2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok uzgunum valla. Şu hastalik hem maddi hem manevi cok yoruyor. Yeterki iyileşinde para yine kazanilir. Eşimde hâlâ tam toparlamamiş. O da dün özele gitti. Bademcik bakteri kapmis demis ilaçlarını degistirmis. Eee acildeki de doktor degilmiydi?

İnsanın içine öküz oturuyor dimi o kadar para verince eşimde kışın 850 TL vermişti bi kuru seruma Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım
Oturmaz mı ya, bi de şeer hastanesi mis gibi bakar dedik olana bak
Hâla yatıyoruz canım pek ayaklanamadık ama biraz yemeye başladık yogurt çorba falan.
Teşekkür ettim.

Onunki ne acaba, ateşi düşmüş mü?
Devlette kan tahlili bile yapmadılar eşime, özelde hastaneye yatırmaya çalışıyorlar.
Benim de bu fark midemi bulandırıyor.
Kazıklanmadan adam gibi hizmet alalım ya.

Gözümde büyüyor resmen bi diyorum gideyim bi diyorum ne işim var kafamda deli sorular

Sorma pink bizde bayramda hastalandığımızdan beri çok değiştik iştahsız hep ağlamaklı huysuz bi Bebek oldu 3 günlük tatilimizde hep peşinde koştum durdum

Geçmiş olsun ama prospan ile geçmez gibi geliyor bana biz antibiyotik ile düzeldik çok şükür

Büyük kızım tam anlamıyla yaşadı tatili havuz kaydırak baya baya eğlendi bana hiç derdi olmadı çok şükür eşimde zaten çok rahat bana bi faydası çocuk uyurken odada yanında durdu ufaklığın 2 saatlik öğle uykusunda denize girdim çıktım bi kahve içip kafa dinledim kimseyle takılmadım yalnızlığı severim her zaman için kazasız belasız atlattık çok şükür bizim de bi köye gitme işimiz kaldı bakalım inşallah sorunsuz geçer kv 1 yıldır yok kızını da 1 ayı geçti görmeyeli onlarsız hayat çok güzelmiş ama şimdi yine muhatap olucam çok zor geliyor gerçekten

Ne olacak bu halimiz ya her yer yanıyor her yer mahvoldu ğlkemiz artık son gğnlerimiz sanki
valla biz marmaristeydik 6 gun durduk otelden çıkamadık hatta bi sabah 4.30 da esyaları topladık çıktık baya itele yaklastı yangın korktuk söndürülünce geldik ama çok üzücü ya insanlarin gozleri onunde evleri hayvanları yaniyor ölmek tehlikesi bi yandan ,bugun eve döndük biz de ,bu arada merhaba bayadır giremiyordum cnm

ameliyat olmuşsun geçmis olsun cnm

geçmis olsun cnm benim bildigim öksuruk ,bagisiklik artirmak icin kiza ve oglana 1 yemek tatli kasigi soguk sıkım harnup pekmezi icine 1 cay kasigi toz zencefil karistirip veriliyor sabah aksam verirsin kiza oglana sadece aksam gece yatmadan ver cnm ardindan su icir ki bogazlarina yapismasin pekmezin şekeri 1 ay yap bunu iyi gelir

ya bayadır girmiyordum ben de delircem az kaldı uyku ,yeme,içme ,deli gibi meme emme istegi ve yeni dogurmus gibi gögüs ucum tahris olmasi bur tek ben de mi diyordum buraya girince anladim ki bence bir sendromdayız pinkcigim ve diger kızlar ,benim oglan hep yaramazlık pesinde en son babasının disari ayakkabisini aldim agzindan ya kizinca da bir seye gidip bilincli zara vermeye basladi vurmayi bilmez etmez şak diye gelip vuruyor deli midir divane midir nedir

Cmtden beri girmemisim kizlar girmedigimin farkinda bile degilim , hastalik uykusuzluk yorgunluk haberlere uzuntuyle geciyor gunler ne diyebilirimki hepimizin ici yaniyor iste bende oyleyim .gecen cinar hic uyumadi bende uyanik kalmak icin emzirirken telde takildim o yanginlari gordukce cok kotu hissettim binara kendimi balkona attim resmen duman sis gordum panikledim havayi kokladim yanginmi dumanmi tutuyor diye, Allah belalarini versin yapanlarin, her sey tepetaklak oldu yaa insanlar birbirime dustu resmen bunlar planli isler degilde nedir? Coviti asamadik daha, cocuklarimizin gelemeyecek olan gelecegine bi bakin ... sizler nasilsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…