- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence alışsınlar ona al yanına olmazsa çıkarırsınız ön koltukta dururİçimden bi ses diyor ki oto koltuğunda durmayacak ve yine kucağına alacaksın bi de o kocaman oto koltuğu araba da boş yer kaplayacak![]()
KocaoglanSorma ya benimki uzun büyük gösteriyor yaşını söyleyince daha var diyorlar![]()
Ben cikarticam valla cunku asla durmaz uzun yoldaİçimden bi ses diyor ki oto koltuğunda durmayacak ve yine kucağına alacaksın bi de o kocaman oto koltuğu araba da boş yer kaplayacak![]()
Benim oğlan durmuyor maalesefBen cikarticam valla cunku asla durmaz uzun yolda![]()
biz cok yakinimizin bebegini boyle kaybettik trafik kazasindaKızlar ya iki Kızımında oto koltuğu var ama oto koltuğunda uzun yolculuk zor olur diye oto koltukları çıkarmayı düşünüyorduk bende arkada oturur çocuklarla ilgilenirdim daha rahat uyurlardı yastık falanda alacaktım ama güvenlik açısından oto koltuğu olmalı ne yapsam bilemedim![]()
Benim kız da durmuyor ama bi şekilde durması gerekiyor koltuğunu da alalım durmazsa ön koltuğa koyarız ben arkaya geçerim zaten diye düşündükBenim oğlan durmuyor maalesef![]()
Allah korusun rabbim herkesin evladını bağışlasın bende şu köye gidip gelme mevzusunu sağ Salim atlatsam hayırlısıylabiz cok yakinimizin bebegini boyle kaybettik trafik kazasinda
insallah valla ben ikizlerle surune surune gittim dur kalk seklinde ama inadim inat indirmedim koltuktan.basa gelince cok aci oluyormudAllah korusun rabbim herkesin evladını bağışlasın bende şu köye gidip gelme mevzusunu sağ Salim atlatsam hayırlısıyla![]()
Bi de ikizlerle diyorsun bizim yaşadığımızı sen çarpı 2 yaşıyorsun ama bi an da rahatlarsın inşallah büyüdüklerinde benim diğer kız büyük Allahtaninsallah valla ben ikizlerle surune surune gittim dur kalk seklinde ama inadim inat indirmedim koltuktan.basa gelince cok aci oluyormud
su saatte birbirlerinden etkilenip ikisi de uyanik .bakalim insallah saglikla hayirla buyusunler de bugunler de gecerBi de ikizlerle diyorsun bizim yaşadığımızı sen çarpı 2 yaşıyorsun ama bi an da rahatlarsın inşallah büyüdüklerinde benim diğer kız büyük Allahtan
Benimkide durmuyo hic daha hic onu baglayip on koltuga oturamadim hep bi mucadeleBenim oğlan durmuyor maalesef![]()
EVet en son kararımız oto koltuğunda yolculuk yapmak ağlarsa falan mola verip sakinleştirip devam etmekP Pink_blue_ uzun yolda bagirsa da aglasada oto koltuguna bagladim hep. Yusra ya alamadik onun icin cok endişelendim
Ben sofor tarafina koymuyorum. Mizirdaninca durmuyoruz. Ama iyice aglayip tepinirse durup gezdiriyoruz sakinlestiriyiruz. Bu yuzden 6 saatlik yol 8 saat sürüyorBu aglasanda oturcaksin muhabbetinde ben cok gevsegim. Nasil duruyosunuz orda tepinirkenn sinir krizi gecirirken kucagima gelmek istiyor emmek istiyo kendini gerdiriyo sarkitiyor ön koltugu itekliyo ayaklariyla biz sofor koltugunun arkasina koyuyoruz ordan babasinin boynunu bogazina yakalamaya calisiyo elini aradam sokup vuruyor. Cocuk boyle olmadik seyler yaparken ben kucagima almaya mecbur hissediyorum onu sıkica tutucam die kol kaslarim gelisti valla,kizimda boyleydi sehir ici disi farketmez burnumuzdan getirirdi
![]()
Cinsiyetleri neydi senin ufaklıkların ikiz çocuk sahibi olmakta değişik ve güzel bi duygudur Eminimsu saatte birbirlerinden etkilenip ikisi de uyanik .bakalim insallah saglikla hayirla buyusunler de bugunler de gecer
Bu aglasanda oturcaksin muhabbetinde ben cok gevsegim. Nasil duruyosunuz orda tepinirkenn sinir krizi gecirirken kucagima gelmek istiyor emmek istiyo kendini gerdiriyo sarkitiyor ön koltugu itekliyo ayaklariyla biz sofor koltugunun arkasina koyuyoruz ordan babasinin boynunu bogazina yakalamaya calisiyo elini aradam sokup vuruyor. Cocuk boyle olmadik seyler yaparken ben kucagima almaya mecbur hissediyorum onu sıkica tutucam die kol kaslarim gelisti valla,kizimda boyleydi sehir ici disi farketmez burnumuzdan getirirdi
![]()