Aaa kaç kg aldinKizz liman ben cok kilo aldim
Ya senin kilondan ne olurKizz liman ben cok kilo aldim
Çok geçmiş olsun hemen atlatirlar insallh5.gun falan hastalandi
5.gun falan hastalandi
Tmm ikimiz diyet yapalim soz verYa senin kilondan ne olurgoruyorum ben seni zayifsinnn
Bende kayseri donusu diyete giricem kararliyim.simdi kayseride de bir 10 kilo alir donerim. Hamur isi yemekten
60 kiloyumAaa kaç kg aldin
Cok almamissin canim. Bende aldim biraz60 kiloyum
Hep birlikte baslayalimCok almamissin canim. Bende aldim biraz
Sende mi aldin yoksa?Hep birlikte baslayalim
Sözz tamamm hadi bakalim. Benim hedef 50. Suan 56 kiloyum. Gobegim hamile gibi.bacaklarim bingil bingil.Tmm ikimiz diyet yapalim soz ver
oglanin ayak numarasini soylemek isterdim ama utaniyorum palyaco ayagi gibi tovbe estKizlar selam bot almıştım indirimden. Biraz önce geldi ayakkabı. Spor ayakkabısında nike' da 21 giyiyor. Hatta 1 parmak büyük geliyordu. Ben de o yuzden bot kaliplari buyuk olur zaten lap lap yurumesin diye 21 aldim yine. Ama simdi de gozume bir kucuk geldi. Sizce küçülürmü ki kışa kadar?
Benim fındığın ayakları minnak bu arada pek büyümüyor
Kac kızz merak ettimoglanin ayak numarasini soylemek isterdim ama utaniyorum palyaco ayagi gibi tovbe est
nike 23.5 tam oluyor dun 25 siparis verdikKac kızz merak ettimya bizimki çok küçük normali 23 falan giyiyormuş herhalde.
Valla benim eski hedefim 52ydi ama simdi kendime ceza 50ye cekrimSözz tamamm hadi bakalim. Benim hedef 50. Suan 56 kiloyum. Gobegim hamile gibi.bacaklarim bingil bingil.
Benimki de öyle boşveroglanin ayak numarasini soylemek isterdim ama utaniyorum palyaco ayagi gibi tovbe est
Bizimki kalıba göre değişiyor23,24,25 olan ayakkabıları var üçü de oluyornike 23.5 tam oluyor dun 25 siparis verdik
21 miiiğğ ilk adim ayakkabisina 21le baslamistik biz 11aylik yurudu 4.ayakkabiyi aldim suanKizlar selam bot almıştım indirimden. Biraz önce geldi ayakkabı. Spor ayakkabısında nike' da 21 giyiyor. Hatta 1 parmak büyük geliyordu. Ben de o yuzden bot kaliplari buyuk olur zaten lap lap yurumesin diye 21 aldim yine. Ama simdi de gozume bir kucuk geldi. Sizce küçülürmü ki kışa kadar?
Benim fındığın ayakları minnak bu arada pek büyümüyor
Evet cnm ayniydi. Yeaa cok iyiynis ama biz tatilde ilcaz yada yenindoncez o hengamede ben yapamam ne bulursam yerim kasamam kendimiSende mi aldin yoksa?
Pinkpinkblue 1 Eylül de özge bezirci insta da şekersiz 21 gün baslatacak. Kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum.
26 ekim evlilik yıldönümü en az evlendigim kgda yani 72 de olmaliyim. Sanki senle evlilik yildonumu ayniydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?