Cok uzgunum valla. Şu hastalik hem maddi hem manevi cok yoruyor. Yeterki iyileşinde para yine kazanilir. Eşimde hâlâ tam toparlamamiş. O da dün özele gitti. Bademcik bakteri kapmis demis ilaçlarını degistirmis. Eee acildeki de doktor degilmiydi?Kızlar biz pcr verdik, çünkü Şehir Hastanesinde kulağım kaşındı diyeni covid bölümüne paslıyorlar.
Sonucu öğrenene kadar endişelendim tabii, izole değiliz çünkü.
Şükür sorun yok orda.
Sonra özele gidip 2 kişi 1000 lirayla çıktık sıradan bir hastaneden.
Valla içim sızladı.
İlaçlar ayrı.
Ay neyse iyileşelim de, serum verdiler biraz can verir belki.
Oturmaz mı ya, bi de şeer hastanesi mis gibi bakar dedik olana bakİnsanın içine öküz oturuyor dimi o kadar para verinceeşimde kışın 850 TL vermişti bi kuru seruma Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım
Ne yicektin kız merak ettimKafa yapisi uymayinca cok zor. Tatile gidelim ama para harcamayalim istiyorlar. Ben bir sene o tatili beklemiştim zaten 2 3 gündü. İnan yemek istedigim seyleri hâla canim istiyor
Onunki ne acaba, ateşi düşmüş mü?Cok uzgunum valla. Şu hastalik hem maddi hem manevi cok yoruyor. Yeterki iyileşinde para yine kazanilir. Eşimde hâlâ tam toparlamamiş. O da dün özele gitti. Bademcik bakteri kapmis demis ilaçlarını degistirmis. Eee acildeki de doktor degilmiydi?
Gözümde büyüyor resmen bi diyorum gideyim bi diyorum ne işim var kafamda deli sorularAaaa cok uzucu Allah sabir versin . Zaten sen bahane ariyosun gitmemek icin. Benim koy dedigime bakma adi koy bizimkinin cankayaya bagli mahalle oldu ama eskiden beri dilimizde oyle köy olarak kaldi .1hafta durdum rahat ettim ,kimseye bulasmadim kimse sunu yap bunu yao demedi istedigim gibi yikadim pisirdim sildim supurdum ,su baska yere gezmeye gitme planlarida olmasaydi esimlede sorun olcak bisry yoktu onuda oyle boylr hallettik iste napalim
Sorma pink bizde bayramda hastalandığımızdan beri çok değiştik iştahsız hep ağlamaklı huysuz bi Bebek oldu 3 günlük tatilimizde hep peşinde koştum durdumKizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa
Geçmiş olsun ama prospan ile geçmez gibi geliyor bana biz antibiyotik ile düzeldik çok şükürDün doktora götürdük tekrar ama prospandan başka bir ilaç vermedi ona devam et dedi. İşte bende sabah öğlen kşam verdim. Akşama kadar öksürük vardı baya davu akşam bir tık daha rahat uyudu şükürler olaun. En azından yarım saaatte bir krize girmedi saat başı falan kalktık. Gece de ıhlamur bal limon flan içirdim rahatladı biraz. Bu sabahta daha iyi çok şükür. Azaldı öksürüğü.
Bu seferde ben çok kötüyüm dün akşam cocid testi yaptırdım nefatif çıktı. Salı da aşı olmuştum heralde o mahfetti beni. Öksürük grip perişan haldeyim.
Büyük kızım tam anlamıyla yaşadı tatili havuz kaydırak baya baya eğlendi bana hiç derdi olmadı çok şükür eşimde zaten çok rahat bana bi faydası çocuk uyurken odada yanında durdu ufaklığın 2 saatlik öğle uykusunda denize girdim çıktım bi kahve içip kafa dinledim kimseyle takılmadım yalnızlığı severim her zaman için kazasız belasız atlattık çok şükür bizim de bi köye gitme işimiz kaldı bakalım inşallah sorunsuz geçer kv 1 yıldır yok kızını da 1 ayı geçti görmeyeli onlarsız hayat çok güzelmiş ama şimdi yine muhatap olucam çok zor geliyor gerçektenİyi desem iyi yanları var, kötü desem kötü yanlari
Bayrami ice alan yaklasik 10 gün kayinpeder,kaynana, görümce, enişte, kayın ve cocuklarla geçirdim. Nasil oldugunu ben söylemem sen anla
Tatile gidecegimiz akşam görümcem geldi dedi yaa bizde düşündük sizinle gelmeye karar verdik mahsuru yoksaa. Adama gelme denmez tabi, diyemedim. Ne istedigim gibi gezdim tozdum ne istedigimi yiyebildim. Arti yani kocamla denize girme lüksüm oldu. Yoksa bebeleri yedir,yika, uyut yine bende
Onunki ne acaba, ateşi düşmüş mü?
