- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hiç sorma.annemlerde tartı vardı 2 aya yakın kaldık hergun hatta aynı günde kaç kere tartiliyordum deneme yapıyordum şu içince nekadar artiyorm kahve içince nekadar artiyorm felanTebrik ederim
Yol uzun olunca sabretmekte zor geliyor. Ama sabreden derviş muradina erermiş :)
Agapem birgün basen calisiyorsam ertesi gün karın sonraki gün kalça bacak ve ortaya karışık . Arasıra hızlı cardio yaptım .inanılmaz terletiyor.ama hizli cardiyoyu çok yapmadım.Youtube yazıyordum basen eritme karın eritme vs vs önüme ne gelirse calistim.ozel bişey yapmadım .genelde değişik hareketler yaptım .herzaman ayni yapmadım yani .günde 45 dk .haftanın 5 günü kesinlikle yaptım.hatta bi ara pek ara vermeden yaptım .45 dk bolgesel yağlar dışında birkaç saat aralikla göğüs kaldırma ve kol eritme yaptım 30 35 dk kadar yaptım onuda.gogus kaldırmayı hergun yapmadım .hatta eve döndüm doneli gogus kaldırmayı yapmıyorum .zaten demiştim evime gidince biraz azaltirim sporu da diyetide felan diye.Benn de her gün karar veriyorum başlıcam diye de vakit yok.Neler yapıyorsun spor olarak canım?
Devlet anaokulu olmadi canım. İbb nin kreşine başvuru yaptim o da kesin degil. Ama tam gün orasiKuzum ben Çanakkale de iki gün oyun grubuna götürdüm bayıldı, belki Yüsra da çok sevecek güzel düşünelim
Ben hiç bakmadim bile o ölçümlere. Aşı da ölçüldü. Persentilde nasıl olmasi gerekiyorki. Küçük mü bulduKızlar biz bugün doktora gittik, biraz öksürük hırıltı fln vardı. Gelişimine de bakalım dedi, baş çevresi 45 çıktı, nöroloji uzmanı görsün bi dedi, motor beceleri ve konuşması da iyi aslında ama dedi. Sizin bebişlerin ölçümü nasıl?
Masallah guzel azmetmişsin. Ben koydeyken hic spora vakit bulamadım. Maalesef köye gidince yüküm daha da artiyor benim ev işlerinden. Evime döndüm odami hazirladim. Eliptik yapmaya başlıcam bende. Bir elbisem var ekimde düğünde giymek istiyorumHiç sorma.annemlerde tartı vardı 2 aya yakın kaldık hergun hatta aynı günde kaç kere tartiliyordum deneme yapıyordum şu içince nekadar artiyorm kahve içince nekadar artiyorm felanaslında motivasyon açısından yanlış sürekli tartilmak ama ben direndim .hatta bi ara durakladim 15 20 güne yakın hiç kilo gitmedi düşmedi.bu sefer diyet tarzını değiştirdim başardım gerçekten isteyince oluyor.hergun 45 dk yerde debelenip durdum zayiflicam diye annem diyordu canına yazık yapma bukadar nasıl dayanıyorsun diye
Bı spor hocası arkadaşım var fazla su icmedigimi sisirdigini söyledim .kesinlikle hayir en az 3 litre dedi .kendisi günde 5 litre iciyomus.suyu arttırıncada zayıflamaya başladım .korumak daha zor diye düşünüyorum amaevden çıkarken zayifken giydiğim bir pantolum vardı .onu yanima aldım gelene kadar bu pantolonun içine girecem dedim .geleceğimiz gün tam tamına girdim içine
Eslem en son onume gecip kucagina al diye agliyorduAgapem birgün basen calisiyorsam ertesi gün karın sonraki gün kalça bacak ve ortaya karışık . Arasıra hızlı cardio yaptım .inanılmaz terletiyor.ama hizli cardiyoyu çok yapmadım.Youtube yazıyordum basen eritme karın eritme vs vs önüme ne gelirse calistim.ozel bişey yapmadım .genelde değişik hareketler yaptım .herzaman ayni yapmadım yani .günde 45 dk .haftanın 5 günü kesinlikle yaptım.hatta bi ara pek ara vermeden yaptım .45 dk bolgesel yağlar dışında birkaç saat aralikla göğüs kaldırma ve kol eritme yaptım 30 35 dk kadar yaptım onuda.gogus kaldırmayı hergun yapmadım .hatta eve döndüm doneli gogus kaldırmayı yapmıyorum .zaten demiştim evime gidince biraz azaltirim sporu da diyetide felan diye.
Millet tatilde bozar ben tatilde devam ettim
Amine Busra canım sporu bebe uyudugunda yapıyordum genellikle.uyanik olduğunda geliyo Tlf dokunup youtube kapatmaya çalışıyordu bana gıcıklık olsun diye abisine diyordum oğlum kardesle az ilgilen hemen spor yapip bitireyim diyordum sağolsun kuzum ilgileniyordu.bazende annem .kimse olmadığı zaman yanıma aliyordunm oyuncaklarıyla oynuyordu bende yapıyordum .bigun bi baktim benimle birlikte yapıyor minicik ayaklarını kaldırıp indiriyor ben şok bazen diyorum oğlum hadi spor yapalım diyorum ayaklarını kaldırıp indiriyor
bence sizin bebisinki minyonluktan. benimkiler kafa ayak boy hepsi buyuk .bize de buyuk diye gidin demislerdi ama esim 2 metre benim kafa ayaklar masallah ona cekmisler dendi en son .siz minyon musunuzKızlar biz bugün doktora gittik, biraz öksürük hırıltı fln vardı. Gelişimine de bakalım dedi, baş çevresi 45 çıktı, nöroloji uzmanı görsün bi dedi, motor beceleri ve konuşması da iyi aslında ama dedi. Sizin bebişlerin ölçümü nasıl?
