Hayırlı olsun, mutlu mutlu gitsin gelsin inşallahBugun kizimi okula yazdirdim icimden bi fotosunu cekip paylasmak bile gelmedi hersey o kdar kotu hersey o kdar belirsizki hic biseyde hevesimiz kalmadi , acilirsa 2 eylulde acilirmis okullar ölmezsek,yanmazsak falan yani ....
Cok fenalar yaa bile bile yapiyolarBizimki de en son kedi dedi yaşını sorunca 1i gösteriyor eliyleIsrarla baba demiyor yalnız.Çok düşkün babaya hep yanında arkasından ağlıyor hep.Baba diye söylüyoruz pis pis sırıtıyor
Sagol canim insallah bakalim pek istekli degil oglen cikip gelirim planim oyle ,biliyosun butun planlarimi yaparim ben diyoHayırlı olsun, mutlu mutlu gitsin gelsin inşallah
2 mesajı birden alıntılamaya üşendim
Bir ihtimal dizanteri olduk veya onun gibi bir şey, geçti ama artık, iyiyiz elhamdülillah.
Andız özü aklımda bulunsun canım, lazım olur başka zaman.
O degilde o boslukta 3.yu yapmadiniz insallahBirini anneme birini kayınvalideme satmıştım ama pazar günü itibariyle yine hep birlikteyiz
Insallah canim insallah.bu arada demin yazmamisim yaa tekrar gecmis olsun covitten beter oldunuz resmenBenim de kafamda bi şeyler bi şeyler uçuşuyor da enerjiyi daha fazla düşürmeyeyim.
Umarım hepimiz her konuda üzerimize düşeni yapabiliriz.
Millet birbirine dustu valla birlik beraberlik guc hakgetire...Selam. Bende koydeyim. Pek birseye bakmak gelmiyor icimden. Onumuzu coo karanlık görüyorum. Bu sekilde nasil yasicaz bazen inanamıyorum
Son günler demeyelim de son devir diyelim.. bu dünyaya getirdiğim için bazen özür diliyorum kızımdan , öyle günler…
Ysptım kuzum da çok zor fayda etmedi dayılır yeni yeni geçiyorSizede gecmis olsun canim, aftta ne zor yaa karadut suyuyla agzini calkala tukur birazda ic agiz yaralarina iyi geliyor
Benimki genç kızların peşindeCnm ben daha hic uyuyamadim yaa gunduz biraz uyumustum uykum gelmedi ben dalarkende sipa agladi emdi geri uyumuyo yatirinca yirtiniyor. Offf valla terledim yerde salliyorum sirtim duvara yapisti. Allahim insallah acilir yaa onemli donem ortaokul
.. isaret ediyo bide herseye kiaaa dio bide havliyor sari kopekdugune gitmistik kizlari kovaladi havlaya havlaya kiz tavlamada son nokta havhavhav
Çok geçmiş olsun canım ya herkes hasta çok şükür iyileşmişsinizHayırlı olsun, mutlu mutlu gitsin gelsin inşallah
2 mesajı birden alıntılamaya üşendim
Bir ihtimal dizanteri olduk veya onun gibi bir şey, geçti ama artık, iyiyiz elhamdülillah.
Andız özü aklımda bulunsun canım, lazım olur başka zaman.
Kenacort merhem afta iyi geliyorYsptım kuzum da çok zor fayda etmedi dayılır yeni yeni geçiyor
Gece yatmadan kaşık maması yiyordu günlerdir yemiyor diğer öğünleri biraz daha iyi yedi çok şükürCanim giremedim kac gundur, nasil duzeldimi istahi bizim hala ayni her yerden zorluyor,buyuk kizinimda keykfli tatil gecirmesine sevindim ohhh haketti guzel abla
Yaa canim uzuldum , aktardan bi damla almistik bu agiz yaralari icin attim cok oldu evde bulundurmak lazim aslinda ama her xaman olan biseyde degil tabiYsptım kuzum da çok zor fayda etmedi dayılır yeni yeni geçiyor
Hahahaha yaa gozumde canlandiBenimki genç kızların peşindeGeçerken yolda kızlar gülümseyip el sallıyorlar bir baktım benimki gülücükler yüz kapamalar utanmalar Hele oturduğumuz bir restoranda arada hep aynı yere bakıyor tipik Türk erkeği gibi kesiyor hem oraya bakıyor hem ilgisiz görünmeye çalışıyor.Bir döndüm genç bir kız gülüyormuş buna
Olsun cnm cok gerekli bi ogun degil nasilsa . Normal ogunlerini yesinde fistik . Bizim hala oturmadi ama dun yinede onceki gunlere nazaran iyiydi .Gece yatmadan kaşık maması yiyordu günlerdir yemiyor diğer öğünleri biraz daha iyi yedi çok şükür
Ahah sen kafanı yorma anneeeSagol canim insallah bakalim pek istekli degil oglen cikip gelirim planim oyle ,biliyosun butun planlarimi yaparim ben diyovalla andiz ozu bir harika tadida kotu degil cinara verdim az once gel mama dedim agladi yedikten sonra
Birbirimize dokunamadık bile neyse kiO degilde o boslukta 3.yu yapmadiniz insallah.
Cok sıkıcıBirbirimize dokunamadık bile neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?