2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ilk adim 18 ile baslamistim. 10 aylikken 18 giymeye basladi. Benim ayaklar 35,5 babasininki de 40-41. Oglaninda kucuk olacak heralde
Hahahahah kizimla ayni giyiyosun nerdeyse ne tatlidir ayaklarin yaa . Ben 37ydim 2dogumdan sonra 38 oldu valla . Esininn ayağsida kucukmus

Nasil olcak kanka hani siz idare edecektiniz ,kayinpederde gelecekmi kisa suremi yoksa sene boyumu
Kanka bizim okul galiba sabahçı olacak eşimde ben de sabah gideceğiz okula planlarımız biraz şaştı ama ufacık bir ihtimal daha belki olmaz diyorum. Sene boyu değil kanka ya arada annemle değiş tokuş yaptırtcam, kp gelmez diye düşünüyorum

Kendi annenle aynı şehirde misiniz canım? Teee oralardan torun bakmaya geliyor bak ne hayırlı kaynanalar var benimki de ben 2 tane büyüttüm buna bakamam deyiverdi

Auuuu noldu dunusum
Ah dünüş elektrik tesisatında bi sorun vardı kaç gündür uğraşıyoruz bugğn adamlar geldi Selin uyuyordu geri çevirdim sonra geldiler ben sıfır şohpeni çöpe attırdım yanlışla Eşim baya kızdı tabi yine de bişey demedi adamcağız Sonra yemek yapamadım balık pişirtirelim dedim eşim aldı geldi dışında pulları varmış balığın Selin de yicek tabi incik cincik onları temizledim Sonra eve kedi dadandı kapının önünde çöp kovamız var dün bütün gece parçalamış herşeyi kapı önü leş gibiydi sabah onları temizlerken aşıya geç kalıyordum Akşamda balık kokusunu duydu tabi geldi miyav miyav kovalamaya çıktım nerdeyse üstüme atlıyordu Yahu dışarda kuru mama var bi çuval yesene onu ne çöp karıştırıyorsun bi de ev 4. Kat nerden çıkıyorsa ay böyle saçma salak şeyler dünüş yaaaa

Hahahaha istemsiz guldum . Gercekten bazende boyle sacma salak seyler yasiyoruz iste . Sohpene uzuldum ama bak kediye diyeydin bul getir baluk ismarliim diye

Kendi annenle aynı şehirde misiniz canım? Teee oralardan torun bakmaya geliyor bak ne hayırlı kaynanalar var benimki de ben 2 tane büyüttüm buna bakamam deyiverdi
Vence en en en en en ama enn enn iyisi kendin buyutmek , bak onlarin buyuttugu bizim basimiza bela . Benim kaynanam cok yumusak hic kurali yok acaip yuz veriyo hemen kabul ediyor, iyi bisey degil cocuk hayiri bilmiyor yuz buluyor. Mesela djyorumki daha yeme kizim yaa anne nolur yiyim hayir annecim dokunur bu yedigin son ,babannesine gidiyo babanne yiyim nolur oda kiyamiyo bana soruyo benibaraya sokuncada bak annen izin vermedi gibi sacma muhabbet basliyo bazen hepten delirip carliyorum bazende iyi yersen ye karnin agrirsa karisnam babannen bakar diyorum

Kanka bu seneyi boyle idare ette bari belki 2.doneme kres dusunursunuz ? Bebce kp de gelir ara ara.

Yok kuzum annem de başka şehirde, bunun işi gücü başka çocuğu olmayınca asla bırakmıyor peşimizi asla

Kahve bacim nasilsin
Noolsun gelmemişim ne zamandır mesajları okuyodum bitiremedim.
Aynı be ya her şey, şükür.
O kadar aynı ki öyle aynı yani, burnumda bebelerin özgürleşmesi ve bağımsızlaşması tütüyor.
2 gündür markete gidicem mesela, öyle bi gidememek.
La pet alcam ya pet, bi gideyim.
Ama tek gideyim.
Neyse yarın gitmeyi planlıyorum
Sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…