Helal olsun canım sana.Ben yürüyüş bandına çıkarım diyorum 40-45 dakika sonra da senin gibi hareket yaparım diyorum.Boğazı nasıl kısıcam ıvır zıvır yiyorum çok tatlı isteği var.Ben normalde kokay acıkmam ama bu emzirme benim iştahımı açtı çok.Eşim millet emzire emzire inceliyor senkaldın diyorHiç sorma.annemlerde tartı vardı 2 aya yakın kaldık hergun hatta aynı günde kaç kere tartiliyordum deneme yapıyordum şu içince nekadar artiyorm kahve içince nekadar artiyorm felanaslında motivasyon açısından yanlış sürekli tartilmak ama ben direndim .hatta bi ara durakladim 15 20 güne yakın hiç kilo gitmedi düşmedi.bu sefer diyet tarzını değiştirdim başardım gerçekten isteyince oluyor.hergun 45 dk yerde debelenip durdum zayiflicam diye annem diyordu canına yazık yapma bukadar nasıl dayanıyorsun diye
Bı spor hocası arkadaşım var fazla su icmedigimi sisirdigini söyledim .kesinlikle hayir en az 3 litre dedi .kendisi günde 5 litre iciyomus.suyu arttırıncada zayıflamaya başladım .korumak daha zor diye düşünüyorum amaevden çıkarken zayifken giydiğim bir pantolum vardı .onu yanima aldım gelene kadar bu pantolonun içine girecem dedim .geleceğimiz gün tam tamına girdim içine
Benimki de bacaklarıma sarılıyor spor yapmaya çalıştığımdaEslem en son onume gecip kucagina al diye agliyordubakalim ablası okula başlarsa bize de vakit kalacak inşallah
Su içemiyorum fazla midemi bulandırıyor ya söyleyince millet şaşırıyor.Kaç tane marka denedim hiçbiri hoşuma gitmedi.Tarçınlı limonlu içmeye çalışıyorum bazen .Çoğu zaman unutuyorum su içmeyi.Hiç sorma.annemlerde tartı vardı 2 aya yakın kaldık hergun hatta aynı günde kaç kere tartiliyordum deneme yapıyordum şu içince nekadar artiyorm kahve içince nekadar artiyorm felanaslında motivasyon açısından yanlış sürekli tartilmak ama ben direndim .hatta bi ara durakladim 15 20 güne yakın hiç kilo gitmedi düşmedi.bu sefer diyet tarzını değiştirdim başardım gerçekten isteyince oluyor.hergun 45 dk yerde debelenip durdum zayiflicam diye annem diyordu canına yazık yapma bukadar nasıl dayanıyorsun diye
Dolabım ölmüş kuzum tamiri imkansız dedilermecburen yenisine bakacağız, tam da o kadar zamansız masraf çıkardı ki sorma
Ah pinkerestim ya üzüldüm dolabaKızlar biz bugün doktora gittik, biraz öksürük hırıltı fln vardı. Gelişimine de bakalım dedi, baş çevresi 45 çıktı, nöroloji uzmanı görsün bi dedi, motor beceleri ve konuşması da iyi aslında ama dedi. Sizin bebişlerin ölçümü nasıl?
Minyonuz canım benim yüzüm fln çok küçüktür mesalabence sizin bebisinki minyonluktan. benimkiler kafa ayak boy hepsi buyuk .bize de buyuk diye gidin demislerdi ama esim 2 metre benim kafa ayaklar masallah ona cekmisler dendi en son .siz minyon musunuz
Yaaa, hakkınızda hayırlısı olsun kuzum inşallahDevlet anaokulu olmadi canım. İbb nin kreşine başvuru yaptim o da kesin degil. Ama tam gün orasiben tam gün istemiyordum
Sormq kuzum ya ben de üzüldüm ama napalım kısmet ödeyeceğiz bir şekilde dediğin gibi canımız sağolsunAh pinkerestim ya üzüldüm dolabaniye öyle oldu ki başka bir servise daha mı sorsanız gösterseniz acaba ? Taksitle falan alınır dolap dert etme kuzum Allah başka dert vermesin Bence de kızların dediği gibi minyonluktandır o baş ölçüm ıvır zıvırı . Bizde en son kaç çıktı hiç hatırlamıyorum
Bizim 47 ölçmüş canım. Yusranin da 18. Ay da 46 olcmusler. Bence cok önemli değildir. Yusranin basi da hala minyon meselaSormq kuzum ya ben de üzüldüm ama napalım kısmet ödeyeceğiz bir şekilde dediğin gibi canımız sağolsunBen de öyle düşünüyorum kuzum içime kurt düşürdülwr de bi sorayım size de dedim
Eşime sordum şimdi tamir olsa da belki 3 gün belki 3 ay gider en iyisi yeni almaları zaten diyorSormq kuzum ya ben de üzüldüm ama napalım kısmet ödeyeceğiz bir şekilde dediğin gibi canımız sağolsunBen de öyle düşünüyorum kuzum içime kurt düşürdülwr de bi sorayım size de dedim
Bence de canım ya bazı şeyleri yapamasa belki sorun olcak ama yapıyor çok şükürBizim 47 ölçmüş canım. Yusranin da 18. Ay da 46 olcmusler. Bence cok önemli değildir. Yusranin basi da hala minyon mesela
Eee kuzum herkesin derdi ekmek parasıEşime sordum şimdi tamir olsa da belki 3 gün belki 3 ay gider en iyisi yeni almaları zaten diyore niye başta söylemedin be adam diyorum ama nasıl para kazanacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?