- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yapildi cnm 2.bebegi bu dogan cuma kontrolu vardi acikmasi varmis sabah gel alalim dedi dr cuma test verdi eside kendide negatif cikmisti . Cmt dogdu dun hast ciktilar eside aksama digru gribi artmis ama hep klimadandir falan diyordu somra yinede test yaltirayim tekrar demis pozitif iste. Ins cikmaz bebekte dunde evkerincok kalabalikmos eltisi gorumcesi kayinvalidesi kendi annesigil falan curcuna onlarda hep riskte simdi. Filyasyon ekibinede soramamis ozele gotururum diyodu bilmiyirum artik napcak topuk kani icin . Cok kotu yaa hem lohusalik bide hasta olursa ayy dusunmek istemiyorum.Cok uzucu ve yorucu canim yains. Anne ve bebekte cikmaz 1haftaya kadar suresi var sanirim trde ne kadarlik aliniyordu unuttum gerci saglik birimini arayip anlatsa belki cozum bulurlar annenin covid testi dogum öncesinde yapilmistirda sonradan pozitife dönmez umarim dedigin gibi
Canim buraya yazmamisdim instadan konusmustuk tavsanla, cinar rahatsizdida kuru oksuruk onun icin tavsiye etmisti bende aldim canim insallah sifa olur .Onu ne icin aldin canim kacirdim ben
Bizimde oyle oldu canim ,birimiz iyilesip birimizinki baslamisti .kesin bulsmiatir yaa is yerinde 4arka calisiyolar 3u pozitif tek ark esi negatifti , bir surude temasi var 1haftadir bak ... negarif cikan testi sadece burunda suruntu almislar yanlis cikiyormus oyleCok üzücü yaa Allah yardimcilari olsun. Eve ekip gelirse belki alinabilir ama bu durumda ekip içinde riskli oluyor
Benim dayım da pozitif oldu. Evdekiler negatifti. Onun sonucu negatif oldugunda yengem ve kuzenim hastalandı bpozitif ciktilar. Onlar biterken diger kuzenim pozitif oldu. Yani ayni anda gecirmediler ailecek toplamda 1 ay karantinada kaldilar cok psikolojileri bozulmustu
Yapildi cnm 2.bebegi bu dogan cuma kontrolu vardi acikmasi varmis sabah gel alalim dedi dr cuma test verdi eside kendide negatif cikmisti . Cmt dogdu dun hast ciktilar eside aksama digru gribi artmis ama hep klimadandir falan diyordu somra yinede test yaltirayim tekrar demis pozitif iste. Ins cikmaz bebekte dunde evkerincok kalabalikmos eltisi gorumcesi kayinvalidesi kendi annesigil falan curcuna onlarda hep riskte simdi. Filyasyon ekibinede soramamis ozele gotururum diyodu bilmiyirum artik napcak topuk kani icin . Cok kotu yaa hem lohusalik bide hasta olursa ayy dusunmek istemiyorum.
Aynen canim oyle ,allahtan arkadasim gamsiz biri inanben daha cok dusunuyorumCok kotu canim ya zaten lohusaliktan gergindir simdide ustude hastalik ins. Almazlar digerlerinde varsa kesin bulasmistir o kismida dogru ,hastalikti dogumdu derken cok fazla gorusmede olmustur herkes riskli smdi Allah yardimcilari olsun
Allah yardımcıları olsun biz de hastaneden geldiğimizde rota geçirdik ya.Kabus gibiydi.Hamileler üzerinde denenmedi ne etkidi olur bilemeyiz diyorlar aşı için.Böyle bir durumda nasıl yaptırsın hamileler?Aşıdan önce bize kağıt imzalattılar ya orda hamileler ve emzirenler için klinik deney yok sorumluluk size ait diyordu resmen.Kar zarar hesabına göre olmaya karar verdim ben de.Vakalar arttı yine okullar da açılacak bakalım napcaz.İsrailde herkes aşı oldu ölümler artmış durumda.Amerika da öyle.Yani aşı da bitiremicek bu günleri öyle gözüküyor.Napacaz bilmiyorum.Bir kere yakalanıp da kurtulamıyorsun ki.Allah yardımcımız olsun.Kizlar bi arakdasimin esi 1haftadir temasliydi teat yaptirdi negatif cikti ,arkadasda hamileydi ogun dogumu vardi sezeryan oldu eve ciktilar dun esinin hastalik artmis tekrar test yaptirdi pozitif cikti, bebekte 3gunluk asisida yok hamileyken yaptirmamisti ,uzuldum yaa insallah kolay gecirirler. Bebegin topuk kani falan nolcak sastilar kaldilar
Maşallah canım bence boyu da kilosu da çok iyi.Boy kg durumlariniz nasil bu arada? Bizim epeydir kg almiyodu. Birden bu son iki hafta da 400 500 gr aldi şoke oldum.
10.800 11 arasi şuan. Boyu da uzamış 1 yaştan beri 84 cm.