Devlette kan tahlili bile yapmadılar eşime, özelde hastaneye yatırmaya çalışıyorlar.
Benim de bu fark midemi bulandırıyor.
Kazıklanmadan adam gibi hizmet alalım ya.
Çocukları kime sattın kızBize sıra geldi, çocuksuz çocuksuz takılıyoruz
Geçmiş olsun sana da.
Çınar nasıl bugün?
Son günler demeyelim de son devir diyelim.. bu dünyaya getirdiğim için bazen özür diliyorum kızımdan , öyle günler…Ne olacak bu halimiz ya her yer yanıyor her yer mahvoldu ğlkemiz artık son gğnlerimiz sanki
Bende bazen oyle düşünüyorumSon günler demeyelim de son devir diyelim.. bu dünyaya getirdiğim için bazen özür diliyorum kızımdan , öyle günler…
Takip ettiğim bir astrolog 2020-2021 yılı zor olacak hayatta kalmaya çalışın demişti.Felaket filmleri gerçek oldu hep.Yakında zombiye de dönüşürsek tam olacakNe olacak bu halimiz ya her yer yanıyor her yer mahvoldu ğlkemiz artık son gğnlerimiz sanki
Bende okumuştum ya hazirandan sonrasini kötü diyorlardiTakip ettiğim bir astrolog 2020-2021 yılı zor olacak hayatta kalmaya çalışın demişti.Felaket filmleri gerçek oldu hep.Yakında zombiye de dönüşürsek tam olacak
valla biz marmaristeydik 6 gun durduk otelden çıkamadık hatta bi sabah 4.30 da esyaları topladık çıktık baya itele yaklastı yangın korktuk söndürülünce geldik ama çok üzücü ya insanlarin gozleri onunde evleri hayvanları yaniyor ölmek tehlikesi bi yandan ,bugun eve döndük biz de ,bu arada merhaba bayadır giremiyordum cnmNe olacak bu halimiz ya her yer yanıyor her yer mahvoldu ğlkemiz artık son gğnlerimiz sanki
ameliyat olmuşsun geçmis olsun cnmKimi duysam hasta çocuk,bebek,büyük.Bizde çok şükür yok birşey de ben et benimi aldırdım bayağı büyümüş kanayıp duruyordu en son kokulu akıntı gelince gittim doktora.Daha da çok var 15 gün sonra gel dedi doktor yine.Tam belimde olduğu için hareketim kısıtlandı biraz.Sağolsun annem görümcem yanımdalar fırsat bulunca da o kadar iş var ki evde hala tam yerleşemedik.Ancak günlük işleri hallediyoruz.Tatilde çok yoruldum değişiklik iyiydi ama iki çocukla gitmek zor.Hep bir koşturmaca.
geçmis olsun cnm benim bildigim öksuruk ,bagisiklik artirmak icin kiza ve oglana 1 yemek tatli kasigi soguk sıkım harnup pekmezi icine 1 cay kasigi toz zencefil karistirip veriliyor sabah aksam verirsin kiza oglana sadece aksam gece yatmadan ver cnm ardindan su icir ki bogazlarina yapismasin pekmezin şekeri 1 ay yap bunu iyi gelirKizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsaiyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
ya bayadır girmiyordum ben de delircem az kaldı uyku ,yeme,içme ,deli gibi meme emme istegi ve yeni dogurmus gibi gögüs ucum tahris olmasi bur tek ben de mi diyordum buraya girince anladim ki bence bir sendromdayız pinkcigim ve diger kızlar ,benim oglan hep yaramazlık pesinde en son babasının disari ayakkabisini aldim agzindan ya kizinca da bir seye gidip bilincli zara vermeye basladi vurmayi bilmez etmez şak diye gelip vuruyor deli midir divane midir nedirKizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?