• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsa 😏 iyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
Ah dünüşüm herkes hasta büyük küçük. Karamürver özünü duymuştum ama kullanmadım . Ara ara bende içiyorum içiriyorum keçiboynuzu özü karadut özü bunlar olabilir. Okula başlayacaksa minik görümce doktor tavsiyesi ile bişeyler alman daha iyi olur kuzum hani takviye gıda tarzında olan ilaçlardan

Canim bir turlu yazamadim sana cok gecmis olsun bugun nasildi ferhat pasa
Dün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.
Bu seferde ben çok kötüyüm dün akşam cocid testi yaptırdım nefatif çıktı. Salı da aşı olmuştum heralde o mahfetti beni. Öksürük grip perişan haldeyim.

Dün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.
Bu seferde ben çok kötüyüm dün akşam cocid testi yaptırdım nefatif çıktı. Salı da aşı olmuştum heralde o mahfetti beni. Öksürük grip perişan haldeyim.
Hangi aşı lostin ilk doz muydu ? Genelde ilk dozlar dokunmaz ama bağışıklığının düşük anına denk geldi demek. Benimde bademcik yanmasıngeçti şimdi de burnum akıyor nezle gibiyim ay herkes dökülüyor

Bie iyi gelmedi ya daha çok balgamlı öksürmeye başladı anlamadım :/ doktora götürdüm prospan verin bitkisel ilaç başka ilaç kullanmayın dedi. Bende ilaç kullanmadım vu zamana kadar hiç ama çocuk gece uyuyamadı yutkunamıyor, öksürüyor kaç kere kucağıma aldım gece bilmiyorum. Çok öksürürse de kusuyor :KK43:(( ahh ya napcam bilmiyorum
Kusmak en iyi boğaz temizleme yöntemi bence, kötü değil.
Kustukça iyileşecek, korkma.

Kizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsa 😏 iyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
Geçmiş olsun canım.
Doktor bizim oğlan için adını hatırlamadığım bir ilaç önermişti.
Ağustos gibi başlanıyor, 10 gün kullanıp 20 gün bırakıyorsun, 3 sefer.
Grip aşısının çocuk versiyonu gibi kalmış aklımda.
Kullanan arkadaşlar var.
Ben karar veremedim.
Kız için yazdım bu arada, okula başlayacaklara öneriliyor.

16 aylık hayatının ilk hastalığına yakalandı bizim küçük hanım sanırım teyzeleri 😌🤦🏻‍♀️ Hiç uyanmadı gece 3 buçuk gibi bi kalktım bakayım dedim ateş gibi . 38,5 ateş uyandırıp emzirdim calpol verdim ama kustu 😔 duşa soktuk bi kaç kez . Ememiyor da memeye gelince kusuyor hemen . Kafası da kalkmıyor yavrucağızın . Soyduk uyuttuk sabah ola hayrola 😔
Canim simdi gordum nasıl oldu selin

Hep hastalık haberleri doldu buralar.
Bizim elhamdülillah çocuklar iyi ama eşimle biz çok kötü olduk.
Norovirüs dedikleri mi bilmiyorum, yataktan kalkamıyoruz.
Allah'tan destek var, aile desteği olmayanlar napıyorlar dedim durdum 🙁
Eşimin kardeşi oğlanı okula götürüp getiriyor, dün annemlerde kaldı bugün babaanneye gidecek.
Kızı annem sabah alıp akşam bırakıyor.
Tek gücüm tuvalete gidecek kadar, o da mecburen.

Uzun zamandir girmemisim topige bayram cok yogun gecti bende. Herkeste hastalik var galiba herkese gecmis olsun. Bizde de eşim tatil dönüşü yolda hastalandı. Yolda kaldık 😬 ayvaliktan dönüyorduk. Ayvacik ta ki bir akrabasina ugradik. 39 derece ateşle. Yol da hastaneye gitti ilac yazdırdı ama fayda etmedi. Kaz daglarinda virajlarda adam uyukluyodu ödüm patladi. Durdurup kafasindan aşağı su döktüm falan 😫 sonra ugradigimiz köyden birine rica ettik o belli bir yere getirdi, kayinpederimde otobusle geldi de tekrar hastaneye götürdük. Kovit testi verdi, negatif çıktı. Şimdi dün istanbula döndü. Hala iyi değilmiş kbb ye çıkmış. Boğazına kamerayla bakmış bakteri var demiş

Hep hastalık haberleri doldu buralar.
Bizim elhamdülillah çocuklar iyi ama eşimle biz çok kötü olduk.
Norovirüs dedikleri mi bilmiyorum, yataktan kalkamıyoruz.
Allah'tan destek var, aile desteği olmayanlar napıyorlar dedim durdum 🙁
Eşimin kardeşi oğlanı okula götürüp getiriyor, dün annemlerde kaldı bugün babaanneye gidecek.
Kızı annem sabah alıp akşam bırakıyor.
Tek gücüm tuvalete gidecek kadar, o da mecburen.
Hay Allah ya herhalde başka şeylerde de salgin var 😥

Kimi duysam hasta çocuk,bebek,büyük.Bizde çok şükür yok birşey de ben et benimi aldırdım bayağı büyümüş kanayıp duruyordu en son kokulu akıntı gelince gittim doktora.Daha da çok var 15 gün sonra gel dedi doktor yine.Tam belimde olduğu için hareketim kısıtlandı biraz.Sağolsun annem görümcem yanımdalar fırsat bulunca da o kadar iş var ki evde hala tam yerleşemedik.Ancak günlük işleri hallediyoruz.Tatilde çok yoruldum değişiklik iyiydi ama iki çocukla gitmek zor.Hep bir koşturmaca.

Slm canim ,dan diye girmis olucam kac gundur bakmiyordum sayfaya mustelanin gogus balmi var cok tikaliysa ondan iyi geln yok oglum bronsite cevirmisti o zaman prospan +mustelanin balmini kullandim cok sukur ilerlemeden kesti simdi her kis alirim oksurugu olanlara tavisye ederim biraz pahalida olsa cok minik miktari ise yaradugi icin cok uzun sure dayaniyor

Hepinize gecmis olsun kizlar yeni bakiyorum gecmiside okuyamadim cogumuz hastalanmisiz ins.atlatmissinizdir ,ankara ve cevresinde salginlar cok artmis atesli olanlardada testler dogru sonuc vermedigi icin teshis koyamadiklarini duydum akrabalarimiz rahatsizlanmis 2 aile ayni sekilde hastanedeler😪

Iyi aksamlar kizlar nedir bu yaa herkes hasta cocuklat hasta hep hangi arkadasimla konussam cocugu hasta . Aksama kdar atesi yoktu simdi yine atesi var cinarin 2ta e kolek disi zorluyodu yarilmis inanmicaksiniz ama ishal kivamindada dolu bir kaka yapti bugun (8gun zicmaz simdi😅) . Boyle bir hastalik varmi yaa nedir bu gunluk 2 3 saatlik ates+huysuzluk ve sifir istah cok yoruldum yaa yemek saatinde geriliyorum herseyi reddediyor 😏

Back
X