- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
En son senle 56ya dusmustum canim geri aldim iste . Vermem lazim saglik icin offCok almamissin canim. Bende aldim biraz
Ayyy canim Allah razi olsun, ben seni prospan kullandigini hatirliyordum o defnedede hic ise yaramamisti yoksa sana soracaktim ne kullandiniz diye, bublari ss alayim mustelanin balmida ii geldi gece oksurmedi hic ,gunduzde kati puturlu parcali bisey yediginde ve agldiginda oksuruk tutuyor
Sende mi aldin yoksa?
Pinkpinkblue 1 Eylül de özge bezirci insta da şekersiz 21 gün baslatacak. Kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum.
26 ekim evlilik yıldönümü en az evlendigim kgda yani 72 de olmaliyim. Sanki senle evlilik yildonumu ayniydi
Valla neler olmadı ki kuzum bizimki ikinci anne kesildi benim olmaz dediğim her şeyi o daha güzel bir dille daha narin anlattı çoğu şeyi de yaptı, yüz verdi felan filan. Ama dert bitmiyor ki 10 gün sonra bu sefer de yanımıza bebek bakmaya geliyor, ben okula başlıyorumAman kazasiz belasiz kurtulda sonra anlatirsin neler oldu
Valla canım benimki de 21 giyiyor ama ben botu 23 alırım ya çorap da birazcık kalın olur çünkü büyürler de diye düşünüyorumKizlar selam bot almıştım indirimden. Biraz önce geldi ayakkabı. Spor ayakkabısında nike' da 21 giyiyor. Hatta 1 parmak büyük geliyordu. Ben de o yuzden bot kaliplari buyuk olur zaten lap lap yurumesin diye 21 aldim yine. Ama simdi de gozume bir kucuk geldi. Sizce küçülürmü ki kışa kadar?
Benim fındığın ayakları minnak bu arada pek büyümüyor
Sen ona mecbursun ya bildiği için birazda. Olsun bebege guzel baksin inşallah önemli olan oValla neler olmadı ki kuzum bizimki ikinci anne kesildi benim olmaz dediğim her şeyi o daha güzel bir dille daha narin anlattı çoğu şeyi de yaptı, yüz verdi felan filan. Ama dert bitmiyor ki 10 gün sonra bu sefer de yanımıza bebek bakmaya geliyor, ben okula başlıyorum
Masallah diyim canim baya iyi oldu 2gece daha sureyimdeSna yazmaya gelmistim canim nasil oldu iyi mi diye ? Acilana kadar kullanabilirsin sanirim bizim 3gunden fazla gerekmemisti
Yaaa inanmiyorum kanka cok kotuValla neler olmadı ki kuzum bizimki ikinci anne kesildi benim olmaz dediğim her şeyi o daha güzel bir dille daha narin anlattı çoğu şeyi de yaptı, yüz verdi felan filan. Ama dert bitmiyor ki 10 gün sonra bu sefer de yanımıza bebek bakmaya geliyor, ben okula başlıyorum
Benim kız da şimdiden 35 giyiyor yeni nesil böyle herhalde arkadaşları da öyle21 miiiğğ ilk adim ayakkabisina 21le baslamistik biz 11aylik yurudu 4.ayakkabiyi aldim suanson aldigim 23 num biraz buyuk kalip bazi kaliplarda 24oldu . Benim kizimda ayakkalri buyuk aksam terlik aldik 31 numara
Başlariz inşallah. Bende hâla duzene sokamadim...Selam canim bugun icimden gecti gruba geri yaziyim diye sonra yine birkaç sey yiyince vazgeçtim ,kactir niyetlenip yapamiyorum baslarsan bende gelirim yine direncteyim
Okul gerçekten gerekli ama maddiyat da zorluyor insanı.Belediyelerin ücretsiz okulları var bizim burda açem var.Doktor arkadaşım gönderiyordu çocuğunu çok da memnundu.Onları bir araştırsana canım.Okul işimiz hâla belirsiz, evde kavga gürültü gırla. Meğer köyde cok iyilermiş
Okul olmasi lazim ya off. Maddiyat ayarlayabilseydik hiç dusunmicektim. Paranın gözü çıksın...
Heralde yaa hormonlu ayaklarBenim kız da şimdiden 35 giyiyor yeni nesil böyle herhalde arkadaşları da öyle
Cok zor canim , belediyenin ucretsiz oluyor ankarada her semtte var belki sizin oradada vardir, gecen yil cok zorlandik ama bu sene insallah daha iyi olcak heyecanliyimOkul işimiz hâla belirsiz, evde kavga gürültü gırla. Meğer köyde cok iyilermiş
Okul olmasi lazim ya off. Maddiyat ayarlayabilseydik hiç dusunmicektim. Paranın gözü çıksın...
Benide lostinide bekleyin nuffenBaşlariz inşallah. Bende hâla duzene sokamadim...
Belediyeye basvurduk ama okul tamamlanmamis. Tamamlanınca da kura cekilecekmisOkul gerçekten gerekli ama maddiyat da zorluyor insanı.Belediyelerin ücretsiz okulları var bizim burda açem var.Doktor arkadaşım gönderiyordu çocuğunu çok da memnundu.Onları bir araştırsana canım.
Kendimi o tarihe şartladim sizde arkamizdan gelinBenide lostinide bekleyin nuffenlosrin bak satmadim seni sen gelmeden sifir beden olmam Lostinparadise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?