayim artikİnşallah canım.
Özgüvensiz davrandığı konuların zamanı değildir belki onun için daha, çizgi çalışmasını salla okula, okulda yapsın o kadar geriliyorsa şimdi.
Bizimki de boyama yapmıyordu dışına taşırıyor diye, aylarca buna ağlamıştı.
Zamanla aşacaklar herhalde.
Oyun oynamayı da öğrenirler umarım okulda, bizde de sıkıntı yine o.
Seneye bambaşka dertlerimiz olacak, her şey geçiyor aslında
Canim yalann yok kesmedkgine sevindimKızlar hepinize geçmiş olaun. Umarım toparlar kuzucuklar en kısa zamanda.
Ben de memeyi kesemedim maalesef. 1 gün vermedim sadece 2. Gün çok huysuzlandı ve ağlayınca artık dayanamadım verdim. Birde lahana yoktu soğuk sıcak kompress yaptım duş falan ama yinede göğüaüm çok fena acıdı. Artık emsin de toparlasın biraz dedim dayanamadım ağrısına. Öyle bir sertliği hemen inmedi.
Şimdi azalttım ama günde 2 kere gece de 1 e düşürdüm. Artık 2-3 ay böyle devqm edip keserim nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?