Canım öksürük için ben de tussimax diye bitkisel şurup var. Onu tavsiye ederim. Peospan kullandım ben hiç bir işe yaramadı. Bu 2 güne kesti. Eczacının önerisiyle aldım memnun kaldım. Bir de porege diye propolis iceren bir sprey var.onu aldım ikisini kullandım hemen kesildi. Yoksa benimki çok kotuydu yazmistim bir ara hatırlarsan. Simdi de spreyi arada sıkıyorum. Bagışıklığı güçlensin diye.Canim buraya yazmamisdim instadan konusmustuk tavsanla, cinar rahatsizdida kuru oksuruk onun icin tavsiye etmisti bende aldim canim insallah sifa olur .
Temastan sonra belirti vermiş hastalandıYapildi cnm 2.bebegi bu dogan cuma kontrolu vardi acikmasi varmis sabah gel alalim dedi dr cuma test verdi eside kendide negatif cikmisti . Cmt dogdu dun hast ciktilar eside aksama digru gribi artmis ama hep klimadandir falan diyordu somra yinede test yaltirayim tekrar demis pozitif iste. Ins cikmaz bebekte dunde evkerincok kalabalikmos eltisi gorumcesi kayinvalidesi kendi annesigil falan curcuna onlarda hep riskte simdi. Filyasyon ekibinede soramamis ozele gotururum diyodu bilmiyirum artik napcak topuk kani icin . Cok kotu yaa hem lohusalik bide hasta olursa ayy dusunmek istemiyorum.
Baya ısırdı mı yoksa ısırır gibi mi yaptı canım yara falan var mı yani ? Selinde hayvanlarla cok haşır neşir bizimde başımıza gelmişti deEslemin elini kedi isirdi yasevmeleri birşey değil işte ben zaten cok korkuyordum artik hiç yaklaştirmam
İnşallah şifa olsun geçmiş olsun canimCanim buraya yazmamisdim instadan konusmustuk tavsanla, cinar rahatsizdida kuru oksuruk onun icin tavsiye etmisti bende aldim canim insallah sifa olur .
Evet hem burun hem boğazdan alinmali zaten bogazdan daha net cikiyomusBizimde oyle oldu canim ,birimiz iyilesip birimizinki baslamisti .kesin bulsmiatir yaa is yerinde 4arka calisiyolar 3u pozitif tek ark esi negatifti , bir surude temasi var 1haftadir bak ... negarif cikan testi sadece burunda suruntu almislar yanlis cikiyormus oyle
Valla bende istiyorum o kafadan piril pirilBaya ısırdı mı yoksa ısırır gibi mi yaptı canım yara falan var mı yani ? Selinde hayvanlarla cok haşır neşir bizimde başımıza gelmişti deKilo boy ne oldu bizim hiç bi fikrim yok kaç aydır tartılmıyorz bu arada ikisi de kızmı diye soranların kafasından istiyorum bende
Aman kazasiz belasiz kurtulda sonra anlatirsin neler olduCanlaaarr, nasılsınız bakalımBilin bakalım bugün ne oluyor ben kayınvalideden kurtuluyorum anama gidiyorum oradan da eve nasıl mutluyum nasıl mutluyummm boğmadan dönüyorum eve diye
Olmak mi iyi olmamakmi karar buna cevap vermesi zor . Yaptiran herkese sifa olsun insallah baskada yorumum yok biktimAllah yardımcıları olsun biz de hastaneden geldiğimizde rota geçirdik ya.Kabus gibiydi.Hamileler üzerinde denenmedi ne etkidi olur bilemeyiz diyorlar aşı için.Böyle bir durumda nasıl yaptırsın hamileler?Aşıdan önce bize kağıt imzalattılar ya orda hamileler ve emzirenler için klinik deney yok sorumluluk size ait diyordu resmen.Kar zarar hesabına göre olmaya karar verdim ben de.Vakalar arttı yine okullar da açılacak bakalım napcaz.İsrailde herkes aşı oldu ölümler artmış durumda.Amerika da öyle.Yani aşı da bitiremicek bu günleri öyle gözüküyor.Napacaz bilmiyorum.Bir kere yakalanıp da kurtulamıyorsun ki.Allah yardımcımız olsun.
Ayyy canim Allah razi olsun, ben seni prospan kullandigini hatirliyordum o defnedede hic ise yaramamisti yoksa sana soracaktim ne kullandiniz diye, bublari ss alayim mustelanin balmida ii geldi gece oksurmedi hic ,gunduzde kati puturlu parcali bisey yediginde ve agldiginda oksuruk tutuyorCanım öksürük için ben de tussimax diye bitkisel şurup var. Onu tavsiye ederim. Peospan kullandım ben hiç bir işe yaramadı. Bu 2 güne kesti. Eczacının önerisiyle aldım memnun kaldım. Bir de porege diye propolis iceren bir sprey var.onu aldım ikisini kullandım hemen kesildi. Yoksa benimki çok kotuydu yazmistim bir ara hatırlarsan. Simdi de spreyi arada sıkıyorum. Bagışıklığı güçlensin diye.
Gorsellerini de ekliyim.aklinda bulunsun.
5.gun falan hastalandiTemastan sonra belirti vermiş hastalandı
Yoksa bir hafta sonra mi hastalandi
Kizz liman ben cok kilo aldimAman kazasiz belasiz kurtulda sonra anlatirsin neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?