Hayirlisi olsun artik vakalara bakmıyorum bile... Bende ikinci dozun süresini gecirmisim birsey olur mu bilmiyorumKızlar nabersiniz ? Burda havalar birden soğudu tıkıldık eve . Yeni yasaklar da başladı duymuşsunuzdur aşısızlar için. Sonumuz hayır olsun
Valla pazartesi benim iş sürecim başlıyor kuzum biraz heyecanlıyımKızlar nabersiniz ? Burda havalar birden soğudu tıkıldık eve . Yeni yasaklar da başladı duymuşsunuzdur aşısızlar için. Sonumuz hayır olsun
Canım benim de 1 hafta geçmişti bişey olmadı ama sen yine de aile hekimine sor istersenHayirlisi olsun artik vakalara bakmıyorum bile... Bende ikinci dozun süresini gecirmisim birsey olur mu bilmiyorum
Her hastalikta yipratma boyle kendini. Ben artik kabullendim herhaldeDepresyondayım kizlar annem hastalanmışti şimdi de çocuklarla ben annem grip diyor ama ben covidden şüpheleniyorum artık bıktım bu korkuyu yaşamaktan psk kalmadı covid mi olduk diye doye
Valla canim ödüm kopuyor ya artık evden çıkmıyorum her ihtimale karşı eşim teste de guvenmiyor zarar veriyor diye yaptırmıyorHer hastalikta yipratma boyle kendini. Ben artik kabullendim herhalde
Ah yaaa üşüttüler mi acabaGunaydin. Gune eslemin kusmasiyla basladikishal de var
Üşütme değil de daha cok mikrop kapmis gibi sankiAh yaaa üşüttüler mi acabaBizim de tüm günümüz terastaydı yazın şimdi de çıkarken hırka giydiriyorum falan ama bi içeri bi dışarı hasta olcak diye korkuyorum
Biri iyileşiyor biri başlıyor seninkiler de he aijoÜşütme değil de daha cok mikrop kapmis gibi sanki
Canim.cok geçmiş olsunGunaydin. Gune eslemin kusmasiyla basladikishal de var
Sagol canimCanim.cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım bizim yeğenimiz hastalandı.Üç gün hastanede yattı ateşi düşüremediker.Yeni bilmem nerden gelen sivri sinrkler varmış onlar yayıyormuş bu virüsü salgınmış .Biz de ginde 3 kere parka gidip geliyoruz eve çok yakın durmuyor bahçeye çıkınca.Ne kadar koruyabilirim ki bilmiyorum.Şimdi ablası başlayacak okula o da getrirse okuldan yandık bakalım.Şu ay aşılarını bir atlatalım da hayırlısı bakalımGunaydin. Gune eslemin kusmasiyla basladikishal de var
Üzüldüm canım ya burnunuzdan gelmiş resmen.İyi ki yalnız değilmişsin düşünemiyorum tek başına tatilde iki çocuk biri hasta.Çok şükür en son oğlan hastaneden çıktığında 1,5 yıl önce ailece rota geçirdik daha da yok birşey ikisinde de.Şimdi okul başlıyor ya başlarız biz deSlm kizlar,biz tatolden donduk isimi gucumude bitirdik sukur oyle geldim buraya, gittigimiz gunun gecesi cinar cok kotu hastalandi cok zor ve kotu gecti burnumuzdan geldi uzulduk, yolda kilimayi acmistik hic dusunemedik carpar diye sonn yarim saat kala bi kustu zaten, geceside 10 dk arayla kustu sabaha kdar bem boyle birsey gormedim cok uzuldum midede bisey kalmadi safra kusuyordu artik gunduzude devam etti ishalde eslik etti bizde hastaneye goturduk kan aldilar serum taktilar gaitada istediler ama veremedik onu, kanlari temiz cikti cok sukur. Otele gittik sabaha kdar ishali artti bu kez gunduz yine kotuydu bulanti ilaci aldim bazen iyi geldi bazen iyi gelmedi 5gun boyunca annensutu ve su ile beslendi cocugum agzima lokma girimce direk cikariyordu midesi kabul etmedi hic. Daha dun birazcik kahvalti yapti aksam yime yemek yiyemedi ama yogurt muz verdim, Allah dermansiz dert vermesin cok rezillik cektik ,Allahtan kayinvalidemgille gitmistik cok faydasi yardimi oldu Allah razi olsun, yolculuklarimizda cok zor gecti araba koltugu diyordukya ne koltuk ama emmedigi tum zamanlarda ayalta dikildi ve ziril ziril agladi hic durmadi seker bile almistim hic bisey oyalamadi cocugu. Tatilmi bidaha tovbe diyesim var :) ben yinede demeyim dun babam sende oyleydin diyo heralde anama babama cektirdigimimi cekiyorumki dedim :) . Defnosumda okula basladi pers gece geldik cuma sabah goturdum sevdi keske tatil girmeseydi diyor okul alisverisi yapiyoruz beslenmesi icin alisveris biyandan herseyde asiri ucuk fiyatli kizlar tek cocuk olanlar bidaa dogurmasin bence:) . Geldigim nasil belli oldu ama 8sayfa dosedim :) . Neyse tamam daha yazmiyorum okuyam varsa kocaman kalp kalp kalp
Benim kız öyleydi bir süre kuma basamıyordu.Islak ıslak kum yapışınca bağrınıyorduBenim oglum cok huylu yaa kumdan cok huylandi bi oturda kazma kurekle bi oynasana yoookk ayagina degince ici urperiyo silkeneliyo bi gorseniz :))). Denizede ilk gidince girdi sonra zaten hastalik patladi bidaha sokmadim hic sahile gelince bile agliyodu hic hoslanmadi, umarim bazi huylari degisir . Bide simdi 5kat daha memeci ve ikiside acik dracak birininemerken digeriyle oynuyo yolda bile iki memem acik gittim geldim ,aliskanlik yapar mi acaba yaa hic istemedigim sey oyle bana sapik gibi bagli olmasini istemem ,iyice deforme oldum gelecekteki gelinimgil dunusumgil eskidenn sut parasi varmisya he iste onu ben isticem :))) bence hakettim :) o parayla tadilat yaptiririm memiklerime :)
Gecmis olsun canim. Bizde ates olmadi. Kusma durdu. Bende ve eslemde ishal var sanirim yedigimiz seyden olduGeçmiş olsun canım bizim yeğenimiz hastalandı.Üç gün hastanede yattı ateşi düşüremediker.Yeni bilmem nerden gelen sivri sinrkler varmış onlar yayıyormuş bu virüsü salgınmış .Biz de ginde 3 kere parka gidip geliyoruz eve çok yakın durmuyor bahçeye çıkınca.Ne kadar koruyabilirim ki bilmiyorum.Şimdi ablası başlayacak okula o da getrirse okuldan yandık bakalım.Şu ay aşılarını bir atlatalım da hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?