2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol dünüşüm . Bugün ikinci gün bizim de inşallah geçer . Düzen müzen kalmadı kusacak diye emzirmeye uyutmaya korkuyorum

Offf guldum ama cok zorlayici bak gercekten dovmeyi dusun sen bi bu oglani . Saka bir yana cok zor yaa buyudukcede zormus bence biz bide simdi koydeyiz beni kullaaya calisiyo yuz bulmaya calisiyo. Senin annen benim bana uyacaksin dedim kimseye guvenerek simarma dedim duyura duyura tabi . Az once bebek arabasinda kahvalti yapiyordu . Hic kizmiyomusun kahvecim ,ben sabredemiyorum yaa hen sesim yulseliyo kuru sıki tabanca gibiyim bang bang havaya 3 5 el

Bu arada defnede beni en cok uzen sey kendine guveni yok , ornel vereyim cizgi calismasi yapacak ben onu yapamam elleri titrer beti benzi solar yapamam kendime guvenmiyorum kotu olur ellerim titrer kayar vs vs kizim kotude olsa yap diyorum mesela yok yapamam kizarmisin dio kizmam yap bemd eilk basta cok kotu yapiyordum yapa yapa ogrendim her cocuk ilk basta cok kktu cizer yazamaz ama ogrenir diyorum cinnet gecirtene kadar yapamam die agliyor ,erkek cocuklarini hoc sevmiyor sadece 2 3 arakdasimin cocuklari ile anlasiyor erkek olarak , bisey anlatirken benden izin alirken tisortunu parmagina doluyor cekiniyor yani utangac utangac, arkadaslik iliskileri desen evde oyunlari kendi yinetmeye alistigi icin diger cocuklar kabul etmeyince kuser aglar vs. Yani kisacasi her cocukta var problemler kahvecim imsallah okulla asarlar.

Devlet hastanesinde boğazına bakar mısınız demen gerekiyor bakmaları için.
Bizim buradaki böyle.
Acilde ilgililer, poliklinikte yerlerinden kalkmıyorlar nedense.
Allah yardımcın olsun canım.

Böyle söylesem hayır uymucam deyip döner arkasını gider
Ben başka yerde hiç rahat edemiyorum, köyde rahat mısın sen?
Başka yerde beni hiç duymuyor görmüyor.
Kızmaz mıyım, önceleri dikkat ederdim ama şimdi yer gök inliyor.
Kızdıkça daha kötü oluyor, inatlaşıyor, olan bana oluyor yine.
Pink yesin de isterse amuda kalksın yesin boşver, biraz da o sürsün bebek arabasının sefasını

Çok geçmiş olsun canım ya.Yazın daha çok hastalıklar artıyor bence.Benim büyük de hep yazın hastalanırdı.

İnşallah canım.
Özgüvensiz davrandığı konuların zamanı değildir belki onun için daha, çizgi çalışmasını salla okula, okulda yapsın o kadar geriliyorsa şimdi.
Bizimki de boyama yapmıyordu dışına taşırıyor diye, aylarca buna ağlamıştı.
Zamanla aşacaklar herhalde.
Oyun oynamayı da öğrenirler umarım okulda, bizde de sıkıntı yine o.
Seneye bambaşka dertlerimiz olacak, her şey geçiyor aslında

Bol bol ılık suyla banyo yaptır canım bu sıcakta iyi gelir.El ayak yüz ya da 5. hastalıksa antibiyotik işe yaramaz ki.Boşu boşuna verirsin çocuğa.İlacı kusuyorsa fitil ver ateşi düşürmek için.En azından içinde durur.Yalnızken çok zor gerçekten.Ben kzı sabaha kadar ayağımda tutardım hafiif geriye doğru kaykılır öyle uyurdum.Ateşi kontrol etmek için uyur kalırsam diye.

Canım 2.dozu oldun mu keşke olmasaydın. 2.doz herkeste yan etki yapmış en azından bu süreçte değilde sonradan olaaydın. Olan arkadaşlarım hep ağır hasta oldular aşıdan sonra.

Kızlar hepinize geçmiş olaun. Umarım toparlar kuzucuklar en kısa zamanda.
Ben de memeyi kesemedim maalesef. 1 gün vermedim sadece 2. Gün çok huysuzlandı ve ağlayınca artık dayanamadım verdim. Birde lahana yoktu soğuk sıcak kompress yaptım duş falan ama yinede göğüaüm çok fena acıdı. Artık emsin de toparlasın biraz dedim dayanamadım ağrısına. Öyle bir sertliği hemen inmedi.
Şimdi azalttım ama günde 2 kere gece de 1 e düşürdüm. Artık 2-3 ay böyle devqm edip keserim nasipse.

Canım 2.dozu oldun mu keşke olmasaydın. 2.doz herkeste yan etki yapmış en azından bu süreçte değilde sonradan olaaydın. Olan arkadaşlarım hep ağır hasta oldular aşıdan sonra.
Canim dun aksam oldum asiyi biz sinovac tercih ettik hafif asi oldigu icin yanetkiside olmadi hic masallaj diyim kolumuz bile agrimadi 2 dozdada

Inan burasi daha rahat cocugu tutan var yuruten goz kulak olan var tabi kendi evim gibi degil ama yinede iyi yani canim . Benimki oncedenn pisardi kizinca simdi iste oda cemkiriyor karsi cikiyor, aynen seslenmedim hatta ben otutturdum arabaya binsem falan ayaklari yapiyodu gel oturda burda ye dedim

Aynen oyle canim donemsel birseye takiyolar kafayi bakalim guzrl olur ins cizgi calismalari kaldi hep zaten kavga etmektense vermiyorum napayim artik

Canim yalann yok kesmedkgine sevindim yasasin pire ferhat memecigine kavustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…