Ah dünüşüm herkes hasta büyük küçük. Karamürver özünü duymuştum ama kullanmadım . Ara ara bende içiyorum içiriyorum keçiboynuzu özü karadut özü bunlar olabilir. Okula başlayacaksa minik görümce doktor tavsiyesi ile bişeyler alman daha iyi olur kuzum hani takviye gıda tarzında olan ilaçlardanKizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsaiyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
Dün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.Canim bir turlu yazamadim sana cok gecmis olsun bugun nasildi ferhat pasa
Hangi aşı lostin ilk doz muydu ? Genelde ilk dozlar dokunmaz ama bağışıklığının düşük anına denk geldi demek. Benimde bademcik yanmasıngeçti şimdi de burnum akıyor nezle gibiyim ay herkes dökülüyorDün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.
Bu seferde ben çok kötüyüm dün akşam cocid testi yaptırdım nefatif çıktı. Salı da aşı olmuştum heralde o mahfetti beni. Öksürük grip perişan haldeyim.
Kusmak en iyi boğaz temizleme yöntemi bence, kötü değil.Bie iyi gelmedi ya daha çok balgamlı öksürmeye başladı anlamadım :/ doktora götürdüm prospan verin bitkisel ilaç başka ilaç kullanmayın dedi. Bende ilaç kullanmadım vu zamana kadar hiç ama çocuk gece uyuyamadı yutkunamıyor, öksürüyor kaç kere kucağıma aldım gece bilmiyorum. Çok öksürürse de kusuyor(( ahh ya napcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.Kizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsaiyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
Canim simdi gordum nasıl oldu selin16 aylık hayatının ilk hastalığına yakalandı bizim küçük hanım sanırım teyzeleriHiç uyanmadı gece 3 buçuk gibi bi kalktım bakayım dedim ateş gibi . 38,5 ateş uyandırıp emzirdim calpol verdim ama kustu duşa soktuk bi kaç kez . Ememiyor da memeye gelince kusuyor hemen . Kafası da kalkmıyor yavrucağızın . Soyduk uyuttuk sabah ola hayrola
Hay Allah ya herhalde başka şeylerde de salgin varHep hastalık haberleri doldu buralar.
Bizim elhamdülillah çocuklar iyi ama eşimle biz çok kötü olduk.
Norovirüs dedikleri mi bilmiyorum, yataktan kalkamıyoruz.
Allah'tan destek var, aile desteği olmayanlar napıyorlar dedim durdum
Eşimin kardeşi oğlanı okula götürüp getiriyor, dün annemlerde kaldı bugün babaanneye gidecek.
Kızı annem sabah alıp akşam bırakıyor.
Tek gücüm tuvalete gidecek kadar, o da mecburen.
Evimizde otururken koronadan başka salgın görmedik de her yere girip çıkınca böyle oluyor işteHay Allah ya herhalde başka şeylerde de salgin var
İyiyiz canım çok şükür ama iyileşmesi 10 gün sürdü resmenCanim simdi gordum nasıl oldu selin
İşte bu tam olarak analık değil mi kahvecimNormalde çocuklar yok diye göbek atarım ama ay bi zor geliyor bi zor geliyor, videolarını izliyorum.
Hiç de sevmem bu duygusallığı.
Öf.
Sen nerelerdesin aijo yaaa diyet nasıl gidiyorCanim simdi gordum nasıl oldu selin
Aynı benNormalde çocuklar yok diye göbek atarım ama ay bi zor geliyor bi zor geliyor, videolarını izliyorum.
Hiç de sevmem bu duygusallığı.
Öf.
Dün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.
Bu seferde ben çok kötüyüm dün akşam cocid testi yaptırdım nefatif çıktı. Salı da aşı olmuştum heralde o mahfetti beni. Öksürük grip perişan haldeyim.
Üstümüze de gelmesinler, dengesiziz işteİşte bu tam olarak analık değil mi kahvecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?